Bahtsizbedewi' Alıntı:
Galibiyet güzel ,salon nispeten doluydu ve inanıyorum daha da dolacak.Taraftar olarak hikayeydik orta okul çağındaki ewde weya çewresinde kötü eğitim almış tipler ergenliğin de werdiği gazla 1 ton saçmalık yaptı maç boyunca beim umrumda değil içeri sokanlar yada abi dedikleri düşünsün ben mi uğraşacağım.
Estevan' a gelince kendisi dizinden sakat we fizyoterapi falan görüyo idmanlara çıkmıyor değil çıkıyor(bizzat ben gördüm) ve sakatlığın werdiği sıkıntıdan dolayı maçta fazla kullanılmıyor ancak oynadığı dakikalarda önemli işler yapıyor.
1 de benim en çok takıldığım nokta şuki forumda olupta maça gelenlerin alayı maçı localarda spor yazarı basketbol yorumcusu gibi izliyor we ben bu olaydan gerçekten rahatsız oldum , yani taam locada oturlması falan değil benim sorunum ama maç genelinde susmanız(hatta rakipin güzel 1 hücumunu alkışlamanıza anlam weremedim ) yani kısaca maça geliosanız 1 az tezahürat yapın DİFENS diye bağırın gerçekten ben faydalı olduğuna bu maçta inandım ....
Birader belli ki lafın ben ve yanımdaki arkadaşlarıma . İyi güzel de söyle bakalım o bağıran arkadaşlarından hangisi bizim kadar GS Basketbol takımına destek vermiş. Hangisi deplasmanlar dahi gitmiş, bu deplasmanlarda taraftarı bırak GS tribünü bile olmadığı halde pankart ve bayrak asıp bağırıp çağırıp Bursa' da, Ankara' da İzmir' de kimsenin ilgilenmediği basketbol takımı uğruna bıçaklanma seviyesine gelmiş?
( Henüz bıçaklanmadık ama o da olur artık ahını aldık ya )
Adam gibi taraftar desteği olur yeri gelir en kafaya çıkıp üzerimize düşen görevi layıkıyla yaparız sen içini ferah tut. Alkışlama konusuna gelirse, ben birkaç pozisyonu alkışladığımı sanıyorum, herhalde beni kastetmişsin. Ben galatasaray ve basketbol aşığıyım; basketbolda beğendiğim her hareketi alkışlarım. Bu spora aktif olarak fiilen 15 senemi verdim, şu anda sadece seyirciyiz ama benim kadar bu sporun içinde olup da basketbol konusunda varsa aksini düşenen söylesin ....