Galatasaray Basketbol Şubesi Yönetimine Açık Mektup

Benim fikrimi daha öncede söylemiştim, kombine almayacaklar veya alamayacak olanlarda bu listeye ismini yazdırmalı. Bu isimler kombine fiyatlarından yada kombineyle alamadıkları yerlerden ziyade (Yazılan mektupdada çok açık zaten) Galatasaray taraftarının sınıflara ayrılmasına ve yapılan saygısızlığa tepkisini gösteriyor.

Gökce Başaran' Alıntı:
Şamil biliyorum amacın o olduğunu. Ama ben farklı bir pencereden baktım olaya. Kendi penceremden. Siz haksızda değilsiniz, sonuna kadar haklısınız. O yüzden de gereken desteği her zaman vermeye hazırım dedim.

Eyüp abim Gökçe gibi düşünüyo. Gökçede bizim gibi, ozaman Eyüp abide bizim gibi düşünüyo demektir bu. :)
 
Yöneticiler sadece kombine alan taraftara mı ikinci sınıf muamele yapıyor hayır!Tüm Galatasaray taraftarına yapıyor!O zaman ne duruyoruz hadi ismimizi yazalım!!!!
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Arkadaşlar bu ismini yazan kardeşlerim klüpten olumlu bir adım gelirse kombine lütfen alsınlar!

Aksi taktirde bende Gökçe gibi düşünüyorum!
Benim Burak'ın(Burak Barut) kombine alma gibi bir durumu yok.çünkü bilindiği gibi ben Adana da yaşıyorum Burak Trabzonda yaşıyor.
Biz mailleri tamamen kombine alacak olan arkadaşlar için onların hakkı teslim edilsin diye yolladık yoksa tabiki maili her yollayan kombine alacak diye bir şey yok.Tamamen Arkadaşlarımıza sizlere haklı kavganızda destek olmak için yolladık.Amaç bencede kombine almak değil kombine alacak arkadaşların hakkını savunmaktır.Galatasaray da 2.sınıf taraftar diye bir şey olmadığını göstermek için size destek olmak için bir çok arkadaşım gibi bende maili yolladım
 
Arkadaşlar isimlerini yazan kişilerden bir kişi bile kombine alsa kimsenin rezil olacağı yok. Olayı farklı mecralara taşımayalım lütfen. İlk amaç Galatasaray da 2.sınıf taraftar diye bir şey olmadığını göstermektir. İkinci amacımız ise kombine almaktır , zaten her durumda kombineler alınacaktır.
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Arkadaşlar bu ismini yazan kardeşlerim klüpten olumlu bir adım gelirse kombine lütfen alsınlar!

Aksi taktirde bende Gökçe gibi düşünüyorum!
Benim almamda söz konusu değil , hava atmak gibi olmasın ama istediğim zaman her maca geliyorum evim yakın .
 
Olayın ciddiyetini belki henüz tam idrak edememiş arkadaşar Murat İnal'ın açtığı konudan sonra daha iyi anlamışdır diye düşünüyorum çabamızı ve olayın vehametini. İnşallah gerekli ilgi olur buradada bişeyler yapabilmemiz mümkün olur, etkimiz dahada hissedilir olur.
 
1-) Şamil Turançiftçi
2-) Burak Barut
3-) Eyüp Yıldız
4-) Can Akan
5-) Kaan Can Garip
6-) Volkan Kızıltaş
7-) Arda Öztürk
:cool: Emin Doğanca
9-) Cevdet Akay
10) Mahir Şanlı
11) Uğur Güven
12) Doğan Sağlam
13) Mustafa Yanar
14) Mustafa Kaya
15) Kerem Polat
16) Emre Doğan
17) Hüsnücan Ardil
18) Emrah Acar
19) Bülent Yasir Aydın
20) Sarp Kocaoğlu
21) Onur Yavuz
22) Tugay Aktepe
23) Murat Birben
24) Mustafa Marangoz
25) Cihan Alpay
26) Semih Tuna
27) Sefa Kadakal
28) Okan Alaşalvaroğlu
29) Aykun M. Alan
30) Yoel Barış Özçelik
31) Serdar Mengi
32) Burak Ceyhan
33) Ramazan Görgün
34) Hüseyin Karaçil
35) Samet Kandemir
36) Uğur Yılmaz
37) Mustafa Şahin
38) Furkan Şimşek
39) Yunus Gökyıldız
40) Mustafa Hasyiğit
41) Gökçe Başaran
42) Hakan Durusel
43) Onur Balcı
44) Erkan Gönençler
45) Metin Eraslan
46) Eser Atalay
47) Erdal Can İçelli
48) Onur Uncu
49) Anıl Mehmet Yıldırım
50) Erdem Yazıcı
51) Turgay Hakkı Balkancı
52) Melih Tanlak
53) Kutay Çamcı
 
nasıl da cekinir olmusuz tepkilerimizi ifade etmeye..

ama ile baslayan kabullenme cumleleri almis, haksızlıklara karsı isyanımızın yerini, ve bize bunu reva gorenlere karsı anlamsız bir hosgoru.

sadece 'biz' degil derdim, keske olsa, artık tum kulturel kodlarımıza sinmis bu hastalık, cemaat kulturunden birey olma kulturune dogru Gazi Mustafa Kemal in attıgı tum adımlar, ve hatta 46-60 donemini saymazsak 61 anayasasının katkılarıyla beraber onurlu bir 50 sene, rousseau nun cumhuriyet tasvirine yakısır cinsten.

peki ya bugun ki, 'biz' ?

iste o acıklı, cok klise olacak ama bir ozal kusagı surumu.. aslında gokceyi mazur gormem de bundan, benim gibi, bir ozal kusagı magduru olması, sessiz, sakin, sadece kendisine verilenle yetinen, apolitik ve katiyetle 'neden' sorusunu sormayan.

peki ya eyup bey, bu kadar mı etkiledi bizi, beyaz saraya acılan, baskanım bizim cocuklar yonetimi ele aldı sozu, sabahın 6 sında.

bakınız, ilk defa dilim de uslubum da bu kadar sert olacak, bu satırlardan itibaren. liselilere yollanan maili okudum biraz once, murat inal ın actıgı konuda, bu sartlar altında, bu kararı alanların hareket kumelerine verilecek tek bir tanım sozcugu var; terbiyesizlik..

aslında adnan baskanı anlıyorum, kendisi bir 'mektepli' degil, ve isminin benimsenmesi, yaptıgı icraatların hosgoruyle karsılanması ve hatta oturdugu koltugu daha uzun sure isgal edebilmesi adına yapılması zorunlu bir hamle kendisi icin, ve tabii milyonlarca insanın gozu onunde cereyan eden futbol temasasını kullanabilmesi mumkun degil boyle bir surec icin.

ama basketbol oyle uygun ki aranılan sartlara, fedakar ama organize olamayan bir seyirci toplulugu, fazla sesi cıkmayan, tek beklentisi armanın dalgalandıgını gormek oldugu icin her turlu uygulamayı sineye cekebilecek, bir kac ufak protestodan sonra, sütliman gunlere yelken acacak bir kitle.

ama cok sayın galatasaray yonetimi, kazın ayagı oyle degil, bu taraftar galatasarayı en az sizin kadar cok seviyor, ve inanıyor ki, illa bir taraftar profili cıkartılıp, sınıflandırmaya gidilmesi gerekiyorsa, tek gecerli kıstasın sevgi olması bir zorunluluktur.

sanmayın ki, buyuk galatasaray taraftarı, fare olup daga kusecek, ve buyuk camiayı, bakın lise demiyorum belirli bir zumrenin haftasonu salon eglencesi haline gelmesine izin verecek..

mektupta da belirttigim uzere, amac ne varlıgıyla gurur duydugumuz egitim kurumumuzu zedelemek, ne de o kulturle yetisme sansına sahip olmus insanları hakir gormektir, amac buyuk galatasaray taraftarına itibarının iade edilmesidir.

unutmayın ki; bu renkler biz varoldugumuz icin var, ve biz bu renkler varoldugu icin asıgız..

simdi benim de adımı ekleyin imza listesine, sıra numaram da, gurur kaynagım olsun, ileride cocuklarıma, 1905 ten beri bu renklere asık olanların ruhlarını rahat ettirdik diye.

imza; savas karadag

saygılarımla
 

Üst