Öncelikle ilk yarıda Hüseyin Beşok'un hiç oynamadığını belirteyim,ve pota altı oyuncularımızın performansı hakkında yorumlarımı yapayım.
Çok uzun süre oynamasa da Fatih Solak'ı beğendim,sadece savunmada değil hücumda da etkili oldu,T Blok da tezahüratlarını esirgemeyince kendisine,bize de selamını vermeyi unutmadı.Gerçi ikinci yarıyı başka yerde izledim.
Gaines ve Owens ikilisine tek tek bakınca,bir sıkıntı olmadığında zaten herkes hemfikirdi,ikisi de çok iyi oynadılar.Gaines'in maçın başında iki pozisyonda alçak postta topu alıp sırtı dönük oynadıktan sonra,basketi bulduğunu belirteyim.Owens'ı Banvit maçında da beğenmiştim bu maçta da oldukça başarılıydı.Şut atan uzun konusunda ki tartışma ise sezon sonunan kadar, özellikle sıkıntı çekilen maçlarda devam edecektir diye düşünüyorum,
Dee Brown şut sokamasa da gerek çaldığı toplarla,gerekse kontrollü oynuyla çok iyiydi.Cüneyt Erden'in şutlarında belki düzelme var,7 ribaund da sevindirici,ancak yine de ondan daha fazla şey bekliyoruz tabii,özellikle ikili oyunlar konusunda.
Tufan Eyüp Abi'nin de söylediği gibi her zamanki gibiydi.
Murat Kaya ise iki üçlük sokmasına rağmen kendisinden istediğimiz düzeyde değildi maalesef;ancak bunun kendisinin potansiyelinin çok daha fazla olduğunu düşündüğümden yazdığımı belirteyim,en azından vasatı aştı diyebiliriz.
İkinci yarı maçı daha rahat seyredince,topsuz oyuna daha çok dikkat etme şansı elde ettim.Set hücumu konusunda bazı gelişmler olduğunu düşnüyorum.Kısaların cutlarını gayet verimli bir şekilde kullandığımız oldu;ancak yine de oyun kilitlendiğinde skorda etkili olabilecek bir 3 numaraya ihtiyaç var,hiç değilse 2,5 olsun,Böyle bir transfer hücumda da iyi başladığı bu sezonda Tufan'ı daha da rahatlatacaktır.
Ayrıca Avery bu maçta benchte bile değildi.Bir de İsmet son dakikalarda bile girmedi,en azından oynayabileceği bir takıma kiralansa iyi olur.