Galatasaray-Darüşşafaka Pazar 16.00 (Abdi İpekçi)

Onursal arkadaşım bende Tufanın geri gelmesini istediğim oyunculardan bir tanesi fakat açıklamalarına dikkat etmeli bu adam cahil değil üniversite oyuncusu
K.Tunçeri için diyeceğim nankörlük yapıyor ona bu camia sahip çıktı bizden ayrıldıktan sonra Yunanistan'a gitti tutunamadı geçen sezon başı sakat olarak geri döndü böyle hareket yapması doğru değil hele ona sahip çıkan koça hem fenerde hem bizde kemale sahip çıktı.
Şemso başkanın yiğeni neden ayrıldı bilmiyorum kalsaydı final oynardık resmen bizim maçlarda moda giriyor el hareketleri yapıyor.

daha maçın saatini federasyonun sayfasındada yazmıo
fırat nerden biliosun cuma die?

eğer selimin dediği gibi cumartesi 4 teyse
çok kötü olur

TBL'de haftanın programı şöyle:
19 Kasım Cuma:
16:00 İTÜ-Türk Telekomspor (Ayazağa)
18:00 Galatasaray-Darüşşafaka (Abdi İpekçi)

20 Kasım Cumartesi:
16:00 Büyük Kolej-Pınar Karşıyaka (Ankara Atatürk)
15:00 Fenerbahçe-Beşiktaş (Abdi İpekçi)
16:00 İstanbul Tekelspor-Ülkerspor (Haldun Alagaş)
16:00 Tuborg Pilsener-Efes Pilsen (İzmir Atatürk)
Evet maçımız Cum günü 18:00de. Fırat'ın aldığı duyumlar doğruymuş :)

ne okulu kardeşim fb bjk taraftarı gelicek dolduralım şu pota arkasını ultrAslan forumunada açın bunu mutlaka gelicez cerrahpaşadan biz.100.yılımız bu sene ayrıca sağlam gelin ezikler neysede çarşı var.

beyler istanbulda zeytinburnu bakırköy k.paşa civarında oturan varsa tutun yakasından getirin sağlam tayfa olalım.

PSİKOPAT' Alıntı:
ne okulu kardeşim fb bjk taraftarı gelicek dolduralım şu pota arkasını ultrAslan forumunada açın bunu mutlaka gelicez cerrahpaşadan biz.100.yılımız bu sene ayrıca sağlam gelin ezikler neysede çarşı var.
PSİKOPAT,bizim maç Cuma,eziklerle kargalarınki Cumartesi.

Biraz da teknik yorum yapalım.Daçka'nın elinde salı Avrupa,cuma lig oynayacak bir kadro olduğunu düşünmüyorum.Yalnız Whorton'u çok iyi tutmamız lazım.Ayrıca Arda-Erdem Türetken eşleşmesi çok ilginç olacak gibi.Tufan'ın da öyle olağanüstü bir performans göstereceğini sanmıyorum.Bu maçı da alırsak üst sıralara doğru tırmanırız.

üst sıralar tırmanma biraz fantazi olmuş,koch zira çok özel bişeyler olmazsa ligde yenebileceğimiz 3-4 takım var ve 2 sine şimdiden yenildik.Daçka ve Telekom'un(özellikle Daçka,Telekomun yabancıları deane hariç içler acısı hepsi gider) çok uzun süre böyle dipte seyredeceğini sanmam.Yani kazanırsak üste tırmanmayız ama keybedersek dibe vurabiliriz...

Daçka bugün grup birincisini yendi.Kulüp sitesinde yazana göre Daçka iyi oynamış.

Sezon başından beri Daçkanın ilk galibiyeti.

Ayrıca Cüneyt maçta sakatlanıp oyunu terketmek zorunda kalmış.

Cuma gününe yetişemezse Daçka gücünün yarısını kaybetmiş olur.

"Tequila"daha maçın saatini federasyonun sayfasındada yazmıo
fırat nerden biliosun cuma die?

Eğer selimin dediği gibi cumartesi 4 teyse
çok kötü o

Fırat helal olsun nerden öğrendin olm cuma olduğunu dünden
bi aksilik olmazsa geliorumlur

Ya ben 1az özelimdir, tehlikeyimdir, bakmayın askere gidiom diye susuyorum ama yemin ediyorum askerden ölmezde gelirsem ...

Umarım Buraya geliorum diye yazan Herkez GELİR !

Futbol Maçınada Denk Gelmio Gelmemek için hiç bi Sebep yok

Arkadaslar mac yayını olmayacagı icin bir aksilik olmazsa yine forumdan canlı yayın yapacagız.

Bilginize...

Siteden kimler geliyor.Toplanip gidelimmi maca.Arabada var sanirim yeteri kadar.
Bence bir toplanti tarzinda birseyler yapabiliriz.Hazir Arda Baskanda gelmisken.

Bizim için çok büyük bir fırsat daha...

Arka arkaya ligin dibindeki ve kötü durumdaki takımlarla oynuyoruz...

Telekom'dan sonra galibiyeti olmayan Daçka'yı da mutlak yenmeliyiz...