Galatasaray C.C.'un istikrarsızlığının sebebi nedir?

Bildiğiniz gibi Galatasaray C.C. çok fazla istikrarsız bir görüntü çiziyor bence bunun sebebi Murat ÖZYER ama sizin fikirlerinizi merak ediyorum.
 
Aslında konu çok mantıklı Emirhan kardeşim ama böyle direk her maçın üzerine topic açınca göze batıyorsun.
Neyse konu kalsın.
 
Bunun sebebi belli.Takımın yaş ortalaması ve tecrübesi haftada 2 maça ayak uyduracak kapasitede değil.Bunun yanı sıra da Ayhan Şahenk'in atmosferi ve deplasman atmosferi farklı olur özellikle de potalar bakımından.Hayırlısı sdiyorum kadro genişliği şart.
 
Bence konsantrasyon eksikliği ve deplasman... Deplasmanda potalardan mı bilinmez bzizimkiler tutuluyor tutuldukça 3'lük atma ihtiyacı güdüyorlar. ama bu geçici bir durumdur. zamanla istikrarı yakalaycağız. İyi bir takımımız var. Ama konsantrasyon şart...
 
İstikrarsızlığın yönetimle ne alakası var ? Yönetim geniş rotasyon için oyuncu alalım diyor hoca istemiyor oradaki yönetim şıkkı çıkartılmalı bence.İstikrarsızlıkta taraftar ne yapacak?

Bence konu mantıklı fakat anketler ve seçenekler berbat :?
 
Ya arkadaşlar ne bileyim sen git gironaya karşı euroleague performansı sergile yürek kazanma azmi ne varsa koy ortaya sonra mersine yenil...yorgunlukla ilgili yorumlar mantıklı gibi ama bununda mazaret edılmesı buyuk takım etiketindeki takıma yakışmaz..ilginç
 
murat özyer hoca değil
murat özyer basketboldan anlamıyor
murat özyer tek sorumlu murat özyer asılmalı
murat özyer kişiliksiz
murat özyer stajer hoca
.
.
.
.
bizim bu adamın değerini anlamak için bir halil ünere daha ihtiyacımız var belliki aklımız başımıza gelmemiş...yazık.
 
Re:

Arda Öztürk' Alıntı:
murat özyer hoca değil
murat özyer basketboldan anlamıyor
murat özyer tek sorumlu murat özyer asılmalı
murat özyer kişiliksiz
murat özyer stajer hoca
.
.
.
.
bizim bu adamın değerini anlamak için bir halil ünere daha ihtiyacımız var belliki aklımız başımıza gelmemiş...yazık.
Ne yazık ki hep böyledir abi güzel şeylerin değeri elimizden uçtuktan sonra anlarız.
 
Arkadaşlar çok özür dileyerek bir şeye değinmek istiyorum.

Sayın Murat hocamız gerçekten son derece beyefendi birisi, Galatasaraylılığından da hiç şüphemiz yok, elbetteki basketboluda iyi biliyordur zaten bilmese bulunduğu yerde olamazdı.

Benim öğrenmek istediğim Türkiyenin bir numaralı spor kulübünün geçmişi başarılarla dolu basketbol takımının son on yılda en büyük yatırımın yapıldığı bu sezonda, artık takım içerisinde bazı şeylerin oturması gereken 6.haftada hemde Mersin B.B gibi bana göre sıradan bir takıma 19-2-24-8 atmasını sayın hocamız nasıl izah edecek veya bu kendisine sorulacakmı ya da şuan kendisi benim takımım bir periyodda nasıl 2 sayı atabilir, başka üst düzey hicbir takımın başaramayacağı imkansızı başarır diye kendi kendine soruyormudur?

benim aklım almıyor 2 sayı inanamıyorum. en büyük korkumda tam birşeyler olacak derken yine geçtiğimiz sezonlardaki gibi maddi sorunlar, kaçan yabancılar, kazan kaldırmalar olması, hocanın görevden alınması, yıkılan hayaller, biten umutlar olmasıdır.

belki haddinden fazla abartıyorum ama inanın yıkılmış vaziyetteyim. önümüzdeki hafta işten nasıl kaytaracağımı, salona nasıl en çabuk gideceğimi Dee'nin hızını, Gaines'in Owens'ın Reboundlarını, Hite'in smaçlarını, Tufan'ın, Cüneyt'in üçlüklerini, Hüseyinin karartmasını seyredeceğimi hayal ederken o 2 sayı beni bu tatlı rüyadan uyandırdı. inanın bir anda buz gibi soğudum. tüm samimiyetimle en içten en hırçın en umutsuz duygularımla yazıyorum. biz nasıl olacakta efese,fülkere,bjk'ye 2 iki sayı atacağız? mersine 2'yi zor atıyorsak.

ooooofffff oofff. rövanşı olmayan helsingborg, 2 sayı ve ilk derbi voleybolda fb'ye 3-2 mağlubuz.
çocuk yüzünden odada sigara içemiyorum kapalı balkondayım. hava buz gibi, ben buz gibiyim, bana rakı da yaramaz şimdi.
 
Galatasaray'ın yeni tanımı budur galiba hiç sevmediğim bir yazardan alıntı olsada çok doğru...

Büyük yatırımların plansız takımı Galatasaray.... :(

Ee sorumlularda el kaldırsın bir zahmet...
 
Fatih Erdem' Alıntı:
ooooofffff oofff. rövanşı olmayan helsingborg, 2 sayı ve ilk derbi voleybolda fb'ye 3-2 mağlubuz.
çocuk yüzünden odada sigara içemiyorum kapalı balkondayım. hava buz gibi, ben buz gibiyim, bana rakı da yaramaz şimdi.

Ben daha ne diyim be abi..İçimden geçenleri aynen yazmışsın..

Haftaya müthiş bir Girona galibiyeti ile başla..

Buz kesilmiş ülkenin takımı Helsinborg'a ''A.S.Y. CEHENNEMİ''inde 3 golle mağlup ol..

Herşey yoluna girdi derken Mersin Belediye takımının belediye çukuruna sayı rekoru ile düş..

Son 2 sezonun şampiyonu Arkas'ı mağlup etmeyi başar ama taraftarın en çok kazanılmasını istediği maçı

voleybolda üzüntü verici bir skorla 3-2 kaybet..

Umarım yarın ki G.birliği maçında bir kazaya uğramayız.. :(

Şunu da belirteyim ki biz zor günlerin taraftarıyız..

BJK taraftarlarının Sivasspor maçı boyunca neler yaptığına şahit olduk..Aman biz olmayalım !!
 
Acaba Ayhan Sahenk' in sert cemberlerine mi alıstık nedir ....
Normal cemberlere atamıyoruz.

Komik gelebilir ama basketbol böyle bir spor ...
 
Kardeşlerim kadroyu kim kurdu, geçen seneden daha yukarı çıkabilecek takımmı sizce bu? 1,2 numaralar ve 4,5 numaralar..... Geçen sene Fitch vardı bu sene dee brown, graves vardı, hüseyin diğer noktalarda değişen bişey yok .... Hep Murat Özyer'i savunurken Halil Üner'i öne sürüyorsunuz (Halil olsa dahamı iyi olacaktı biz neler gördük falan...) O zaman soruyorum Erman Kunter'i niye örnek vermiyorsunuz... Onun dönemini görmedinizmi ,Efes'İn efes, Ülker'in Ülker olduğu dönemde 800 milyar bütçe ile takımı lig 3.sü yaptı.... Bişey daha dikkatimi çekiyor Murat ÖZYER beyfendi, çok güzel ama bu başarı getiriyormu... Takım nerdeyse 3,5-4 milyon dolar para harcadı.... sonuç şampiyonluk olacak diye bekliyorsanız yada final oynayacağız diye.. Bu yanlış yönetimle, bu transferlerle, Bu işlerin baş mimarı koçumuzla ve parayı verip düdüğü çalan C.Crown ile bişey olmaz... Bu olayların adıda aslında istikrarsızlık değil... İstikrardır.. Yani bu takım her maçını kazanıp ne final ne şampiyon olur... Bu istikrarsız idari ve teknik yönetimle bu istikrar devam eder....
 
Bende bunu anlamıyorum bir maçla hemen çarmağa geriliyor adam.Galatsaray ülkeri yenince yada finale çıkınca bu sözlerinizi yutacakmısınız?Murat Özyer de insan elbet hataları olucaktır önemli olan hatayı düzeltmektir hata yapmak değil!(Salçasız yemek kalçasız bayan Hatasız insan olmaz Ata Demirerin deyimiyle:D:)
 

Üst