Galatasaray CC - Beşiktaş CT

Önder Ç.

0
Yönetici
24 Şubat Cumartesi saat 15.00 Ahmet Cömert SS

Beşiktaş son haftalarda inanılmaz kötü. Ama buna aldanmamak lazım bizi yenip çıkış yakalamak ve aynı zamanda 4. sıraya ortak olmak isteyeceklerdir. Maça gidecekler erken davransın çünkü Telekom maçında olduğu gibi bu maçtada dışarıda kalanlar olacaktır bence.
 
bi gercek var ki besiktas önemli maçlara daha iyi konsantre oluyo. efes macını son saniye üçlüğüyle kaybettiler ilk yarıda efesi akatlarda yendiler.. sonucta baslarında murat didin gibi bi hoca var.. çok dikkatli olmalıyız ama telekom macındaki atmosferi yaratabilirsek yine besiktasa cok da bi şans vermiyorum..
 
Sonuçta rakip düşüşte ve çıkışa geçmek için bu maçı almak isteyecektir.hem derbi olması hemde takımın başında murat didin gibi adamın olması bizim işimizi zorlaştırır.biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtırsak bjk'yi yeneriz kesinlikle.ayrıca 4.lük açısındanda baya bi önemli maç.bjk'yi bu hafta yenersek 4.lüğümüz bence iyice sağlamlaşır.derbi heyecanıda olacak her 2 takımda.bu yüzden bununda vereceği motivasyon ile bu maçı alacağız
 
Dikkatli olalim derim. belki de son sanslari. Bu maci kaybederlerse sezona havlu atarlar iki üc sira birden düsebilir. O yüzden akilli olalim. Bu maci alirsak rahatlariz.
 
sezonun en önemli maçı bence kazanmamız play off'larda bizi 1-0 önde başlatacak!!!
Harvey ve mcfarlin'e çok dikkat etmeliyiz bence bu ikili pota altını iyi domine ediyor hem mücadeleciler kısa mesafe şutlarıda var buna karşılık bizim uzunlarımız şu ana kadar vastı aşabilmiş değiller!!
diğer mevkilerde bariz üstünlüğümüz var bence sıkı tutarsak rahat kazanabiliriz tabii pota altına bir çözüm bulmalıyız!!!
 
Şu bkj ye birde biz hançer sokarsak tam şahane olur
Hem güzel bir oh çekeriz, hemde kalitemizi gösteririz

Maça herkesi bekliyoz, çok önemli bir maç
 
bjk daçkaya da yenildi. 4. yenilgileri bu.uzatmada ve sadece 2 sayıyla.4 mağlubiyetten sonra toparlanmak için ve 4.sıraya ortak olmak için karşımıza daha hırslı çıkacaklar.ama bizi yenmeye yetermi bilinmez tabi :muhaha
 
akattlarda kendi taraftarlarının önünde onları dize getirdik..Kabul etmek gerekirki bizim için çok zor bir maç olacak...Ama kendi taraftarımız önünde işallah kaybetmeyiz çünkü rakip ensemizde
 
Taraftar sakin olur işallah....

Takımımıza ben güveniyorum seyrcimiz önünde kazanacaklardır.bu maçı kazanarak yukarlara doğru çıkmaları tek temennimizdir.
 
Bjk Daçka maçı için itiraz yapmış. Maç tekrar oynanabilir. En azından sonları.

Verilen karar gerçekten saçma. Bu yüzden maç bjk lehine tescil edilebilir.

Yine de, bu bjk'yi yeneceğimiz gerçeğini değiştirmez...
 
Beşiktaş'a karşı bile salondan atılırsak bundan sonraki basket maçlarımızı baştan seyircisiz oynayalım...
4. sıra,hatta sezon için son şansı Beşiktaş'ın.Eğer bu maçı alırsak büyük ihtimalle oluşacak olan eşleşmeye 1-0 önde başlarız,hem de 4. sırayı bırakmayacağımız için saha avantajı bizde olur.
Akatlardaki maçta arka arkaya Efes ve Daçkayı yenmiş olmalarına,bizim takımın en sancılı dönemi olmasına ve kötü oynamamıza rağmen kazanmıştık.Beşiktaş'ın kadrosu iyileşmiş olabilir ama geçen sürede biz daha ileri gittik onlara göre.
Maça sağlam girersek Beşiktaş'ın oyunda fazla kalabileceğini zannetmiyorum.Yalnız başlarda umut verirsek maçın geri kalanı çok zor olur bizim açımızdan.
Mitchell-Reese en avantajlı eşleşmemiz maçtaki.Thomas'a karşı Tufan yetersiz kalır bana göre.Gerçi maça iyi girmemiz durumunda takımını sabote de edebilir,o da bir olasılık.Uzunlarımız bu takımda kalıcı olmak istiyorlarsa bir zahmet savunsunlar Harvey-Mc Farlin'i.
Gün ve saati harika olmuş.Aynı akşam futbol maçımız olsa da maçın ardından Mecidiyeköy'e geçmek için yeterli zaman mevcut.
Salon konusuna gelirsek düşünceli idarecilerimiz (!) büyük tribünün yarısını Telekoma verdikleri için dışarda kalanlar hayli fazla oldu.Bu maçta salonun tamamı bize ait olduğu için daha rahat sığarız.
Telekom maçındaki kitle salonda olursa -üstelik onların çoğu futbol seyircisi olarak tabir ediliyor- efsane bir gün yaşarız.
Maçı kazanalım,4. sıra garanti olsun,üstlere göz dikelim...
 
bu maçın en önemli noktalarına Onur değinmiş.
1.si;4.lükteki yerimizi sağlama almamız lazım 4.lük bizim öncelikli hedefimiz bunun icin hedef bir mac
2.si 4. veya 5. olmamız halinde eşleşiceğimiz takım kesinlikle bjk olcak benim tahminim bu eslesmeye 1-0 baslamak gibi bir ihtimalimizde varken bu maca takımın ve murat hocanın ayrı bir konsantre olması gerekir
 
Olgun Tayılga' Alıntı:
Şu bkj ye birde biz hançer sokarsak tam şahane olur

Sağır Oda baya sarmış sanırım :muhaha
***
GS avantajlı. Bizim için avantaj olarak görülebilecek tek şey 4 maçtır yenilen takımın bu maça taraftarı sevindirmek ve kendini affettirmek için galibiyet için bilerek çıkacak olmasıdır.
Ha bu ne kadar işler ? Bilemem..
 
arkadaşlar seyirci desteğni vermek gerekir.lütfen maça gittiğimiz zamn maç başlamadan seyircileri uyarmak lazım.telekom maçında sorunlar çıktıysa bjk maçında olma ihtimali ah fazla.bizim oyuncularımız (özellikle burak )sakin olmalı.ayrıca harvey smaçlarından sonra değişik hareketler yapıyo.seyircilerin bu tip hareketlere dikkat emel bi taşkınlık yapmamaları lazım.arkadaşlar herkes sakin olmalı bu maçtan sonra bi fener maçımız var içeride takımımızı orada yalnız bırakmamak gerek..HADİ CENTİLMEN VE SİNİRLERİNE HAKİM OLAN TARAFTARLAR MAÇA....
 
Galibiyet halinde 4. lugu neredeyse garantileriz, alinacakbir galibiyet hedef buyutmemizi saglar.

Thomas'i azdirmazsak rahat kazanmamiz gereken bir mac. Son donemde Mitchell ve Tufan cok formda, uzunlardan biraz destek almalari ve Fitch'in cok kotu bir gununde olmamasi bu maci kazanmak icin yeter.

Bir soz de seyirciye: Allah askiniza artik ADAM gibi davranin!!!
 
Önerim herkese 1 saat önceden gelsin..Ben 2 saat erken gideceğim :D

Bu maçın TV'den yayınlanmaması gibi birşey olabilir mi o kadar yapmaz yani ntv :)
 
Maç 3 de galiba ozaman ben saat 1.15 te salonun önündeyim.Kuyrukta bekliyemicem valla.
 
Beyler aman dikkatli olalım maçta takımımızı desteklerken Beşiktaş ve Fenerbahçe maçları federasyon tarafından hedef seçilmiş. Ayrıca ceza sınırımızda son raddeye geldi. Artık puan silme olabilir.
 
Fb kökenli Barış´ların dolduruşuna gelip sahada alacağımız puanları masa başında vermeyelim.

Beşiktaşın düşüşe geçtiği bir dönemde bu maçı çıkış olarak görecekleri için çok çekişmeli geçecek. Ama seyirci desteği ile zor maçı kolaya çevireceğimizi düşünüyorum.

Geçen sezonki BJK maçındaki tribün ruhunu yeniden görmeyi umut ediyorum.
 

Üst