Galatasaray:90 - Erdemır:95

Maca gelıp destek veren herkese tesekkur ederız..Haftaya bjk macına tum galatasaraylıları beklıyoruz..Galatasaray ıcın heryerdeyız..
 
evet yakup haklısın bu maça gelenlere ve 4.periyotun sonuna kadar bagıran taraftara tşk ederiz GENCİZ,GELECEĞİZ GALATASARAY İÇİN HERYERDEYİZ..
 
ben Fb liyim fanatiyim..
bu sene yakın olduğu için bayan mçalarımıza gittim... avrupa lig... farketmez...

tbl maçalrınıda devamlı oalr5ak gittim bir tek efes maçına gitmedim ancak şunu gördümki ipekçi öle ya da böyle dolmuyoor baskete ilgi çekmek de olduukça zor...


sizin gs için ben fb içn devamlı gidelm gidelim ki basketbolmuz da gelişssin 2010 yılında da kupayı lalaım..

imkanı olanalr euro liggi maçalrını da gitsin.. ülker efes..
 
İyi başladık sonunu getiremedik faul problemleri , 5numara ve taktik hatalarla maçı kaybettik.alan savunması yaptığmız çok kısa anlarda bile
Erdemirin bocaladığını gördük alanda ısrar etsydik maçı alırdık.
ilk 3 periyot gerçekten iyiydik. bu takıma iyi bir 5 numarayla çok iş yapabileceğini 3 periyot boyunca gösterdi.
Bir sevindirici haber oyuncuların alacakları Erdemir maçı öncesi ödenmiş.
burdan Aslan Yüreğe geçmiş olsun mesajlarımı iletiyorum.inşallah önemli bir şeyi yoktur.
 
Kevin_Garnet' Alıntı:
ben Fb liyim fanatiyim..
bu sene yakın olduğu için bayan mçalarımıza gittim... avrupa lig... farketmez...

tbl maçalrınıda devamlı oalr5ak gittim bir tek efes maçına gitmedim ancak şunu gördümki ipekçi öle ya da böyle dolmuyoor baskete ilgi çekmek de olduukça zor...


sizin gs için ben fb içn devamlı gidelm gidelim ki basketbolmuz da gelişssin 2010 yılında da kupayı lalaım..

imkanı olanalr euro liggi maçalrını da gitsin.. ülker efes..

yapma yaa ne iyi adamsin sen. artik fb ölsede gam yemez.
maç topiclerinde abidik gübidik seyler yazip durma.
maçi izlemedim diyosun, gelip burda saçma sapan post atiyosun.
her neyse konuya dönelim.
maça iyi basladik ama dikkatimi çeken konu yabancilarin, özellikle boddicker ve johnson'un sahada olmadigi bölümlerde sayi yapmakta hayli zorlandik. 4. perioda kadar farki koruduk ama 4. periodda degisti isler. ondan sonra da toparlanamadik ve maalesef iyi basladigimiz maçi kaybettik.

not: halil reis yine çosturuyordu tribünleri =)
 
Yorumumu diğer topice yazdım ama aynı şeyleri bir daha tekrarlayım.Tek kelimeyle elimizdeki maçı verdik.Bu maç için ileride çok üzülebiliriz çünkü tam olarak hedef bir maçtı.Şimdi Erdemir 1 galibiyet üzerimize çıktı.Maçın son periyodunu izleyebildim ama takım izlediğim bölümde hücuma çok yavaş çıkıyordu.Johnson bence iyi bir oyuncu.Boddicker ise liderliğini kabul ettiriyor.Yalnız orada 2 teknik faul olarak çıkması belkide bize maçı kaybettirdi.Jacobson ise bende düş kırıklığı yarattı.Skor 88-85 iken kaptığımız topu Pasco'ya hediye etti ve pozisyon basket faul oldu.Enver çok gayretliydi.Özetten gördüğüm kadarıyla inanılmaz bir üçlük yazmış.Müthiş bir 5 numara eksikliğimiz var.Bu hafta içinde çözüm bulamazsak Varda bizim pota altını rezil eder.Umut Tınay sıradan bir oyun sergiledi.Yalnız Ardada ciddi problemler var.Sakatlanmadan önce berbattı.Aslan yüreğin acilen toparlanması lazım.Bir de son çeyrekte 9 sayı atarak TBL'de maç kazanılmıyor.İyi bir pivot bulabilirsek bu ligde iş yaparız.Yalnız o sorunun hemen çözülmesi gerekiyor.Bir de Erdemir'de adını daha önce hiç duymadığım Fırat Aydemir inanılmaz oynadı.Maddi durumumuz da iyiye doğru gittiğine göre iyi bir pivotla anlaşabiliriz.
 
Bir de tribünlerimiz Hollandanın da desteğiyle çok iyidi ama son bölümde Fenerbahçe'ye edilen küfürlere hiç gerek yoktu.
 
-İlk 3 periot gayet iidik oyun bizden yanaydı.Özellikle son periotta ve uzatmada hem kötü hücüm hem de kötü savunma yaptık ne yazıkki aldııımız maçı kaybettik.
-Arda'nın sakatlaması ve Estevam'ın olmayışı bizi kötü etkiledi..
-Tribünler daha iyidi ama som 1 dakkada hala küçük bir şans olmasına rağmen biz serbest atış atarken fener alehine tezahürat kötüydü..
 
Yazık oldu elimizden kaçırdık bu maçı ama olsun önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...
 
Yazsammi yazmasammi derken Leventin istegini kiramam.
Aldik Hollandalilari gittik maca.Sagolsunlar ellerinden gelen destegi verdiler.

Once haberler

Yarin uzunumuz geliyormus.Boyle bir donemde nasil bir oyuncu bulucaklar bakalim.Erdemirin yugoslav gorunumlu yabancisi acaip komikti.Umarim boyle bir fiyasko olmaz.

Alacaklarin odendigi filanda kismen dogru.%5 kadar odenmis.

Kerem Gonlum ne kadar Galatasarayli oldugunu gozler onunde kanitladi.Fenerbahceye edilen tasvip etmedigim kufurlere eslik etti acik acik.
5 numarada Fatih Solak 4 numarada Kerem Gonlum le olusturulan sorunsuz bir takim dusunsenize.

VIP tribununde ve cevresinde acaip bir taraftar potansiyeli var.
Birde VIP tribununun en on sirasinda bugun ilginc insanlar vardi.Tanimadigim ama sesleri gur cikan insanlardi.Merak ediyorum acikcasi kim olduklarini.

Gelelim maca.

Maca inanilmaz basladik.Ilk period 33 sayi attik.Her attigimiz giriyor.Takimdaki hava guzel.Benchtekiler karsilik veriyor.Destek veriyor filan.Hersey yolunda.Bu arada Johnson 4 top caldi yanilmiyorsam ilk period.
Ikinci period yavaslasakta takim mantikli duzgun hucumlarla gidiyor.Bu arada Dickel maca agirligini koymaya basliyor yavas yavas.
Yanilmiyorsam alti sayi farkla onde giriyoruz 3. perioda.
Ucuncu period sirayla herkes faul problemine girmeye basladi.Savunmanin dengesi bozuldu bir anda.

Bu arada Enver n guzel uclugu inanilmaz uclugu filan yorumlarini begenmiyorum.Enver fakeini atmistir.uzun yemistir.Onun bos.Gir koridoru birak topu iceriye.
Ardanin sakatlanmasida felaketti.Tam onumuzde oldu.Icim burkuldu.

Ciddi olarak toparliyamiyorum.Fazla ictim uc gundur.Uyusam iyi olucak.Kaldim burada.Aklima hakemler geldi kafam dagildi.Sonra devam ederim.Son olarak

Jacopson : Umrunda degildi bugun.3. periodda ceme donup bu adam sayi yesekte guluyor dedim.Mac sonunda topu kaptirdigindaki surat ifadesini goremedim ama cok merak ediyorum.

Arda : Gecmis olsun oncelikle.Ama umarim birseylere yol acar.Sanirim mutlu degil..Gitmek istiyorsada gitsin.Yapicak bisi yok.Zarar veriyor kendine ve takima.

Johnson : Gun gectikce daha iyi oluyor.Bu macta ozellikle iceriyi zorladi macn basinda.Ama sonra unuttu.Bir kere daha yapti maci uzatti.
Unutmusum eklyieyim macin sonlarinda attigi ucluk cok gereksizdi.Satti maci dedim o anda.

Gokhan : Ahh ah..cok kritik yerde cikti ortaya ama yetmedi be kaptan.Uzgunum ama eksiler artilardan fazlaydi bu macta

Boddicker : Bu adam bir sekilde gonderilmemeli.
 
bu halil üner koç filan olmadığını bi kez daha gösterdi. alan savunmasıyla rahatça kazanacağımız maçı hediye etti. takım keyif verdi ve umutlandm..... ama koç boş!!!!
Boddicker çok iyi oyuncu. Jacobson un şutundan başka özelliği yok. Johnson idare eder. ii bi uzunla ligi zorlarz.
 
Arkadaşlar sezon başı Mülkiye'den 2.06 boyunda Umut Durmuş diye pivot almıştık bu adam nerede sakat mı ? yoksa gönderildimi kadroda niye yok.
Beşiktaş maçında inşallah yeni pivotumuz oynar yoksa Varda ve Elis'i durdurmamız çokzor.
 
Bir Halil Üner klasiği daha...

Böyle 8-10 sayı önde girip de kaybettiğimiz kaçıncı maç bu.Kenardaki koç sadece hakeme itirazla uğraşmaktan taktik üretmeye fırsat bulamıyor zannımca...

Takımın kadrosu gerçekten iyi.Boddicker müthiş bir oyuncu.Johnson savunmada çok iyi,en önemlisi çok çabuk.Jacobson ise müthiş bir set şutör.Ama ona uygun pozisyonları yaratmak gerekiyor perdeler üzerinden.Geri kalan Türk tayfası da hiç de fena oyuncular değil.Bu takım hala kötü diyen var mı acaba?

2 senedir hala hücum setimiz yok.Savunma sıfır,her maç 80-90 sayı yiyoruz.Maç içinde Halil Üner'in hiçbir etkisi yok.Maça çok iyi başladık ama karşı takım koçu gerekli hamlelerle ve oyuncu değişiklikleriyle takımına olumlu katkı yaparken Halil Hoca ne hikmetse bunları seyretmekle yetindi.Karşılık veremedi.Bu yüzden takım son periodda tıkanıp kaldı.

Sonumuz hiç hayırlı değil.
 
Salı gunu ındık Istanbula..Aslında FEBE macı ıcın gelmıstık ama tabıkı aklımızda ılk olarak erdemır macı vardı..Saolsun Murat bıze yardımcı oldu ve cıktık geldık maca...

Emın olarak dıyebılırım kı bızım de buyuk katkımız oldu trıbune...zaten pek fazla ılgı gosteren yok basket maclarına malesef...Sanırım bızım 15 kısı olmamız bu acıdan ıyı oldu...Butun macı onde goturmek, ardından macı elden vermek baya koydu bıze...canımız saolsun dıcem...

Onemlı bır konuya da degınmek ıstıyorum..Fatıh Solak ıle ılgılı..

Mac arasında macı ızlerken yakaladım kendısını..Bu aralar bızım macı elımızden verdıgımı gorunce ıcı yanıyordu ve buda surat ıfadesınden bellıydı..Murat da gerekenı yazmıs...bazı yaptıgımız tez. lerde Kerem ve Fatıh ın eslık yapması kımsenın gozunden kacmamıstır umarım...

Ben daha cokk bır yurt dısından olan uA tayfasının bu macta olmasını sevındım...uA Hollanda GS basket macındaydı...

cunku uA HERYERDE !!!

HALIL KEMENCE
 
güzel maça oldu ama bide yenseydik daha güzel olurdu...maçı biz kopardık...uzatmlara seyirci sayesinde gitti maç ama yetmedi bu takıma...ben fark olur diye düşündüm ilk periyot bittiğinde...ama olmadı sağlık olsun...
 
takımda 2 senedir hücum seti,oyun düzeni ve devamlılık konularında büyük sıkıntı var. bununda tek sorumlusu h. üner dir.
 

Üst