Galatasaray-Darüşşafaka Pazar 16.00 (Abdi İpekçi)

www.tbf.org.tr' Alıntı:
GALATASARAY-DARÜŞŞAFAKA MAÇI PAZAR'A ALINDI

TBL'de 5. hafta maçlarından Galatasaray- Darüşşafaka karşılaşmasının günü ve saati değişti.

Daha önce Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Cuma günü saat 18:00'de oynanacağı açıklanan karşılaşma, Pazar günü saat 16:00'da oynanacak.

Buna göre haftanın programı şöyle oluştu:
TBL'de 5. Hafta
19.11.2004 Cuma 16:00 İTÜ - Türk Telekom (Ayazağa S.S.)
20.11.2004 C.tesi 16:00 Büyük Kolej - Pınar Karşıyaka (Ankara Atatürk S.S.)
20.11.2004 C.tesi 15:00 Fenerbahçe - Beşiktaş (Abdi İpekçi S.S.)
20.11.2004 C.tesi 16:00 Tekelspor - Ülkerspor (Haldun Alagaş)
20.11.2004 C.tesi 16:00 Tuborg Pilsener - Efes Pilsen (İzmir Atatürk S.S.)
21.11.2004 Pazar 17:00 Erdemirspor - Banvit (Erdemir S.S.)
21.11.2004 Pazar 16:00 Galatasaray - Darüşşafaka (Abdi İpekçi S.S.)...

c.tesi sami yen'de anons yapilir. seyirci sayisi biraz olsun artar. aslinda hagi'nin ve futbol takimin maça gelmesi çok iyi olurdu. "futbol seyircisinin" ilgisi basketbola ancak bu sekilde çekilebilir.

Şu anda Antalda'yım.. Gelicem Istanbul'a Cumartesi sabahı... Bu maça büyük ihtimalle gelicem...

beyler iftar da yok,okulda yok,futbol maçıylada çakışmıyor,saatide güzel,artık şu salonu inletelim....beşiktaş-rize maçına gidecektim(deplasman tribününe)şu maç için gitmiyorum harbi...herkes en az 3 arkadaşına duyursun maçın gününü ve saatini...bide beyler sprey--kalem--yağlı boya ne bulursanız getirin şu maça...biz çoğu yerdekini sildik ama hala gayfb-ksk-pazar yazıları duruyor...bide bi organizasyon yapalım bence...org için herkes fikrini söylesin..genelin dediğini yapalım..bence konfeti şov yapalım...maç kötü gidewrken atarız mola gibi olur bizim takıma hem de görsel olarak salonda daha güzel oluyor...100 konfeti yeter...(inşallah 100 konfeti atacak kadar adam gelir maça)

2 veya 3 otobüs çok mu?

kalksa diyorum sadece...
malatya maçinda "yarin şu saatte sami yen önünden otobüs kalkacaktir" dense fena mi olur... normalin çok üstünde seyirci toplarsin...

neyse bizimki hayal tabi...

Çok Doğru yazmışın Sana katılıorum ama o dedi Şey anca ifb maçlarından

yapılır.

artık oDa Yapılmıo ama anons Yapılmıştı 2 sene evel samiyen en Son o

ankaragücü maçıydı hatırladım Kadar.

millet Galatasaray Futbol Klubunu Tutuo Basket maçı var Gel dedinde

Manyakmısn olm ne işimiz var basket Maçında aynen bu Söllenio.

ülker Maçı Kaç kişi olurduk eskiden bu Sene görük Ne Bağırıdk ne bişi.

Ne olcak Halimiz Böle ?

Zaten Abdi İpekçi salonuna kalkan otobüsler Ali Sami Yeninin önünden geçio (en son maçta değişti demişlerdi ama siz yine 1 sorun çünki biz 1 saat otobüs beklemiştik şaka gibi) yani isteğin kısmen oluyo yok arkadaş bedawa otobüs diye çok ısrar eden warsa taam otobüs biletlerinizi de ben ısmarlıyım (neden böle dedim 1.si geyik , 2.si ya Taxim,Mecidiyeköy, eminönü, beyazıt gibi yerlerden tek wasıtayla salona gelinebilio yani )

ARdaQue' Alıntı:
selim53 bu ne heyecan :)
artık mazeretimiz yok....o nedenle heyecan...bide keşke ahmet cömertte oynansa maçlarımız...bi darüşşafaka maçı hatırlıyorum 3-4 sene önce 200 kişi inletmiştik salonu bide sonradan gelen 15 daçka seyircisinide....