Galatasaray CC - Fenerbahçe Ülker

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
ÇOK SİNİRLİYİM!!!
ÜLKER'İN ürünü olan cafe crown isminden utanıyorum ÇÜNKÜ fenere yaptıklarına bir bakın birde bize!!!
solomon gibi bir adam bile başlı başına bir takım ama bizim küçük beyinli başkan 3-5 kuruş koparmayı marifet zannediyor ama farketmediği GS markasını yok ediyor bence ya bizede aynı oranda destek olsunlar yada defolup gitsinler ama bizde bunu yapacak yönetici!!!!
eminim aklı başında bir proje yapılsa ve bazı büyük firmalarla görüşülse cafe crown'dan daha iyi bir sponsorumuz olur!!!
olmazsada daha vakur durmuş oluruz böyle önümüzü atılanı kabul etmek sus payı almak canaydın işi GS işi değil!!!!
KISACA!!!
KANIMIZI EMDİN 'KAN'AYDIN!!!!
 
Bu macin yildizi seyirciydi, orada olan herkese tesekkurler. Takimin bu mactan seyirciye borcu var. Umarim Fener normal sezonu 1. bitirir de, playoffta eslesiriz bu macin rovansini yapma sansimiz olur.

Playoff eslesmesinden eger bizim oyuncularda zerre gurur varsa, bundan sonraki ilk macta yandan yemis delikanli demetsever Ibosh'u da, soyunma odasindaki el isareti munasip yerine giresice mirsad'i da (merak eden Fenerbahce'nin kulup web sayfasina girip fotografa baksin. Bunlar da ne kadar hazimsiz bir camiadir yarabbim!!) bu yaptiklarina pisman ederler!!
 
Seyirci o kadar nefisti ki Fenerbahceliler pislik yapma fırsatı bile bulamadılar. Ayrıca arkadaslar iyi gunde kotu gunde diye bahsediyoruz. Dunku maçtan sonra istifa sesleri yok murat hocanın coaching i arkadaslar Murat Özyer şu an itibariyle başımızda bulunabilecek en iyi adamdır ki kendisini yetiştirmek için NBA deki coach ları seyrettigini bizzat ben biliyorum. Ayrıca NCAA izlenerek gelen basketbolculara da bakarsanız ne kadar dogru oldugunu goreceksiniz. Mitchell ın da bizde çok formda oldugu günler oldu. Fakat geçen sene kümeye oynayan bir takımdan öyle bir takım ve hava oluşturulmuş ki bu sene play off larda bile basarı bekliyoruz. Arkadaslar sabırsızlıgın alemi yok daha kadro derinligimiz bile saglanabilmiş degil degiştirilen oyunculara bir bakın Fitch- Murat ve Solak- Nalga aksinde güvenecebilecegimiz ve Murat hocanın süre verdigi bir oyuncumuz daha da yok. Dünkü skor ise tamamen oyuncuların basarı hırsını ve taraftar baskısından dolayı ters tepki yapmasından kaynaklandı. Farkta açılınca moralman darmadagın oldular. Fener karsısında degil taraftardan utancından ezildiler. Böyle maçlarda normal skor olmaz arkadaslar ya kazanırsınız ya da fark yersiniz Bkz; Sampiyonluk için çıkıtıgımız kadıkoy maçları. O yüzden skordan dolayı oyuncuları ya da coach u eleştirmek en azından bu maç için pekte dogru degil. Hele hele O maç sonunda gözüyaşlı tablodan sonra. Böyle bir ruh yakalanmışken baltacı olmayı anlamsız buluyorum.

Saygılar sunarım..
 
Burak Barut' Alıntı:
Turk mıllı takımı kaptanı sıfatıyla maclara cıkan o İbrahimin o hareketı yaptıktan sora ordan sag cıkıyorsa buyuk taraftar degılız .. !!!!!

Burak Sezgıun ve Mıhtat Demırel Tolga Tekınalp gıbı oyuncular varsa buyuk takım degılız...

Ayrıca RAGMEN stratejsını belırleyıp tum buyuk maclardan magluyp ayrılıyorsak Iyı antrenorde degılız..


Gerısı Sız buyuklerıme kalmıs ne dersenız dıyın .

Hepsine tamam okey de o taraftar ibosh u orda sağ bırakıyorsa büyük taraftar değiliz cümlesi , saat 12 de gidip , hayatımda tv den bile 4 period izlemediğim bayan basketbol maçını full time ayakta izlemiş birisi olarak bana koyar , içime oturur hocam. O taraftar bayanlara son perioddaki ıslıklarıyla maçı kazandırdı , o maç bitti Fener maçı geldi , elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı düşünüyorum Galatasaray Taraftarı olarak dün sahada. Maçtan çıktığımda ayaklarımı hissetmiyordum ben. O takıma o oyuna değer mi? değmez. İbosh zaten oradan çıkamayacaktı emin ol , o hareketi 5 adım geride yapsaydı ! peşinden tribünden atlamaya çalışan en az 100 kişi orda o adamı linç edecekti , ama işte yusuflukta ayrı bir meziyet tabi. He bir de Bence Efes maçında '' KİMSE '' Galatasaray'ımızı yanlız bırakmamalı ! gerçekten çok çok önemli , yenilsende yensende taraftarın senle diye tezahürat ettikten sonra ne olursa olsun yine doldurmamız gerekiyor o sahayı arkadaşlar.
 
Burak Barut arkadasım zaten dun biz hivbir tahrige kapılmayarak ne denli büyük bir takım oldugumuzu gösterdik üstteki yazıyı da okursan SEvinemediler bile. Takdir edersiniz ki fenerbahceli sevinci içinde bir çok tahrigi barındırıyor maç başabaş gitse de bitse emin olun en az altı maç kapatırlardı ufak bi olayda bizim salonu. Bu sebepten herşeyde bir hayır vardır diyelim.
 
biz kolektiv olarak sahaya hic birsey yansitamiyoruz. ne takim savunmasi var ne de takim halinde hücum. biz bu oyunla en fazla banviti zar zor da olsa BJK yi yeneriz. 3 büyükler 'i rüyamizda bile yenemeyiz kimse bosa hayal kurmasin.
 
Takımın oyuncularına,teknik kadroya kalite ve performanslarına gore puan verin goreceksiniz en zayıf halka Murat Ozyer degil,yabancı oyuncuların Turk oyuncuların ne kadar kaliteliyse koçun en az onlar kadar kaliteli birseyler yapılacaksa toplam kalite yukseltilmeli
 
ya vrya şu mirsad ın hareketini gördüm cinlerim tepeme çıktı ! insan diyor ki keşke daha fenasını yapsaydım sahadayken ! daha fazla sövseydik off sinir oldum.
 
Bunu yazmaktan sıkıldım her maçtan sonra ama bu maçın da galibi Galatasaray taraftarıdır.

40 sayı farkı yiyen biz olmamıza rağmen Galatasaray taraftarının duruşu karşısında ezilip büzülen İbrahim Kutluay oldu bunu da kendisinin aşağılık maç sonu hareketinden ve psikolojisinden anlamış olduk.

Telekom maçı, Beşiktaş maçı ve bu maç derken artık hedef maçımız kalmadı sezon sonuna kadar. Artık playoff'taki hedef maçlarımıza kitleniriz inşallah diyeceğim ama ne yazık ki Fenerbahçe maçında öyle bir tablo vardı ki sahada playoff için ümitlenmeye bile niyeti yok sanki bizim takımın.

Takım oyunu hakkında birşey yazamayacağım çünkü öyle birşey görmedim ben. Oyuncular hakkında 1-2 kelime etmek gerekirse..

Fatih Solak.. Oğuz Savaş'ın Fenerbahçe'ye yaptığı katkının çok çok aşağısında bir performansla çok çok kötü oynadı. 3 saniye koridorunda topu tutup atması saatler alıyor. Kaçırdıkları da cabası..

Fitch.. 5 kere turnikeye girip 5 blok yemesi çok çok fena bir istatistik. Sakatken oynamasını takdir ederim ama bu kadar zorlayıp, bu duruma düşmenin de bir anlamı yoktu.

Mitchell.. Kötü oynadı. Daha da kötüsü vurdumduymaz görüntüsüydü.

Burak.. Aldığı teknik faul çok kötü etkiledi takımı. Top bizde olacakken. 2 serbest atış + 1 üçlük yedik. Maçın böylesine kopmasının onlarca sebebinden biridir sadece ama olsun..

Tufan.. Rekor kitaplarına geçecek bir farkın oluşmasını engellediği için teşekkür ediyorum. Saha içinde bir taraftar gibi hissetmek iyi midir kötü müdür bilmiyorum ama helal olsun diyorum sadece. İyiyse de kötüyse de bence böylesi daha iyi. Teşekkürler TUFAN ERSÖZ..

Son sözüm de, Galatasaray taraftarının dünkü duruşunun kıymetini bilemeyenler dünkü maçı ve Haldun Alagaş'ta 28 sayı farkla aldığımız maçı birer kez izlesinler. (2002)

saygılar..
 
beyler kendi kendime dua ediyorum inş playoff larda da şunlarla krşılaşırda MİRSAD-İBO ikilisinn ...
 
Fotoğrafta mirsad'ın yaptığı hareketi gördüm ve resmen çıldırdım. Adamdan zaten nefret ediyordum şimdi daha da fazla nefret ediyorum. Bu mirsad tam bir ...
 
eee tabi basiretsiz bir yönetim varsa bir klübün başında parsayı başkalarına kaptırır bizde burda dövünürüz karşımızda geçen senenin şampiyonu var takviyelerde yapmış üstüne bizde aldığımız sadakayla birşeyler yapmaya çalışıyoruz.Canaydın her zaman söylediğim gibi galatasarayımızı üçüncü ve sonuncu büyük durumuna düşürdü adamların yedekleriyle bizim benchteki oyuncularımıza bakınca zaten ne kadar büyük fark olduğu anlaşılacak.Bu kadar büyük fark yiyecek bir takım değiliz ama buda oldu en sonunda ne diğelim.Her sene üç yıldız getirecek olan muhterem altı sıfırlık mağlubiyet ve alkışıyla,türkiyeye basketbolu getiren takımın tarihi bir farlk yemesiyle,bayan takımının küme düşmesiyle başlı başına tarihe üç yüz kızartıcı bir leke bırakmıştır
 
Bu arada maçtan önceki Türkiyemde salonda yapılan ilk TRİBÜN ŞOVUNA imza attık unutmadan foto koymayı bilenler 1 zahemt :atki
 
Tribün mükemmeldi, taraftar kazandı. Baştan aşağı herkesi kutluyorum. Sahaya bir şey atıldıgında atanın yanına gidenleri kutluyorum. Tepki gösterenler, hepimizin ortak yarattıgı bir kitledir. Gs tribünlerine yakışmayan görüntüler kayboldu.

Maça gelirken 1 metreye 1 polis koyarak insanı potansiyel suçlu durumuna sokuyorlardı. Nitekim maç başlamadan bir olay patlak verdi. Salonda yapılanlara karşı geri adım atmayıp jopa karşı gelen her aslanı sahipleniyorum.

Başarılar gelip geçer diyen ağızlar hiç susmasın. Biz hep kazanalım, kazanırken Canaydın gibi pislikleri de götürelim. Yaşasın TRİBÜN!
 
Şunu söylemek istiyorum gs basketbolumuzun baştan sona herşeyi yanlış... SEzon başı Fenerbahçe yi 100. yılda şampiyon yapmak için yola çıkan ve Galatasarayımızla, Beşiktaşa sus payı bi miktar para veren Ülker...
Fenere 100 milyon dolar , Galatasaray' a 35 , Beşiktaş'a 30 civarı...
Kısa dönem Head Coachlık yapan Murat ÖZYER'in şampiyon Coach ilan edilmesi... İstanbula çağrılıp 2 ay bekletilen Erman Kunter Head Coach , Okan Çevik Yardımcısı olacakken Ülker'in diretmesi ile ve Lütfü Arıboğan kulisi ile Murat Özyer'in ekibi ile takımın başına geçmesi....
Bu arada erkek basketbol takımı C.Crown 'a devredilirken eski çalışanların ekmekleri ile oynanıp işlerine son verilmesi...
Bir sezon önce C.Crown'un verdiği 3 milyon doların 2'sini futbola aktaran Özhan CANAYADIN 'a güvenmeyen Ali DOĞAN'ın paraya biz Adnan POLAT'a teslim ederiz demesi ve başkanın hiçe sayılması....
Geçen sezon Tekel'de 130 milyara oynayan Tufanın 875 milyara, Cemal NALGA'nın 4 seneliğine 900 milyara, Murat KAYA'nın seneliğine 220 milyara anlaşılması...
Bunlar yapılırken kaptan kaçsın diye geçen sene 240 alırken bu sene 120 teklif edilmesi.....
Halil ÜNER 12 milyar aylığa çalışırken, Murat ÖZYER in bu sene 24 milyara çalışması ......
Kulübün diğer çalışanlarına zam yapılmazken Cafe Crown la beraber Erkek takımına dağıtılan paralar diğer çalışanların kulüpte üvey evlat gibi kalması.................
C.Crown a sadece erkek takımı verilmesine rağmen Şampiyon Koç Murat ÖZYER'in basketbolun diğer birimlerine tanıdıklarını yerleştirmesi.....
Yani daha ne anlatayım işin iç yüzünü bilip öyle yazın...........
Basketbolu C.Crown'a satan kulübün değerlerine hiçe sayan Özhan CANAYDIN ve ADNAN POLAT...... Sponsoruz diye kulübü sömüren C.CROWN, Murat ÖZYER, .................ve diğerleri hepinizi kulübün dışına davet ediyorum.....................
Ayrıca bİR SE
 
zihni öztürk' Alıntı:
Şunu söylemek istiyorum gs basketbolumuzun baştan sona herşeyi yanlış... SEzon başı Fenerbahçe yi 100. yılda şampiyon yapmak için yola çıkan ve Galatasarayımızla, Beşiktaşa sus payı bi miktar para veren Ülker...
Fenere 100 milyon dolar , Galatasaray' a 35 , Beşiktaş'a 30 civarı...
Kısa dönem Head Coachlık yapan Murat ÖZYER'in şampiyon Coach ilan edilmesi... İstanbula çağrılıp 2 ay bekletilen Erman Kunter Head Coach , Okan Çevik Yardımcısı olacakken Ülker'in diretmesi ile ve Lütfü Arıboğan kulisi ile Murat Özyer'in ekibi ile takımın başına geçmesi....
Bu arada erkek basketbol takımı C.Crown 'a devredilirken eski çalışanların ekmekleri ile oynanıp işlerine son verilmesi...
Bir sezon önce C.Crown'un verdiği 3 milyon doların 2'sini futbola aktaran Özhan CANAYADIN 'a güvenmeyen Ali DOĞAN'ın paraya biz Adnan POLAT'a teslim ederiz demesi ve başkanın hiçe sayılması....
Geçen sezon Tekel'de 130 milyara oynayan Tufanın 875 milyara, Cemal NALGA'nın 4 seneliğine 900 milyara, Murat KAYA'nın seneliğine 220 milyara anlaşılması...
Bunlar yapılırken kaptan kaçsın diye geçen sene 240 alırken bu sene 120 teklif edilmesi.....
Halil ÜNER 12 milyar aylığa çalışırken, Murat ÖZYER in bu sene 24 milyara çalışması ......
Kulübün diğer çalışanlarına zam yapılmazken Cafe Crown la beraber Erkek takımına dağıtılan paralar diğer çalışanların kulüpte üvey evlat gibi kalması.................
C.Crown a sadece erkek takımı verilmesine rağmen Şampiyon Koç Murat ÖZYER'in basketbolun diğer birimlerine tanıdıklarını yerleştirmesi.....
Yani daha ne anlatayım işin iç yüzünü bilip öyle yazın...........
Basketbolu C.Crown'a satan kulübün değerlerine hiçe sayan Özhan CANAYDIN ve ADNAN POLAT...... Sponsoruz diye kulübü sömüren C.CROWN, Murat ÖZYER, .................ve diğerleri hepinizi kulübün dışına davet ediyorum.....................
Ayrıca bİR SE
bunlar doğruysa çok acı!!!
ayrıca fenerin kulu kölesi olmuş ülkerin bize verdiği para kanıma dokunuyor cafe crown derhal ismimizde çıkarılmalı bizim ismimiz okadar ucuz değil!!!
 
bu güzel yazıyı okumanızı rica ediyorum____

Utandın Mı? Selim Arda ÜÇER - 19.03.2007
________________________________________


Parke üzerindekiler utanmıştı, mahcuptular… Maç sonrası ‘her şeye rağmen’ onları tribüne çağırıp destek verenlerin yüzlerine bakamamalarından, gözlerinde dolan yaşlardan anladım…


Peki ya sen utandın mı?


Evet evet sen… Hani, hava güzel arkadaşlarla buluşmadan önce televizyondan izlerim, nasılsa basket maçı diyen renktaşım senden bahsediyorum. Kırk dakika boyunca asaleti başarının önüne koyan binlerce insanın tezahüratını duyunca utandın mı? Başarıların gerçekten gelip geçici olduğunu, taraftar kimliğinin, arma aşkının farklı bir açılımı olduğunu anladın mı?


Peki ya sen, sayın yönetici sen utandın mı? Başarı kriterini ezeli rakibinin başarısızlığı üzerine kurgulamış olan beyefendi… Sen utandın mı?


Ya siz utandınız mı sayın başkan. Formasını giydiğiniz basketbol takımının düştüğü aczi görünce… Elbette maçı izlediğinizi var sayarak soruyorum, yanlış anlamayın. Belki de yasaklı pankartlar listesiyle meşguldünüz, bilemem…


Size ne demeli taraftar kardeşim. Fark açılınca televizyonu kapatıp, yürüyüşe giden sana söylüyorum. Ne kaçırdığını sor, anlatsınlar. Belki Galatasaraylılığı anlamana da yardımcı olur…


Peki sen utandın mı saygıdeğer polis müdürü. Coplar elinizde salonda hazır beklediğiniz taraftar bilinçli bir duyuru dağıttığında ya da tahriklere rağmen suskun kaldığında neler hissettiniz?


Peki ya sen utandın mı kalemi düzgün arkadaşım. En cilalı laflarla örnek göstermeye çalıştığın Liverpoollu’nun asla yalnız yürümeyeceksin anlayışına rahmet okutacak marşı dakikalarca, bitmez bir enerji ve tükenmez bir inançla söyleyen arkadaşlarını görünce neler hissettin acaba? Yoksa sahaya atılan bir madeni para daha mı önemli üzerinde durmak için…


Siz utandınız mı bilmem, ama ben utandım o gün. Hem de fena halde. Bu sezona kadar senelerdir yalnız bıraktığım basketbol takımımızın elinden geldiğini yapmaya çalıştığını görünce utandım, Mithat sahadaki atkıyı önce düzeltip sonra öptüğünde esirgediğim alkışları düşününce utandım, maç nasıl olsa yarım kalır diye söylendiğim maç öncesi sohbetlerinden utandım, daha fazla arkadaşımı maça gelmeye ikna edemediğim için utandım…


Peki ya siz, utandınız mı?

ultrAslan.com dan alıntıdır...
 

Üst