aynı oran,eşit şartlarda masaya oturmak...
:?
:?
hakkan tarhhaun' Alıntı:fenerbahçe yönetiminin yaptığını tarihi bir başarıdır bence..eğer aynı sponsor iki takımlada aynı oranda ve eşit şartlarda masaya oturuyor ve bundan diğeri daha hemde bayağı daha karlı çıkıyorsa ortada bir yanlışlık vardır...
Ali Keskin' Alıntı:Bu yazdığını sen inanarak mı yazdın acaba?
Hangi aynı oran hangi eşit şartlar? Bize bir anlat bunu.
Bir tarafa daha önce Türkiye liglerinde şampiyon olmuş bir takımın adı, Avrupa kupası hakkı ve en önemli oyuncuları veriliyor+ para veriliyor; bunun adına da sponsorluk diyeceğiz öyle mi?
Barcelona'yı filan karıştırmayın, onların yaptığı sponsorluk anlaşması.
Ahmet Arif' Alıntı:Hakan Bey öncelikle hoşgeldiniz.
Ülker-fenerbahçe ilişkisinin galatasaray'ın cafe crown ya da Beşiktaş Cola Turca anlaşmalarının aynı olmadığını her objektif bakan insan görebilir. o yüzden size gelen cevaplardaki "objektiflik" sorgulamasını yapmadan kendi objektifliğinize bakmanızın yararlı olduğunu düşünüyorum. Ben şahsen bu tip anlaşmaların her türlüsüne karşıyım.
Fener'in bu sponsorluğa girme nedeni 100 yılda euroleauge'de oynama isteğidir. Ülker önceki senelerde adını (kahve ve kola olarak) beşiktaş ve galatasaray'a eklemeyi başarmışken Fener'in dik duruşu nedeniyle adını bu klübümüze ekleyememişti.
Euroleauge'e katılma hakkını bir "yem" olarak kullanarak Fener'e de kendi adını vermeyi başarmıştır. Sürecin geri kalan kısmı ise Fener taraftarını bu konuda nasıl mutlu edebiliriz çevresinde döndü.
Süreci yakından takip ettiyseniz hatırlamanız gerekir. Anlaşmanın ilk ürünü yeni bir arma ve ülkerfenerbahçe ismi idi. Fener taraftarının tepkisi üzerine bu isim değişikliği yapılmıştır. Bunlar gibi pek çok detay düzenleme yapıldı.
Size yeni bir haber vereyim:
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=6846
Link'e girerseniz sırıtan bir adam euroleague amblemi ve Fenerbahçe amblemi var. Ülker'in adı orada ne geziyor merak ettim. Başka birşeyi daha çok merak ettim. İcra kurulu toplantısına Fenerbahçe ülker'i temsil etmek üzere giden iki yönetici de eski ülker yöneticileri. Bilmem anlatabildim mi.
Bu mevzuuyu uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Yalnız objektif olduğunuzu söyleyip yapılan anlaşmaların eşit şartlar taşıdığını iddia etmeniz bana doğru gelmiyor. euroleaugue katılma hakkının pazarlık konusu yapıldığı, 3 milli oyuncunun hediye edildiği başka takıma gitmek isterken, Fenerbahçeye zorla gönderilmiş bir diğer milli oyuncuya da fener formasaı giydirildiği, salon sözünün verildiği ve ayrıca yüklü miktarda paraların verildiği bir anlaşma ya da evlilik her ne ise...
Sizden ricam bu konuyu daha fazla burada eşelememenizdir. Bugüne kadar çeşitli forumlarda bu konu enine boyuna tartışıldı. Kimin ne düşündüğü bellidir. Basketboldan Semih'in Fener pota altı savunmasına kattığı güçten. EL'de Aydın Hoca rotasyonu doğru kullansaydı -gruptan çıkabileceğinden falan konuşalım. Basketbola şirketler girdi ama biz basketbolu unutmayalım.
efes maçında full çekip herkese ne kadar büyük taraftar olduğumuzu göstermeliyiz unutamayalım ki orada 1 tek gs basket takımını deil sarı kırmızı renkleri destekliyoruzBurak Barut' Alıntı:Eger gercekten buyuk taraftarsak EFES macında da full ceker trubunler ıste ozamn hersey oturmus demek olur dıye dusnuyorum.