açıkçası sabah ahmet cömerte giderken kafamda iki maç içi,nde kuşkular vardı ama bugün bizim için rüya gibi gecti denilebilir. hem 2/2 hem de 2 zor takımdan alınan iki galibiyet..
çarşamba beykoz macından sonra endişelerimi yazmıştım hiç içerdemn oynamıyoruz dışardan çok zorluyoruz diye bugün takım içöerden de oynayabildiğini, içerden oynadıkları zaman bu şekilde de çok sayı bulabildiklerini gösterdiler bana.. fatih ilk periyotta graves ise 2. periyotta harikalar yarattılar diyebilirim..
zaten ilk yarı nba maçı gibi gecti ve 54-42 bitti yanılmıyosam.. içerden dışardan çalıştık ve bi o kadar da sayı yedik. herkes günündeydi ilk pariyotta
üçüncü periyot ise malum hastalıgımız geri döndü.. fatih ve buragın kötü oyunu sagolsun macı yine 14 sayı farktan aleyhimize çeviricekti ki tolga girdi devreye ve tekrar maçı koparıp son periyotta rahat bi galibiyet aldık diyebilirim..
tolga aslında bu takımda olmaması gerekir diye düsündüğüm oyunculardan biri fatih ve burakla birlikte.. ama bugün çok kritik sayılar attı ve maçı getiren oyuncuydu belkide.. beykoz maçında da son anlarda attıgı 5 sayıyla yine maçı koparn oyuncu olmuştu.. tebriklerimi yolluyorum burdan.. bugün için utandırdı beni..
graves gercekten bu takım için çok faydalı.. yeni yabancı çok tutuk gözüktü ama el insaf diyorum ucaktan inip maça çıkmış.. zaten taraftarı görünce gözleri döndü noluyo diye bide fener maçında salonda olsa neler düsünürdü acaba
mitchell bugün döktürdü gercekten.. cok güzel driveşer yaptı içeri kolay sayılar buldu ve aldığı bir ribaunt var ki hala çözebilmiş degilim.. fizik kanunlarına aykırı bi zıplama şekliydi..
tufan her maç biraz daha büyüyo gözümde.. maç bittiğinde çocuklar gibi sevinçliydi.. takım için taraftar için oynuyo.. hırsı beni çok mutlu ediyo.. hep böyle tufan.. gelecek sene kaptanlık yakışır sana..
taraftarın sayısı konusunda bozuk atanlar olmuş ama bence normal bu kadar az kişi gelmesi.. son 3 maçtır ve özellikle son fener maçındaki oyundan sonra beklediğim sayıda kişi yerini almıştı tribünde.. bikaç seri galibiyet sonrası taraftar tekrar yerini almaya başlar..
çok önemli bi konu da şu ki polis tribüne müdahale etmediği zaman hiç olay çıkmıyo.. bugün ilk yarıda ön sıraya oturtulan çevik kuvvetleri ikinci yarı oturtmaya bile gerek görmediler ve bu taraftarın polis önlemine ihtiyacı olmadıgını nasıl mac seyredilmesi gerektiğini gösterdik.. her maç biraz daha bilinçleniyoruz.. polis yok küfür yok gerginlik yok.. amir de çok neşeli bi adamdı beşşiktaş maçından da hatırlıyorum inönüden kendisini maçtan sonra oyuncular gibi gelip tebrik bile aldı tribünden
çok güzel bi gün oldu ikide iki yaptık iki maçta da çok güzel oynadık eve mutlu döndük.. tebrikler takımlarımıza gercekten..