Galatasaray-Darüşşafaka Canlı yayın odası Saat:16.00

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu belli oldu ki birşeyler yapacaksak bunu yabancıların performansı ile yapacağız ancak ne yaparsak yapalım defansı sıkı tutmak gerekiyor...
Bu arada bu sezon Gökhan Üçoklar'ın performansını mutlaka arttırması gerekiyor...

ikinci çeyrekte -nazarım değmesin- ritmi bulmuşuz gibi görünüyor. canlı yayın için çok sağol. daçka'da durum nasıl acaba, kim canımızı yaktı şu ana dek, nedir sence maçın kilit noktası?

Onlara giden Tufan'ın annesi Galatasaraylı voleybolcuydu.Niye gitti onlara bizdeydi ne güzel.

iyi giden takıma müdahale etmesinler hep böyle bozuyorlar takımın oyununu. pota altında nasılmışız?

arkadaşlar ben yeni kayıt oldum siteye hepinize merhaba..ben gs basketin küçüklüğümden beri hayranıyım en kötü zamandan en iyi zamana kadar takip ettim ama maçlara gerçi cok az giderim baskette ama şu anki duruma cok üzülüyorum,gayretlerinizden dolayı tebrik ediyorum..bu arada bu maçların skorlarını canlı nasıl yazıyosunuz anlamadım...

bir saniye değil bir dakika olacak sanırım. 6 dakika 54 saniye kala ile 5 dakika 48 saniye kala arasında 4 sayı yemişiz herhalde

GSBASKET' Alıntı:
bir saniyede 4 sayı yemişiz vahim bi durum...3lüğe faul yaptı galiba bizim tecrubesiz bi oyuncumuz...

Alternatif çok. Cep telefonudur iletişim çağındayız malum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...