Galatasaray Basketbol Şubesi Yönetimine Açık Mektup

Şimdi bir sorun var ortada. Buraya 70-80 kişi ismini yazıyor ama istediğimizde elde edersek, gidip bu isim yazanların sadece 15'i alırsa kombine işte ozaman tırnak içinde "rezil" oluruz. Neyse ben ne şekilde olursa olsun kombine almayacağım için ismimi de yazmaya gerek görmüyorum. Ama destekliyorum savaşınızı.
 
Buraya imza atmayıp da fiyatlar düşerse ve o yerler geri verilirse genel mana da kombine alanın çok olacağını düşünüyorum.Bu savaş kombine sevdalıların değil Galatasaray Sevdalılarının savaşıdır.Bizlere 2. sınıf muamele yapanlara karşı yapılan bir savaştır...

Sonuna kadar varız Destekleyen de sağolsun İsmini yazan da.

15 Kombine > 0 Kombine...
 
Gökce Başaran' Alıntı:
Şimdi bir sorun var ortada. Buraya 70-80 kişi ismini yazıyor ama istediğimizde elde edersek, gidip bu isim yazanların sadece 15'i alırsa kombine işte ozaman tırnak içinde "rezil" oluruz. Neyse ben ne şekilde olursa olsun kombine almayacağım için ismimi de yazmaya gerek görmüyorum. Ama destekliyorum savaşınızı.
Gökçe mesele kombine alıp almama meselesi değil, meselemiz öncelikli olarak galatasaray taraftarının iadei itibarı. Kombine almaya gittiğimizde oraya oturamazsınız oraları başkalarına vereceğiz demek siz parada verseniz oralarda oturamzsınız demek galatasaray taraftarına saygısızlık etmek galatasaray taraftarını sınıflara ayırmak hiç kimsenin hakkı değildir. Amacaımız bu, yani kombineler ucuzlasın yada istediğimiz yerden verilsinden ziyade.
Yani Buak'ın da dediği gibi nekadar atılırsa satılsın şu andakinden çok olacağıda aşikar. Eğer ben harç paramı riske edip kombine almaya gidiyosam ve bu saygısızlığa maruz kalıyosam tepkimide veririm elimden geldiği kadar nede olsa demokrasi var canım :)
 
Şamil biliyorum amacın o olduğunu. Ama ben farklı bir pencereden baktım olaya. Kendi penceremden. Siz haksızda değilsiniz, sonuna kadar haklısınız. O yüzden de gereken desteği her zaman vermeye hazırım dedim.
 
Sayı ne kadar fazla olursa elbette o kadar iyi olur ama burdaki amacın sayıyı en yüksek sayıda tutmak değil sitemizdeki tüm kişilerin tepkisi olduğunu belirli sayının imzası dahilinde belli etmektir.Fakat sadece bunu GsBasket.Org olarak değil de ultrAslan.com'da bu organizasyon içerisinde olmalı yani bu camiaya gönül veren bütün siteler bence bu site içerisinde olmalı ki etkili olsun... Umarım çabamızın karşılığını alırız -ki alacağız zaten ben inanıyorum yeter ki bu camiaya gönül veren tüm renktaşlarımız bu organizasyonda ''çorbada herkesin tuzu olması'' istediğimizin olacağını gösterir.Yeter ki inanalım.Bizim istediğimiz olmayacakta kimin isteği olacak? Yönetim mi gidecek sadece maçlara! Lise öğrencileri mi gidecek sadece maçlara! Yapılan organizasyon son derece mantıklı ve güzel.Yönetim gerekli anlayışı göstereceğine ve istediğimizin olacağına inanıyorum lütfen sizlerde inanın!
 
Ben kombine alırım o konuda bir sıkıntı yok... Ben almayanların da imza atmasından yanayım. Şamil'in dediği gibi sorun almak değil... Elbette gayriciddi yaklaşım olmasın ama kime mahçup olacağız ki , hakkımızı arıyoruz...
 
ps: Geçen sene pembe koltuklardan 3 kombine almıştım.... :roll:

Ayrıca kendisi yanımda ama bağlantısı sorunlu

43 - Erkan Gönençler..
 
1-) Şamil Turançiftçi
2-) Burak Barut
3-) Eyüp Yıldız
4-) Can Akan
5-) Kaan Can Garip
6-) Volkan Kızıltaş
7-) Arda Öztürk
:cool: Emin Doğanca
9-) Cevdet Akay
10) Mahir Şanlı
11) Uğur Güven
12) Doğan Sağlam
13) Mustafa Yanar
14) Mustafa Kaya
15) Kerem Polat
16) Emre Doğan
17) Hüsnücan Ardil
18) Emrah Acar
19) Bülent Yasir Aydın
20) Sarp Kocaoğlu
21) Onur Yavuz
22) Tugay Aktepe
23) Murat Birben
24) Mustafa Marangoz
25) Cihan Alpay
26) Semih Tuna
27) Sefa Kadakal
28) Okan Alaşalvaroğlu
29) Aykun M. Alan
30) Yoel Barış Özçelik
31) Serdar Mengi
32) Burak Ceyhan
33) Ramazan Görgün
34) Hüseyin Karaçil
35) Samet Kandemir
36) Uğur Yılmaz
37) Mustafa Şahin
38) Furkan Şimşek
39) Yunus Gökyıldız
40) Mustafa Hasyiğit
41) Gökçe Başaran
42) Hakan Durusel
43) Onur Balcı
44) Erkan Gönençler
45) Metin Eraslan
46) Eser Atalay
 
bunlarmıymış provakötörler vay vay vay :) :) :)
amerikan futbolu takımı listesi gibi olmuş..
yazın benide 16 ya şamil dostum emre nin yerine,emre kay aşşağı canım kardeşim
yok ya bu forumun bi neferi olarak en dibe razıyım ama 45 kişi az 150 den aşşağı olmamlıyız..
 
Arkadaşlar bu ismini yazan kardeşlerim klüpten olumlu bir adım gelirse kombine lütfen alsınlar!

Aksi taktirde bende Gökçe gibi düşünüyorum!
 

Üst