Galatasaray-Beşiktaş (Final)

Galatasaray´ın Neuchatel´i 5-0 yendiği maçı TRT´nin yayınlamaması üzerine tepki gösteren bir vatandaş "Bu maçı seyredemedikten sonra televizyonu ne yapayım" diyerek televizyonu pencereden attı diye gazeteler haber yapmıştı. Bu maçları yayınlamadıktan sonra ne yapayım ben GS TV´yi!

Onur Uncu maç heyecanıyla skoru tam hatırlamadığını belirterek 57-48 kazandığımızı iletti. Büyük bir aksilik çıkmazsa yarın kupamızı alacağız.

GS TV pazar günkü maçı vereceğini günler öncesinden reklamlarda duyuruyor.Bugünkü maçın verileceğini nereden uydurdunuz ?

Ama normalde verilmesi gerekir ayrı mesele de , günler önceden yayın akışı böyle planlanmış.Ben gerekenleri bir maille ilettim yine de yetkililere.

Re:

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
GS ve BJK tvler verecek maçları.

Ömercim keşke birkac gün önce gelebilseydin,beraber izlerdik maçları. Serinin uzaması zor görünüyor ama gelecek sene çok daha çetin bir lig izleyeceğiz sanırım.

Burada gördüklerimizi belirttik Utku uydurmuyoruz ayrıca bu maç verilmeyecekse o kanal neyi verecek ?
Sezonun ilk maclarını değil bize final maçlarını izletsin..

Ben gördüğümü söyledim dün Adnan Sezgin'in basın toplantısındna hemen sonra pazar günkü maçın verileceği duyruldu. saat 20.50'de mail attım 8-10 dk önce gelen cevapta böyle planlandığı pazar günkü maçın verilmesinin düşünüldüğünü yazmışlar.Ve benim dediğim gibi kanalda yapılan reklamlarda bugün verileceği hakkında bi duyuru yapmadıklarını yazmışlar.Bi önceki postta da dedim verilmeliydi ama verileceği duyrulmadı.NTV'nin yaptıklarından farklı bu.

Gs-Bjk macı su anda Gs tv de veriliyor.
Anlam veremedigim nokta şu bu mac neden canlı degılde saat 22 de verılmeye baslanıyor :?

Maçtan ewe gelipte maçla ilgili yazı yazan ilk kişi benim galiba :)
Salon sıcak saha ve tribündeki herkesin aklı ah ulen cumartesı gecesı yaz vb... kıvamında olduğundan ulen yoksa yenilmezArmada ünvanı gitiyormu diye bizler tribünde , sahadaki abilerimizde farkı açamamanın verdiği stresle mücadele edince 2. yıldır ligde ilk defa geriye düştüğümüz maçı (46 -48) çevirdik .
Salonda 1 avuç insandık Koskoca GSBASKET.ORG şu maçla ilgili duyuruyu ilan panosunda foruma giren herkesin göreceği yere yassa en az 10 kişi daha gelebiliridi diye düşünüyourum...

Sıkıcı maçtı.Onurla konuşmalarımız daha zevkliydi.Ama son dakikları zevkli geçti.

Bu arada benden duymuş olmayın Fırat abi biraz kilo almış.

Bu resmi site ne işe yarıyor acaba halen Volkan Yaman'ın resmi var giriş sitesinde burda takımımız kupa maçı yapıyor adamlar zahmet edip ilk sayfaya koymuyorlar maç biteli saatler oldu sonucu bile koymuyorlar. Arkadaşlar bu kafayla 30-40 kiş bile bize çok maalesef. Neyse yine umalım yarın daha çok taraftar olsun.
Şampiyonluğa son 24 saat...

Tebrikler aslanlarımıza. İnşallah bugün de galip gelerek şampiyonluğu kazanacağız. Takımımıza, hocamıza güveniyoruz. Şampiyonluğa saatler kaldı. Tribündeki seyircilerimize de çok çok teşekkürler.

son maç geldi çattı
bir sezonun emeğini bugün alıcak aslanlar
dün tribünde yerini alamayan herkes bugün salonda olmalı
aslanların kupasını alkışlamak için, onlara bizi hiç üzmedikleri için teşekkür etmek için, bu formayı layıkıyla ıslatıp gerçek galatasaraylı olduklarını her zaman gösterdikleri için..

saat 9 bucuk gibi buraya geldiğimde teşekkürler aslanlar yazmak üzere şimdilik ayrılıyorum topicten..

Dün çok zorlandık.4 dakika kala 48-46 öndeydik.Bir buçuk dakika sayı olmadı.Beşiktaş Kaanla fast-breakte boş turnike kaçırdı,dönüşte basketi bulduk ve maç koptu.Kaan basketi atsa daha da zorlanabilirdik.İlk defa acaba sorusu geldi aklımıza tekerlekli sandalye maçlarında.
Yarım saat sonra şampiyonluk kutlamak için çıkıyorum evden.En azından karşı tribün dolmalı.Bir de yöneticiler gelmesin maça.Bütün sezon gelmedikten sonra kupa vermeye gelirlerse yazıklar olsun onlara...

Canlı yayın baslarken karsı trubunun full olacagına ınancım coktu ama gel gor ki asırı bır hayal kırıklıgı yasadım .
Gıdenlere cok tesekkur ederım kendı adıma.

Sevgili Aslan Yürekliler
Almanya Kölnden size sevgilerimizi yolluyorum Köln Galatasaraylilar Dernegi olarak.
Kalbimiz sizinle, size de sampiyonluk yakisir zaten.
Keske daha yakin olsaydik da sizleri salonda destekleme olanagimiz olsaydi.
Ama ama gönlümüz ve dualarimiz sizinle.

Köln Galatasaraylilar Dernegi
Engelleri Asan Asla Yüreklilere Basarilar Diler