• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray-Darüşşafaka Canlı yayın odası Saat:16.00

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu belli oldu ki birşeyler yapacaksak bunu yabancıların performansı ile yapacağız ancak ne yaparsak yapalım defansı sıkı tutmak gerekiyor...
Bu arada bu sezon Gökhan Üçoklar'ın performansını mutlaka arttırması gerekiyor...

ben pota altı konusunda endişeliyim.Sadece Ferreira ile ne kadar başa çıkabiliriz ki rakiplerin pota altı devleriyle

gökhanla beraber ardanın da katkı yapması şart. bu sene bir şeyler oldu bu çocuğa bir maç 20 yapsa rahatlayacak

ikinci çeyrekte -nazarım değmesin- ritmi bulmuşuz gibi görünüyor. canlı yayın için çok sağol. daçka'da durum nasıl acaba, kim canımızı yaktı şu ana dek, nedir sence maçın kilit noktası?

Onlara giden Tufan'ın annesi Galatasaraylı voleybolcuydu.Niye gitti onlara bizdeydi ne güzel.

3. periodun bitimine 4.30 dakika var 52-45 öndeyiz,ancak fark 12 sayıdan 7 ye düşmüş durumda

iyi giden takıma müdahale etmesinler hep böyle bozuyorlar takımın oyununu. pota altında nasılmışız?

bu soruyu cvplamak için olayları görmek gerekior...

3. period bitti
58-53 öndeyiz

Artık açıldık.Alcaz bu maçı Allahın izniyle.

son 6.54 saniye
64-56 öndeyiz

son 5.48
64-60 öndeyiz

arkadaşlar ben yeni kayıt oldum siteye hepinize merhaba..ben gs basketin küçüklüğümden beri hayranıyım en kötü zamandan en iyi zamana kadar takip ettim ama maçlara gerçi cok az giderim baskette ama şu anki duruma cok üzülüyorum,gayretlerinizden dolayı tebrik ediyorum..bu arada bu maçların skorlarını canlı nasıl yazıyosunuz anlamadım...

bir saniyede 4 sayı yemişiz vahim bi durum...3lüğe faul yaptı galiba bizim tecrubesiz bi oyuncumuz...

sanırım bazı arkadaşlar maçtan cep telefonuyla haber veriyor diğer arkadaşlar da yazıyorlar foruma

bir saniye değil bir dakika olacak sanırım. 6 dakika 54 saniye kala ile 5 dakika 48 saniye kala arasında 4 sayı yemişiz herhalde

GSBASKET' Alıntı:
bir saniyede 4 sayı yemişiz vahim bi durum...3lüğe faul yaptı galiba bizim tecrubesiz bi oyuncumuz...

Alternatif çok. Cep telefonudur iletişim çağındayız malum.

Son 4 dakika
70-62 öndeyiz
64-62 iken skor 6-0 lık seri yakaladık

Son 2.05
4 oyuncumuz 4 faulde
70-68 öndeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri