qb' Alıntı:
Aman Tanrım Gökhan 3 lük atmış mucize
Asıl Gökhan Üçoklar' ı sen Yıldız Milli ve Genç Milli Takımda görecektin, Avrupa Sayı Kralı olduğu zamanlar. Neyse ....
Maç hakkında uzun bir yorum yapacaktım ama X ' inkini okuduktan sonra vazgeçtim
Umut Tınay ; üzerine kuma getirilircesine vasat yabancı Johnson' ın alınmasına biraz içerlemiş gibi geldi .... Bence Umut Johnson' dan 2 gömlek üstün.
Brezilyalı Esteban' la bir takım oyun dışı sorunlar var sanırım. Duyumlarıma göre maddi sıkıntılarmış bunlar. Çözülemeyecek sorun olduğuna inanmıyorum ama oyuncu da bu konuda biraz ahlaklı olmalı. Tamam profesyonelsin yurtdışında ülkenden kilometrelerce uzakta forma giyiyorsun, bir takım beklentilerin var ama bu beklentilerin sonucu idmana çıkmamak olmamalı.
Ben basketbol olarak kendisini çok tuttum. Rakibin pota altındaki zayıflığından olsa gerek bu karşılaşmada pek de ihtiyaç olmadı ama pota dibinden daha fazla tehdit oluştursak fena mı olurdu sanki ? Öncelikle pota altında caydırıcı bir unsur gibi göründü bana, top eline de yakışıyor hani boş değil.
Bu takımın ustaları Arda Vekiloğlu ve yıllardır herkesin " bu adamdan birşey olmaz" dediği Gökhan Üçoklar. Gökhan her ne kadar altyapı performansından çok çok uzak olsa da basketbol bilgisi ve oyun içi karizmasıyla bu takıma gerekli. Benim jenerasyonum olduğu için kendisini çok iyi biliyorum, TED Kolej altyapısında oynarken Milli Takımın yıldızıydı ve aynı jenarasyonun bilindik isimleri Bora Sancar, Eray Köklü, Ege Taşpınar, Esat Şahin, Alpay Öztaş, İlker Bergütay, Orhan Güler, Cüneyt Erden, Emre Berk gibi isimler klüp takımlarındaki skorer kimliklerinin aksine milli takımda hep Gökhan' ın yanında yardımcı oyuncu sıfatına bürünürlerdi. Ahh o eski Gökhan ahh , bu satırları okuyorsan bir mail at da nostalji yapalım
Arda nedendir bilinmez kendine güvenmiyor. Potaya drive etmekten çekiniyor gibi göründü bana, doğru düzgün kafasını kaldırıp potaya da bakmıyor. Hele hele bir ara kendisini 1.85 cm lik Cüneyt Erden' in savunduğu dakikalar vardı ki tribünde olmayan saçımı yoluyordum neredeyse. A be adaşım kendinden 20 cm. kısa adamı bulmuşun yapsana post-up ları . Coach Üner' i takip ettim de kendisini bu konuda hiç uyarmadı, garipsedim .....
Boddicker ve Jacopsen hakkında yorumda bulunmayacağım. Boddicker hakkında kendi topic inde birkaç satır yazmıştım; her ikisi de benim basketbol olarak sevdiğim tarz oyuncu değiller ama rakip zayıf da olsa takıma yararlı olduklarını görmek güzel.
Bence Galatasaray' ın fundamentali yüksek, drive meziyetleri olan skorer bir 2 numaraya ihtiyacı var. Her zaman dış şutlar girmeyebilir .....