Galatasaray CC -Darüşşafaka : 73-74

29 Aralık Cuma
14:00 Fenerbahçe Ülker - Alpella: Abdi İpekçi
16:00 Tekelspor - Türk Telekom: Haldun Alagaş
17:00 Galatasaray Cafe Crown - Darüşşafaka: Ahmet Cömert
19:30 Pınar Karşıyaka - Oyak Renault: Karşıyaka
20:00 Beşiktaş Cola Turka - Beykoz: Akatlar

30 Aralık Cumartesi
15:00 Efes Pilsen - Banvitspor: Abdi İpekçi
17:00 Tofaş - Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi: Bursa Atatürk
18:00 Mersin Büyükşehir Belediyesi - CASA TED Ankara Kolejliler: Edip Buran

------------------------------------------
Bu durumda BJK beykoz macini veriyorlar. Tekrar ediyorum. Allah belani versin NTV. bu mac bizim icin son macti canli gösterilebilecek. bundan sonra 2. yarinin 4. macina kadar mac yayini olmaz. ne kadar küfür etsek az. Mutlu akü selcuk- Galatasaray gibi heyecanli gecmesi 100% olan bir maci vermeyen NTV BJK- Beykoz gibi kalitesiz gececgi 100% belli bir maci canli veriyor. Aferin size.
 
arkadaşlar artık NTV'ye protestomuzu yapalım ve tepkimizi koyalım!!!
böyle yapmazsak hakkımızı yemeye devam edecekler!!!
şikayet telefonu:(212)335 40 35
ayrıca linkinide verelim herkes arasın mail atsın yoksa daha çok ağlaşırız forumda!!!
http://www.ntvmsnbc.com/news/93804.asp
 
bu sefer kesin protesto etmeliyiz. uA.org da da konu acilsin. bu kadar da olmaz bizim de takimimizi izlemeye hakkimiz var. Cifte Standard iyice belli olmaya basladi. fb ve bjk nin beykoz maclari verilsin bizimkine gelince yok. artik tak etti. bjk-beykoz macini bize tercih etmek de reziligin daniskasi.
 
Valla ben direk mail atıyorum böle işinn yazık ntv gibi bir kanalda böle cifte standart yapıyorsa vay haline türkiyenin :(
 
BJK-Beykoz maçını bizim maça tercih etmeleri inanılacak gibi değil.Beşiktaştan daha fazla reyting almaları söz konusu değil,Beşiktaş seyircisi takımına inansa Akatlar bu kadar boş olmazdı bütün sezon.Siteden canlı yayın olacağına dair inancım sonsuz. :)
 
ya bjk liler eger maci izlemek istiyorlarsa gitsinler pasa pasa salona. ama 10 seyirci bile gelmeyecegi belli. Salona gitmeyen bir seyirci Tv den de izlemez. Siz kimin icin veriyorsunuz BJk- Beykoz macini??? Protesto etmek farz.
 
ufff bir macı daha seyredemicek öle gözüküo :( :( bari sitede canlı yayın olsa umarım olur büyüklerimiz su işe bir el atacagına eminim
 
yazık çok yazık bir insanı bu kadar mı basketbol dan soğuturlar? bu ne büyük ceza böyle?zavallı ntv kaliteli program anlayışındasın sanıyoduk yanılmışım(s) bundan sonra ntv izlemiyorum!maç umrumda değil zaten fark atacaz.amacımız tv başında takımımıza ruhumuzu verebilmek uzakta olsa heycanlarını paylaşabilmek.her zaman söylerim sevdaya yasak konmaz!
 

Üst