24/25 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Şuana kadar 4 oyuncumuza 2 maç sonu bakarsak. Bongaerts bana kalırsa Wolosz dan sonra en iyi pasördü iki maçlar sonunda. İlkin ilk maçta oyunca sadece bir kaç sayı girip pek katkı veremedi. 2. Maçta hem hücumda hem defansta dengeli oynayarak takımın en iyi smaçörü oldu bence o maçta. Lazovic ilk Kenya maçında pek oynatılmadı zaten güçsüz bir takım. İkinci Amerika maçında Boskovicden sonra en iyi oyuncuydu defans manşet blok servis her şeyi çok iyiydi hücumda da ortalama üstü katkı verdi o olmasa maçı 3-0 Amerika alırdı. Timmerman mallesef pek süre alamadı sadece etkili servis atan bir oyuncu olduğu için iki maçta da servis atmak için oyuna alındı sadece.
 
Galatasaray futbol takımı tam 20 milyon Euro verip futbolcu alıyor ve sözleşme süresi boyunca da aynı futbolcuya 3,5lar vs verilecek ve biz burada voleybola kulüp nasıl 5 ayırsın batarız muhabbeti yapıyoruz. İnanılmaz paralar dönüyor artık futbolda. Acilen diğer branşlara da yatırım 👍🏻
 
Futbolun getirisi bu kulübe geçen yıl(Sponsorluk, Yayın geliri, Avrupa, oyuncu satışın ürün satışı, kombine) yaklasik 200 Milyon Euro.
Diğer branşlar için yapılması gerekenler; tesis, hatta onları da borsaya açma bence...
Ooo süper böyle gidersek hiç Florya’ya vs ihtiyaç yok futboldaki gelirlerle borcumuzu kapatırız!
 
Ben boyle para harcanmasına karşıyım hangi brans olursa olsun.Biz 20 milyon bonservis verecek kulüp değiliz senede 30 milyon faiz öderken.
 
Lütfen futbola harcanan parayla, diğer branşlara harcanan parayı karşılaştırmaktan vaz geçelim. Diğer branşlarda ilgili paralar yok. Biz de kulübe destek veren zenginlerde yok. Arazi alıp tapusunu kulübe veren mi, o araziye salon yapan mı var? Yok.
Adnan Polat'a divanda bu çıkış olunca "Murat Ülker gibi bir destekçi mi var" demişti.
Dürüst olalım bu gün x biri gelip "Kemerburgaz ve salon projesini ben yapacağım aha işte 50 milyon dolar nakiti bankaya yatırdım ama tesislere benim ismim verilecek" dese kabul edilir mi?
 
Son düzenleme:
Yan branşlarda egonuya 20 milyon verip oynatalım diyen yok zaten olay tamamen şu futbolda bu kadar savruk para harcayan maça çıkmayan adamlara bile 3-4 milyonlar verilen tek futbolcudan 10 milyonlar zarar eden bir kulüp voleybola para verilmesin dememeli. Yanlış olan nedir anlamıyorum. Sen futbolda yetiştirip satma üzerine boey tipi transferler yapan ve sürekli kâr etmek üzerine göre bir kulüp değilsin öyle olsak hassasiyeti anlayacağım. Dediğim gibi yarın fb bütün branşlarda şampiyon olduğunda da böyle konuşacak mısınız acaba merak ediyorum. Sırf şu olimpiyat döneminde bile adamların kazandığı saygınlık bambaşka bi boyut. Konu tamamen önem vermek para vs değil
 
Futboldaki başarılar da 1 ay ardından konuşulmuyor zaten konuşulması da değil olay. Saygınlık kazanmak demek sürekli konuşulmak demek değil insanlara aşıladılar bile bunu 2 ay sonra konuşulmayacak ama akıllarda hep öyle kalacak
 
Gizem hanım,

Bugün o takım taraftarına futbolda da mı yoksa yan branşlarda mı şampiyonluk diye sorsalar yüzde 99.9'u futbol derler ve diyorlar da. Sapla samanı karıştırıyorsunuz.

Saygılar.
Söylediğiniz doğru olabilir ama hedef eğer futbol kulübü olarak anılmaksa, hiç bir sorun yok. Yok eğer spor kulübü olarak anılmaksa, o zaman biraz sorunlu bir yaklaşım. Gündeme getirdiğiniz soruya karşı verilen yanıtların ezici çoğunluğu futboldan yana olsa bile, bu durum diğer şubeleri ve buralarda alınacak sonuçları, kesinlikle önemsizleştirmez. Esas konu şu ki, Galatasaray'ın batıya açılan pencere olduğu iddiası, son dönemlerdeki gerçeklikle hiç uyuşmuyor. Özellikle kadın voleybolu'nda, son dönemlerde alınan başarısız sonuçlar ve şampiyonluklarda hiçbir iddiasının kalmaması bir yana, Avrupa'da boy gösterme konusunda bile yaşana sıkıntılar, bu alana acilen daha fazla yatırım yapılmasını gündeme getiriyor. Taraftarın serzenişleri ve hatta isyanı, işte bu noktadadır. Kimse futbol'a yatırım yapılmasın demiyor (en azından ben demiyorum) ama eğer sezon öncesinde bir hedef konulur ve iyi bir planlama yapılırsa, hem futbol'a hem de diğer branşlar'a çok iyi transferlerle her alanda şampiyonluğa ve Avrupa'da ses getirebilecek sonuçlara ulaşılabilir. Buna ulaşabilmek için, öncelikle yanlış transferlerle ilgili hesap verilebilirlik, her zaman gündemde olmalı ve kaynaklar son derece verimli kullanılabilmelidir. Ne Eczacı, ne Vakıf, asırlık çınar Galatasaray'dan büyük değildir olamaz. Onlar şirket yada Banka kulübü olduklarından kaynaklarını buraya yatırıyor gibi bir mazaret, hiç olamaz.

Yeni sezona gelirsek, en azından geçmiş yıllara göre, çok daha iyi bir kadro kuruldu ancak belli kulüpler ve hatta yeni bazı kulüpler de bu alana yatırım yaptı. Bu yıl çok çekişmeli ve kaliteli oyuncuların yer alacağı bir lig izleyeceğiz. Hep söylediğim gibi, çekirdek kadro iyi ama daha geniş kadro ile birlikte belki daha büyük fark yaratacak bir veya iki oyuncu daha gerekebilir. Hoş, transfer sezonunda mevcutlar dışında kimlerle temas kuruldu bilemiyorum ama çok yüksek maliyetli olmayan ve Avrupa'da oynama hayali kuran, genç ve kaliteli rus oyuncular olabilir. Eminim ki, GS, bunu yapabilecek güçtedir. Bekleyip görelim.
 
Bence
Gizem hanım,

Bugün o takım taraftarına futbolda da mı yoksa yan branşlarda mı şampiyonluk diye sorsalar yüzde 99.9'u futbol derler ve diyorlar da. Sapla samanı karıştırıyorsunuz.

Saygılar.
Bence her şey şampiyon olmak da değil. Sürekli finalleri oynayabilmek spor kültürü oluşturabilmek vs. Tabiki sorsanız futbol şampiyonluğu derler ama Fbnin şuan basketbol ve voleybola yatırımı kestirmeyecek branşlara özel taraftar kitleleri var. Bu gayet açık. Fb hiçbir zaman bu branşlarda üst seviyeden düşmez dolayısıyla Türk sporuna da bu doğrultuda yatırım yapacaklar yapıyorlar da zaten. Kusura bakmayın ama halen daha olayları karıştırıyorsunuz futbol başka bi konu. Neden seçim yapmak zorundaymış gibi konuşuyorsunuz anlamıyorum
 

Üst