Galatasaray CC -Darüşşafaka : 73-74

hemen umutsuzluğa kapılmanın yeri yok büyük bir avantaj kaybettik ama yinede şu nada bulunduğumuz nokta ve hedeflerimiz her zamankinden yüksek o yüzden bu tür skorlar hayal kırıklığı yapıyor.her kayıp bize bişeyler öğretir.umarım gerekn dersleri çıkarır.bir daha aynı hataları tekrarlamayız.
fichte her türlü bahaneyi buluyorsunuz.bugün az atmış sakat olduğundan olabilir.
son kez galatasarayın asist sayılarınıda bilen varsa iletebilir mi?
 
Öncelikle işlerimin yoğunluğu nedeniyle giremedim bu sitede herzaman mantıklı akıllı uslu ve yapıcı eleştiriler yaparak 1 yerlere gelmeye çalışıyoruz 98 den buyan salonda 6 kişiden şuan yaklaşık 30 civarında iyi kötü mantıklı 1 şekilde takımı destekliyor kafamıza takılanları anladığımız yada anlatabildiğimiz şekilde konuşuyoruz.
Bu sitede kimse kalkıpta ultrAslan' a laf edemez edememlidir. Ben hayatımın son 6 senesini geçirdiğim bu Tayfa ya burada heleki 1 GS forumunda tahammül edemem. Bende kabul ediyorum içimizdeki yanlış insanlar olduğunu ama bu sadece benim değil insanların hep 1arada mantıklı hareket etmesiyle kapanacak çoook uzun 1 konu.
Maça gelicek olursak benim aklım almıyor 13 sayı öne geçtiğin 1 maçta senden daha kötü 1 takıma yeniliyor , koca 2. yarı boyunca 26 sayı atıyoruz . Yani ben gene benche laf edeceğim oyuncunun suçu 1 yere kadar . Onları kafa olarak fizik olarak maça hazırlayamayan . Maç esnasında maçtan başka herşeyle ilgilenen insanlara benim haykırışım var.
Şu kulüp kimlere ne paralar yedirdi , kimleri nasıl ihya etti , Çalışan kimlerin işlerine ne şekilde son verdi ...
 
gercekten sonucu gorunce sok oldum
uzuldum sonnucu gorunce ama bunlar yanlısların duzelmesi icin gereken seyler bu yollardan gecmeden takım olunmaz
2.yarıya elbet bunları telafi etme sansımız var, olacak
 
KSK macinda sahaya atlayan arkadaslara, sonrasinda kufedip ceza almamiza sebep olanlara :claps

Bu sonuc en cok onlarin eseri
 
Öle deme,onlar bunu hak etmiyolar,tamamen saf duygularla olan bişiydi...Yapcak bişi yok yani...Hep destek,tam destek...
 
BurakUrgups' Alıntı:
walla yazık ya...bu nasıl bi mac anlamıyorm fitch in gitmesini istemiyordum ama gitmesi bizim için hayırlı olacak adam 20 sayıyı gecemiyor nasıl NBa Oyuncusu anLamıyoRm...bence daha ii transferler yapıLmaLı..

güzel kardeşim adam 20 sayıyı geçemiyor diye isyan ettiğinin farkındasın di mi.....

ne yapacaktı bu adam 73 sayının tamamını mı atacaktı yok atacaksa diğerleri niye oynuyor fitch tek başına oynasın yeter, her NBA den gelen 20 sayıdan fazla atacak diye bir kural mı var
 
2 seyircisiz mac, 2 maglubiyet. En azindan istikrar var.

Tamam bu klubun baskani yok, parasi yok, adam gibi yaptigi transferi yok, sahip cikan taraftari yok, hatta ustune kendi ego tatminleri icin takima kostek olan 2 mac seyircisiz mac oynatan bi seyircisi var.

Hersey tamam da bu takimin kocu da mi yok, inanci, kazanma hirsi da mi yok. Nasil yenilinir darussafakaya anlamiyorum. Arkadaslar supriz galibiyet alip telafi ederiz diyorlar da bu takim yakaladigi bu ivmeyle daha cok supriz maglubiyet almasin dua edelim. Ikinci yari 26 sayi atmak nasil bi istatistiktir.

Nolursa olsun su mac seyircisiz oynanmasa ben inaniyorum ki bu maci kaybetmezdik, oyuncular maci birakamazdi, ya da bi noktada kendilerine gelirlerdi. Taraftar kemerine bi cizik daha atsin sonra da kina yaksin. Insanlik hali ne de olsa, insan kendini kontrol edemiyor, hop hemen sahaya atliyor.
 
Mehmet Turan' Alıntı:
2 seyircisiz mac, 2 maglubiyet. En azindan istikrar var.

Hersey tamam da bu takimin kocu da mi yok, inanci, kazanma hirsi da mi yok. Nasil yenilinir darussafakaya anlamiyorum. Arkadaslar supriz galibiyet alip telafi ederiz diyorlar da bu takim yakaladigi bu ivmeyle daha cok supriz maglubiyet almasin dua edelim. Ikinci yari 26 sayi atmak nasil bi istatistiktir.

olayın kazanma hırsı ile alakalı olduğunu sanmıyorum ne kadar iyi de olsa gs henüz tecrübesiz ve genç bir takım coach için de geçerli ülkerde aldığı şampiyonluk kimseyi yanıltmasın murat özyer coach olmayı gs de öğreniyor bence, neticede 3-4 hücum boş dönüldüyse sonraki hücumlarda bir panik havası esmiş olabilir bu işleröorap söküğü gibidir soğukkanlılığı elden bırakmamak gerekir farkda atsan farkda yesen oyununu bozmayacaksın..

ayrıca maçı izleyemedik Önder izlemişti onun yapacağı yorumlar daha doğru olur bence ben salt inançla alakalı olduğunu sanmıyorum mağlubiyetin....
 
Furkan Z.' Alıntı:
olayın kazanma hırsı ile alakalı olduğunu sanmıyorum ne kadar iyi de olsa gs henüz tecrübesiz ve genç bir takım coach için de geçerli ülkerde aldığı şampiyonluk kimseyi yanıltmasın murat özyer coach olmayı gs de öğreniyor bence, neticede 3-4 hücum boş dönüldüyse sonraki hücumlarda bir panik havası esmiş olabilir bu işleröorap söküğü gibidir soğukkanlılığı elden bırakmamak gerekir farkda atsan farkda yesen oyununu bozmayacaksın..

ayrıca maçı izleyemedik Önder izlemişti onun yapacağı yorumlar daha doğru olur bence ben salt inançla alakalı olduğunu sanmıyorum mağlubiyetin....
Furkan abi farkı 10 sayıya çıkarttıktan sonra rölantiye alma huyumuzun başımıza iç açacağı belliydi uzun süredir.
Onur abi çekirge örneğini vermiş.Çekirge Mersin ve Banvit maçlarında sıçramıştı zaten,bu sefer sıçrayamadı.
Kadro güzel,coachumuz eski coachumuza göre kulübe çok daha yakışıyor,maddi problem yok ama bize göre çok daha kısıtlı imkanları olan Beşiktaş dördüncülüğe oturdu.Hedef maç alamasak bile en azından dördüncü sırayı koruyabilmeliydik ki üstleri zorlama şansımız olsun.
En büyük korkum ikinci yarı büyük maçları kazanıp TED ve Daçka maçları yüzünden dördüncülükten yukarı çıkamamak.
Bu maçı alsak önümüzdeki Alpella-Reno-Tekel kek fikstürünü de düşünerek seriye bağlayabilirdik.Çok çok yazık oldu.
 
AA nin haberine göre Fitch topu 5sn kala cemberden almis ve iki dackali arasinda topu kaybetmis..Bizimkiler faul diye buyuk tepki gostermisler...Ama her ne olursa olsun bu maglubiyetin affedilir bir tarafi yok...
 
NTV'de Spor Servisi'nde maçın görüntüleri vardı;ancak çekim pota altından ve kötü bir açıyla olduğundan,ve son anlar sadece bir kez gösterildiğinen pozisyonu seçmek zor oldu.Son pozisyon hemen bizim benchin ve yan çizgideki hakemin önünde oldu.Bana faul yok gibi geldi;ama söylediğim gibi o açıdan sağlıklı yorum yapmak zordu.Önder abi daha iyi görmüş olabilir,bench arkasındaysa.
 
kötü bir yenilgi fakat fitch'e bağlamamamız gerekiyor. takım iyi yolda. fitchin 30 atıp kazanmasındansa skoru iyi dağıtıp 1 sayıyla yenilmeyi tercih ederim çünkü büyük ihtimalle seneye de bu iskelet kadroyla devam edeceğiz, bu seneyi böyle atlatmamız seneye ve sonraki seneler için büyük kazançlar sağlayabilir.
 
gecen hafta sans bizim yanımızdaaydı bu hafta yanimizda olmadı kendi hatalarımızla macı kaybettik malesef belki takımımızın kanayan yarası bu 11 sayı öndeyken 3 . preriyotta arkadan yetişip gecxmelerine izin veriyoruz daha dikkatli ve konsantre olsa macı alırdık yazık cok yazık
 
Seyretmediğim bir maç üzerine yorum yapmak çok hoş değil. istatistiklere bakarak bir çift laf edeceğim ve sonrasında kısaca alpella'ya da değineceğim. Çünkü dün GS karşsındaki Daçka'nın Alpella'dan çok daha iyi bir kadrosu olduğunu sanmıyorum.

Maça ilişkin:
1,83'lük (yanlış hatırlıyor olabilirim ama herhal 2 cm falanlık bir hata olabilir) dobie 8/7 ikilik atabiliyorsa bu işte bir yanlışlık vardır.

Biz 3 yanbancı ile onlar ise 2 yabancı ile oynadı. killingsworth yoktu, pota altında zaten ( undersize ama) başka da oyuncuları yok. Polat'la oktay'la pota altını savunabilmeleri enterasan. Daha enteransanı pota altını zaaflarını değerlendirmemiş olmamız. onlar 35 ikilik biz ise 26 ikilik denemişiz. istatistikler bir coaching hatası yapmış olduğumuzu söyler nitelikte.

Fitch 15/5 ikilik ile yine epey bir kastırmış. Ama dışardan değil içerden zorlamış olması her ne kadar yüzdesi rezalet olsa da hoşuma gitti. En azından doğru yerden hücum etmiş. (içerden hücum etmesi dobie'ye nazire yapmak için de olabilir.) 6 da top kaybı yaparak top kaybı istatistiklerindeki istikrarını bu maçta da sürdürmüş. ama 6 ribaunt ve 5 top çalması da önemli istatistikler. ribaunt yapmasına alışıktık ama 5 top çalma her halde en yüksek top çalma istatistiğidir.

takım oyunun önemli göstergelerinden biri olan toplam asist sayısında (10) yine rakibimizin (15) altında kalmışız.

holman fatih ikilisi (cemal yokken ve rakibin pota altında oyuncu yokken) 80 dakikalık uzun rotaysonunda 34 dakika almaları bence koçun en büyük hatası.

Darüşşafakayı çok ama çok rahat yenmemiz gerekirdi. Daçka zaten kadro olarak zayıf ama pota altındaki tek oyuncusunun olmadığını da hesaba katınca çok rahat kazanmamız gerekirdi diye düşünüyorum. Alpella'nın kadrosu bana (killingsworth'un olmadığı) daçkadan daha kuvvetli gözüküyor. özellikle ilk beş olarak değerlendirirsek. ömer gibi bir uzun Dacka'da yok. (oktay kariyerinin maçını bize karşı oynamış ama o potansiyeli pratiğe bir daha dökebileceğini sanmam.). Caner çok yetenekli. erdem türetkenle falan kıyaslanmaz gibi. Curtis Withers ile strickland ligimizdeki iyi yabancılar arasında sayılabilir. Alpella'da bench sorunu var. ömer, caner, withers ve strickland dışında skor yükünü üstlenen oyuncuları yok. withers ve strickland 40 dakika oynamak zorundalar. (strickland fener'e karşı rezalet bir oyun çıkarttı.)

Her şeye rağmen bir sayıyla maç kaybetmek hele 12 sayı öne geçip de kaybetmek çok can sıkıcı. Bir maçdan ötürü bunu söylemiyorum ama ilk dört hedefinden uzaklaştığımı düşünüyorum. ikinci yarı toparlanmış bir banvit de olacak. beşiktaş kötü zamanları (Jamel yokken) iyi geçirdi. Efes'i yendi. Sales her hafta daha iyi oynuyor. ilk geldiğinde hiç beğenmemiştim ama giderek düzeliyor. Harvey diye bir adam aldılar. Yetenekli olduğunu biliyorum. takıma alışırsa o da önemli bir güç katacak.
Kolej iyi gidiyor. açıkcası bu senenin sürprizi diye bakıyorum ben onlara. telekom-efes ve Fb'den bahsetmeye bile gerek yok.

Pota altına kopyalanabilirse Michael Wright olmadı Dudley kopyası istiyorum.

Bu arada forumdaki tüm Galatasaray'lı dostların yeni yılını ve bayramını kutlarım. Takımımız bize bir hediye vermedi. ama suç onların değil. yeni sene de biz onlara tam destek (küfürsüz, taşkınlık yapmadan) vererek onları yanlız bırakmayarak arzuladığımız hediyeye kavuşmak dileğiyle...
 
abi ya neden böyle oldu dackaya da yenilmememiz gerekiyordu off yaa acayip moralim bozuldu bu araada bana mail geldi ad soyad biçiminde olcakmıs adminle irtibata gecilcekmiş ne yapmam gerekiyor hayırlı bayramlar mutlu yıllar hepinize.
 
Onur UNCU' Alıntı:
Furkan abi farkı 10 sayıya çıkarttıktan sonra rölantiye alma huyumuzun başımıza iç açacağı belliydi uzun süredir.
Onur abi çekirge örneğini vermiş.Çekirge Mersin ve Banvit maçlarında sıçramıştı zaten,bu sefer sıçrayamadı.
Kadro güzel,coachumuz eski coachumuza göre kulübe çok daha yakışıyor,maddi problem yok ama bize göre çok daha kısıtlı imkanları olan Beşiktaş dördüncülüğe oturdu.Hedef maç alamasak bile en azından dördüncü sırayı koruyabilmeliydik ki üstleri zorlama şansımız olsun.
En büyük korkum ikinci yarı büyük maçları kazanıp TED ve Daçka maçları yüzünden dördüncülükten yukarı çıkamamak.
Bu maçı alsak önümüzdeki Alpella-Reno-Tekel kek fikstürünü de düşünerek seriye bağlayabilirdik.Çok çok yazık oldu.

bende onu diyorum işte yani 10 sayı farka ulaşınca rölantiye almak saçma bişi değil ama bunu becerebiliyorsan yapacaksın yoksa oyununu bozmadan oynayacaksın bu hastalık genelde takım oyunlarının hepsinde milli takım seviyesinde dahi var o yüzden genel bir sorun olarakm görüyorum bunu

ama başka arkadaşların dediği gibi inançsızlık ruhsuzluk gibi sebeplere inanmıyorum gerçekten, tecrübesizlik hem coaching olarak hemde oyuncu bazında tecrübesizlik olarak görüyorum ben bu sene için çok yüksek şeyler beklemem takımdan ama bu kadroda ısrar edilirse 2 sene içinde çok iyi yerlere gelecek bu takım ona eminim,
 
mağlubiyet haberini alınca yıkıldım..sürpriz oldu ben fark beklerken mağlup olmuşuz.2006 sezonu basketbol açısından hiç iyi geçmedi 2007 umarım iyi gelir.maç hakkında yorum yapamıyorum nedeni malum kanal yüzünden !
 

Üst