Gerçek "Galatasaray" bu takım işte.Futbolculardan,basketbolun dünyayı sallamayan Amerikalılarından soğuttular beni.Gerald Fitchle Petr Tucek bir mi şimdi?
Bu takım tribünde boşuna tepinmediğimizi,sahadakilerin bizi önemsediğini gösterdi bizlere her maçta.Sevinçlerini her zaman bizle paylaştılar.Endüstriyel spor geyiğinden sıkılanlara ilaç gibi geldiler.Bugünkü kalabalığı,coşkuyu verdikleri mücadeleyle onlar getirdi salona.Şampiyonluğu hakettiler sonuna kadar.Sedat hocayı,başta Tucek olmak üzere tüm oyuncuları kutluyorum.
Beşiktaş'ı da kutluyorum.Gayet izlenilesi bir seri ortaya çıktı oyunları sayesinde.Kaan,Barış Güneyliğe soyunmasa bugünkü gereksiz tezahürat da yapılmayacaktı.Umarım engelli oyunculara sezon başı Sedat hocanın yazdığı gibi davranmayı bırakıp insan gibi davranırlar.
Tucek maçtan sonra Onur abiyle sorduğumuzda seneye de kalacağını söyledi.Daha da bir sevindirdi bizleri.
Yöneticiler bugün gelse yüzsüzlük yapmış olurlardı.İyi ki gelmediler.
Armanla ve Serdar abiyle tanıştım.Atahan'ı da ikinci yarı farkettim ama gümbürtüye geldi.
Maçtan sonra Taksim yapacaktık ama o saatte eve dönemezdim.İçimde kaldı doğrusu.
Bugün Ahmet Cömertteki son maçımızı oynadık.Seneye büyük ihtimal Ayhan Şahenk.Bu güzel sezon için takımlarımıza,Gsbasketten arkadaşlara,salona gelmemi sağlayan minibüsçülere,taksicilere ve deniz otobüslerinin kaptanlarına sonsuz teşekkürler...