Galatasaray C.C: 85 - Selçuk Üniversitesi: 69

bugün 2 takımımızıda tebrik ediyorum cok kritik galibiyet aldılar erkek basket takımımız bir ara zorlandı ama maçı alacagına cok inanmıstı oyuncularımız maç berabere oldugu zaman bile murat özyer mola bile almadı bu bence bunun en iyi göstergesi brown hakkında yorumları okudum geneline katılıyorum ilk maçtan bir sey beklemek hata olurdu ilerleyen haftalarda daha iyi olacagına inancım tam gücümeze güc katacaktır tekrar tebrikler
 
Değinmeyi unutmuşum,takımın düştüğü dönemde performansı nedeniyle yerden yere vurduğumuz Tolga maçın sıkıştığı anlarda sorumluluk alarak kuyudan çıkmamızı sağladı.Tolga,Burak ve Mithat'tan beklediğimiz bu tür şeyler zaten,fazlasını istemiyoruz.
Bu arada Boddicker'ın Tolga'ya attığı dirsekten kimsenin söz etmemesine şaşırdım.Karşıyaka maçında Graves'i haklı olarak eleştirdik,Boddicker'ın dirseğinin galibiyet nedeniyle unutulduğunu tahmin ediyorum.
 
Seyirci sayısı neyazık ki beklenen düzeyde bile olamadı :(
Maç için söylenebilecekler arasında MAn of the match Mitchell
Graves geldiğinden beri en etkili oyununu sahaya sürdü
Her maç 10 lu sayılardan rakibin gelip bizi yakalamsı hastalığından kurtulmalıyız artık
Maçın sonunda Murat Hocam gençlere yer verseydi de iyi oluyrdu.
Bua arada Mitchell 'ın aldığı ribaundu ne yapıp edip bu siteye linkini koyalım adam resmen rakibin omzuna kadar zıplayıp ribaund çekti 3 dk. şoktan kurtulamadık tribun halinde...
Konyanın yöneticisi Federasyon gözlemcisine iyi laf soktu herif şoka girdi resmen ( e kardeşim illa 1i çıkacaktı sen ne ayaksın diye vurması için çok bekledim ama nasip ...)
 
Mithat'a AllStar ödülü yaramış.Gerçekten ekstra oynadı.Fatih de maça çok iyi başladı.Hoca Fatih'te ısrar edip onu kazanbilirdi bence neyse önemli bi galibiyetti.Fenerbahçe bu Selçuk'u yenerken çok uğraştı,ter döktü.Biz eksik kadroyla geçtik.
Yanlış anlaşılmasın da , Denham B. taraftara emzik niteliğinde bi transfer değildir umarım.Tek maçla konuşmak da doğru değil,beklicez artık.
 
Sezon boyunca ilk defa takımı izlemekten bu kadar büyük bir keyif aldım. Kötü oynayan oyuncu yoktu, herkes elinden geleni yaptı. Selçuk Üniversitesi ilk maçı Boddicker´ın son dakikadaki amatörce davranışı nedeniyle vermişti bize. O maçtaki ecel terlerini unutarak bu galibiyeti küçümsememek gerek. Bugün de haketti Boddicker sportmenlik dışı faulü ama hem hakemler hem de bu oyuncunun bize tekrar dönmesini isteyenler görmezden geldi pozisyonu.

Tufan iyi performansına alıştırdı taraftarı. Brown´u bile böyle acımasız eleştiren bir taraftar topluluğunun varlığını bilerek umarım kendine dikkat eder. Çünkü tetikte bekleyenler her zaman için vardır.

Sezon boyunca eleştirilen Kaptan Burak hatalarından ders çıkarmış bir görüntü çizdi. Zorlama atışlara yönelmedi, her maçta teknik faul alarak takıma verdiği zararı bugün vermedi...

Takımda 5 oyuncunun çift haneli sayılara ulaşması da ayrıca güzeldi. Güne dair kötü olan tek şey formalardı...
 
Sahaya takım çıktığında ilk dikkat ettiğim şeydi. Sarısı-kırmızısı nerde ara ki bulasın. Hele kırmızı miniminnacık. Acaba sarı-kırmızı olunca Cafe Crown gözükmüyor mu? :muhaha

Güzel hareketlerin olduğu bir maçtı. Selçuklu oyuncularında hakkını vermek lazım, iyi oynadılar. Küfürleri haketmediler. İyi bir Mr.Brown ile Fitch'i kadroda görmek isterim. Oyy oyy
 
gıraves gıraves ay lav yu gıraves..!

:kop :kop :kop :kop :kop

kendisi umarım duymamıştır bu rezalet tezahüratı :muhaha
 
açıkçası sabah ahmet cömerte giderken kafamda iki maç içi,nde kuşkular vardı ama bugün bizim için rüya gibi gecti denilebilir. hem 2/2 hem de 2 zor takımdan alınan iki galibiyet..

çarşamba beykoz macından sonra endişelerimi yazmıştım hiç içerdemn oynamıyoruz dışardan çok zorluyoruz diye bugün takım içöerden de oynayabildiğini, içerden oynadıkları zaman bu şekilde de çok sayı bulabildiklerini gösterdiler bana.. fatih ilk periyotta graves ise 2. periyotta harikalar yarattılar diyebilirim..

zaten ilk yarı nba maçı gibi gecti ve 54-42 bitti yanılmıyosam.. içerden dışardan çalıştık ve bi o kadar da sayı yedik. herkes günündeydi ilk pariyotta :)

üçüncü periyot ise malum hastalıgımız geri döndü.. fatih ve buragın kötü oyunu sagolsun macı yine 14 sayı farktan aleyhimize çeviricekti ki tolga girdi devreye ve tekrar maçı koparıp son periyotta rahat bi galibiyet aldık diyebilirim..

tolga aslında bu takımda olmaması gerekir diye düsündüğüm oyunculardan biri fatih ve burakla birlikte.. ama bugün çok kritik sayılar attı ve maçı getiren oyuncuydu belkide.. beykoz maçında da son anlarda attıgı 5 sayıyla yine maçı koparn oyuncu olmuştu.. tebriklerimi yolluyorum burdan.. bugün için utandırdı beni..

graves gercekten bu takım için çok faydalı.. yeni yabancı çok tutuk gözüktü ama el insaf diyorum ucaktan inip maça çıkmış.. zaten taraftarı görünce gözleri döndü noluyo diye bide fener maçında salonda olsa neler düsünürdü acaba :)

mitchell bugün döktürdü gercekten.. cok güzel driveşer yaptı içeri kolay sayılar buldu ve aldığı bir ribaunt var ki hala çözebilmiş degilim.. fizik kanunlarına aykırı bi zıplama şekliydi..

tufan her maç biraz daha büyüyo gözümde.. maç bittiğinde çocuklar gibi sevinçliydi.. takım için taraftar için oynuyo.. hırsı beni çok mutlu ediyo.. hep böyle tufan.. gelecek sene kaptanlık yakışır sana..

taraftarın sayısı konusunda bozuk atanlar olmuş ama bence normal bu kadar az kişi gelmesi.. son 3 maçtır ve özellikle son fener maçındaki oyundan sonra beklediğim sayıda kişi yerini almıştı tribünde.. bikaç seri galibiyet sonrası taraftar tekrar yerini almaya başlar..

çok önemli bi konu da şu ki polis tribüne müdahale etmediği zaman hiç olay çıkmıyo.. bugün ilk yarıda ön sıraya oturtulan çevik kuvvetleri ikinci yarı oturtmaya bile gerek görmediler ve bu taraftarın polis önlemine ihtiyacı olmadıgını nasıl mac seyredilmesi gerektiğini gösterdik.. her maç biraz daha bilinçleniyoruz.. polis yok küfür yok gerginlik yok.. amir de çok neşeli bi adamdı beşşiktaş maçından da hatırlıyorum inönüden kendisini maçtan sonra oyuncular gibi gelip tebrik bile aldı tribünden :)

çok güzel bi gün oldu ikide iki yaptık iki maçta da çok güzel oynadık eve mutlu döndük.. tebrikler takımlarımıza gercekten..
 
Semih bayan macinin hakemlerine serzeniste bulununca aklimda geldi, ben de pek olmayna bir seyi yapayim.

Bu macta hakemler oldukca lehimize kararlar verdiler bence, biraz empati yapinca o cildiran yoneticiye hak verebiliyor insan.
 
yeni transferimiz brown pek iyi oynamadi... ama amerikadan yeni geldigi icin... tahminen 20 cafe crown icip maca cikmistir... ama bana yinede cok yetersiz geldi oynadigi oyun...
 
Son 1 aydır yaşadığı sert düşüş fb maçındaki çakılmayla sonuçlanan Aslanlar,önce Beykoz maçıyla kendine geldikten sonra Selçuk üni. Maçıylada ayağa kalktı. Fitch’in yokluğunda hücumda hiç sıkıntı yaşamadığımız ilk yarıda Mitchell ve Tufan’ın Fatih’i iyi beslemesi formsuz bir dönem geçiren pivotumuzun silkinmesini sağlarken hücumlarımızında çeşitlilik kazanmasına ve rakip savunmanın dağılmasına neden oldu. Ancak savunmamızı bir türlü oturtamayınca maç kopmadı ve playoff için son şansını kullanan Selçuk Üni zaman zaman 10 s geri düşmesine rağmen umudunu kaybetmedi ve eski bir Aslan olan Boddicker’la(hala çok iyi bi oyncu olduğnu düşünsemde 2 senede oyununu geliştiremediği ve üst düzey oyuncu olmasının zor olduğu ortada) maça tutndu.3.çeyrekte ise bu tutunuş asılmaya dönüştü ve çeyrek sonunda maç kafa kafaya geldiğinde sahadaki ve tribünlerdeki Aslan’lar huysuzlanmaya başlamıştı. Son çeyrekte ise sahnede tecrübe vardı. Mithat-Tolga ikilisi soğukkanlı karakterleriyle krize el koydu ve hem hücumda hem defansta takımı toparladı. Sonrasındaysa baskının kalkmasıyla rahatlayan Mitchell’ın sayılarıyla tekrar farkı açarak 4.lük yolunda önemli bir galibiyet aldık. 3 çeyreklik savunmamız ve son 1 aydır çıkışa geçtiğini gözlemlediğimiz M.Kaya’nın Beykoz maçından sonra bu maçtada kötü oynaması ise takımımızın olumsuz yanlarıydı. Son olarakda taraftara değinmek istiyorum. Bu yıl takımın ceza almamıza neden olan 1-2 maç dışında Galatasaray taraftarı gerçektende takdire şayan,örnek gösterilecek bir tablo çiziyor. Salona gelen taraftar,takım kazansada kaybetsede oraya geliş sebebinin ne pahasına olursa olsun yenmek değil,gönül verdiği renklerin formasını taşıyan parkedeki oyuncuların yürekten mücadelesine omuz vermek olduğunu gösteriyor.buna en büyük örneklerde sahamızda kaybettiğimiz fb ve bjk maçlarıdır. O maçlarda o güzel tabloları yaratan bütün renkdaşlarımıza sonsuz teşekkürler.+
 

Üst