Galatasaray CC -Darüşşafaka : 73-74

Arkadaşım sen anlamıyorsun....

Beşiktaşin bir salonu var...Yıllardır hep başa güreşiyorlar.Şampiyonluğun kıyısına kadar geldiler.Son senelerde Efes'i ve Fb yi defalarca yendiler.

Birde bize bakalım...

Salonumuz yok.Göçebeyiz...

Takım 100.Yılında hem Erkeklerde hem Bayanlarda Küme düştü...

Bu sene güya büyük bir sponsrluk anlaşması yapıldı,gene elde var sıfır.Sahaya eksik yabancıyla çıkıyoruz.Bizden çok daha düşük bütçeli takımlar bizi geçtiler...
 
Ya amaç 4 yabancıya tamamlamaksa hemen alınır bir tane ne olacak,boş adam alınacağına beklemek mantıklı.Sene uzun bir maraton,geçmişe bakmıyoruz beşiktaş bizim100.yılımızda nabmış banane,benim takımım yabancı eksikken bile onlardan iyi kadroya sahipken Canaydın'dan başka el sallayacak olanları tespit etmek lazım!
 
Şubede yeni atılımlar var neden hemen geçmişe bakıyoruz ve geçmişi genel olarak alıyoruz.Beşiktaş atılımı önce yaptı,salon onun neticesinde geldi.Planlara göre salon filan yapılacak ama Ahmet Cömert'i bile dolduramadıktan sonra salon istemek bilmiyorum.İyi ki Özhan Canaydın var,yoksa kime suç atılacak.Haftaya Alpella'yı yeneceğiz.Bu sene Türkiye kupasında Final-Four oynayacağız.Eğer Gs taraftarı kimliğini hatırlarsa gerekli ekstra galibiyetleri de içerde alacağız.Biz inanlım yahu.İlk kez kapasiteli bir takım kurduk ama umutsuzluğa kapılmayalım.Yanlışları da hep hatırlayıp hatırlatalım.Eleştiri olmadan en doğru bulunmaz.Çağlar Abi attığımız karşılılı topicler kavga gibi algılanacak ama öyle değil.Bu kanayan yaramız,ortak sorunumuz tartışmadan da çare üretilemez.
Belki bayram tatilim zehir oldu ama;taraftarsam çekeceğim arkadaş...
Ayrıca NTV'ye yazılı anlatımda bile adrenalini coşturan bir maçı kaçıırdılar.Ne kadar güzel düşünnmüşler Bjk-Beykoz maçını yayınlamakla ilgili.Tebrikler,yine zirvedesiniz :eek:key Türkiye'de basketbol yayını yapacak düşünce yapısına sahip kanal yok.
 
O arada ufak bir not, betandwin.com un maçın bahsini, maç bittikten sonra bile bir süre açık tutması sonucu hesabımı 287.5 milyon kadar doldurmuş oldum :) Maç için çok fazla birşey diyemiyorum, Samsundayım , izleyemedim
 
Eh o zaman hoş olmaz tabi :) Şimdi baktım da maçın bahsini kaldırmışlar ama para hesapta hala. Başlangıç saati 8 yazıyodu başta :)
 
Ekstra bi mağlubiyet daha aldık 5 te 5 hedefi yalan oldu.Neyse canımız sağolsun geçen hafta son saniyelerde kazanmıştık bu sefer kaybettik.
Yenilsende yensende...
 
Utku OĞUL' Alıntı:
Ya amaç 4 yabancıya tamamlamaksa hemen alınır bir tane ne olacak,boş adam alınacağına beklemek mantıklı.Sene uzun bir maraton,geçmişe bakmıyoruz beşiktaş bizim100.yılımızda nabmış banane,benim takımım yabancı eksikken bile onlardan iyi kadroya sahipken Canaydın'dan başka el sallayacak olanları tespit etmek lazım!
aradaki koç faktörünü unutmayalım murat didin açıkara en iyi yerli koçtur. çağlar abinin dediği gibi bjknın bir salonu var ve bütünler ben inanıyorum ki galatasaray salon yapsa bile o salon dolmayacak.hiçbir zaman galatasaray taraftarı beşiktaş taraftarı kadar hırslı olamadı ve olamaz da
 
iptal olmaz o gordon , betandwin'den çok para kazandım ben öyle , hele geceleri NBA canlı bahislerinde gör ne salaklıklar yapıyorlar , paso açık unutuyorlar.. sanmam geri yatsın o para güle güle harca sen :)
 
Daçka'dan Aslan'a darbe: 73-74
Beko Basketbol Ligi'nde Darüşşafaka, Galatasaray Cafe Crown'ı 74-73 yendi.
Karşılaşmanın ilk dakikalarında Darüşşafaka'dan Erdem ve Jones'un sayılarına Holman ve Fatih ile karşılık veren Galatasaray, 5. dakikayı 10-9 önde geçti.

Sarı-kırmızılılar hücumlardan boş dönmeye başlayınca Darüşşafaka, Enver'in basketiyle 9. dakikada 18-16 öne geçti, ancak son saniyelerde Fitch ile 3 sayılık basket bulan Galatasaray, ilk periyodu 19-19 berabere tamamladı.

2. periyodun başında çekişme sürerken, 15. dakika 31-30 Galatasaray'ın üstünlüğüyle geçildi. Bu dakikadan sonra oyunda üstünlüğü eline geçiren sarı-kırmızılılar, Murat ve Mitchell'in basketleriyle ilk yarıyı 47-38 önde kapadı.
İkinci yarıya da iyi başlayan Galatasaray, Fatih'in basketleriyle 27. dakikada farkı 13 sayıya (61-48) çıkardı.

Bu dakikadan sonra 2.5 dakika sayı atamayan Galatasaray karşısında Darüşşafaka, Dobie ve Sinan'ın basketleriyle periyotun son 30 saniyesinde farkı 5 sayıya (61-56) indirdi. Galatasaray, 3. periyodu da 63-56 önde tamamladı.

Son periyotta pota altında Oktay ile etkili olan Darüşşafaka, bu oyuncunun attığı sayılarla 35. dakikada 69-69 beraberliği yakaladı ve bitime 3.5 dakika kala Sinan'ın basketiyle 71-69 öne geçti. Son dakikaları büyük bir çekişmeye sahne olan maçta Galatasaray, bitime 20 saniye kala Fatih'in faul atışından bulduğu 1 sayıyla 73-73 beraberliği yakaladı.

Darüşşafaka, bitime 14 saniye kala Jones'un faul atışından bulduğu sayıyla 74-73 öne geçti. Galatasaray, Murat ile hücumdan yararlanamazken, 5 saniye kala Sinan'a faul yaptı. Sinan, 2 atışı da sayıya çeviremedi. Ancak topu alan Fitch, 2 Darüşşafakalı oyuncunun arasında yerde kalıp top kaybı yapınca, Darüşşafaka karşılaşmadan 74-73 galip ayrıldı.

Galatasaraylılar, bu pozisyonda Fitch'e faul yapıldığını iddia ederek hakemlere büyük tepki gösterdi.
Karşılaşma, Galatasaray'ın cezası nedeniyle seyircisiz yapıldı.

Salon: Ahmet Cömert
Hakemler: Halil Baldemir , Tarkan Tuser , Vedat Borulday
Galatasaray Cafe Crown: Mitchell 13, Tufan , Fitch 18, Holman 8, Fatih 12, Murat 15, Mithat , Tolga 3, Burak 4
Darüşşafaka: Dobie 14, Jones 12, Erdem 16, Oktay 11, Polat 4, Enver 5, Soner , Sinan 8, Ceyhun 4, Caner
1. Periyot: 19-19
Devre: 47-38 (Darüşşafaka lehine)
3. Periyot: 63-56
Beş Faul alanlar: Holman 36.50 (Galatasaray Cafe Crown), Oktay 38.05 (Darüşşafaka)
 
bizde böyle cahil taraftar olduğu müddetçe bu takım daha çok seyircisiz kalır ve böylede yenilir.ayrıca bizde bu yönetim olduğu müddetçe biz daha çoook eksik yabancı sayımızla maçlara çıkarız ve bunun eksikliğini zamanla anlarız.biz resmen kendi kendimizi bataklığa sürüklüyoruz bu eylemlerle.bide ntv'ye çok kızmamak lazım.taraftarı canlı yayında ksk taraftarına saldırı uğruna maçı yarıda bırakıp ve bunun sonucunda seyircisiz oynama cezası alan bir takımın maçını elbette vermez.
 
kötü oldu ama artık bir yabancıyı getirmemiz de sart oldu transfer sart yani herkesin bayramı kutlu olsun
 
Futbol takımının stadı yok...

Basket takımının ne salonu var, ne sahibi ne de taraftarı

Klübün başında Başkanın yok...

Böyle başa böyle tarak...Umarım Efes şampiyon olurda Eziklere sevinme fırsatı doğmaz.Bizde herzaman olduğu gibi Kare tamamlarız..
 
walla yazık ya...bu nasıl bi mac anlamıyorm fitch in gitmesini istemiyordum ama gitmesi bizim için hayırlı olacak adam 20 sayıyı gecemiyor nasıl NBa Oyuncusu anLamıyoRm...bence daha ii transferler yapıLmaLı..
 
ya anlamıom fitch 30 attı digerleri durdu diosunuz fitch 18 attı 5 adam cift hanelilere ulastı fitch nie 20 i gecemio diosunuz bu ne ya :( bu takıma sahip cıkalım kare as diosunuz 2001den beri belli yerlerde deildik bu sene iyi bir yerdeyiz her yenilgi de bunları duyarsak oldu yenildik ama inancımızı kaybetmeyelim arkadaslar lütfennn
 
Ya şunu anlamıyoruz,küçük maçların hepsini kazanan takım normal sezonu birinci bitirir,biz sadece hedef maçlarından birini kaybettik.Bu demek değil ki ekstra galibiyet alamayacağız.Hedefimiz ilk 4 se ve fikstür avantaşı bizdeyse 2 puan gerideysek daha ne ya.Bi mağlubiyet sonrası umtsuzluk havası esmesin.Biz sistemi yeni belirledik,hedef şampiyonluk değil.Sadece yanlışları söyleyelim.Geleceiğimiz hakkında mümeccin olmayalım.Hücumda skorun dağılması ne güzel.Ama son topları kullanmamk kötü 2 kez son hücum geliyor atsan bitecek ama olmamış sağlık olsun.
Unutulması gereken bir maç ;) Hedef Alpella!..
 

Üst