Bildiğiniz gibi Galatasaray C.C. çok fazla istikrarsız bir görüntü çiziyor bence bunun sebebi Murat ÖZYER ama sizin fikirlerinizi merak ediyorum.
Saol Murat abi herkes konu açtığımda kızıyorlar buna ihtiyacım vardı oh beMurat İnal' Alıntı:Aslında konu çok mantıklı Emirhan kardeşim ama böyle direk her maçın üzerine topic açınca göze batıyorsun.
Neyse konu kalsın.
Tamam ama oy vermeyecekmisin?Murat İnal' Alıntı:Ama bir daha gereksiz konu açarsan konu açma opsiyonunu kapatırım bilesin
Ne yazık ki hep böyledir abi güzel şeylerin değeri elimizden uçtuktan sonra anlarız.Arda Öztürk' Alıntı:murat özyer hoca değil
murat özyer basketboldan anlamıyor
murat özyer tek sorumlu murat özyer asılmalı
murat özyer kişiliksiz
murat özyer stajer hoca
.
.
.
.
bizim bu adamın değerini anlamak için bir halil ünere daha ihtiyacımız var belliki aklımız başımıza gelmemiş...yazık.
Fatih Erdem' Alıntı:ooooofffff oofff. rövanşı olmayan helsingborg, 2 sayı ve ilk derbi voleybolda fb'ye 3-2 mağlubuz.
çocuk yüzünden odada sigara içemiyorum kapalı balkondayım. hava buz gibi, ben buz gibiyim, bana rakı da yaramaz şimdi.
Aynı şeyi bende düşündümArda EZER' Alıntı:Acaba Ayhan Sahenk' in sert cemberlerine mi alıstık nedir ....
Normal cemberlere atamıyoruz.
Komik gelebilir ama basketbol böyle bir spor ...