İlk maçta Dark Passage'yi zorlanmadan yendik. Yarın Galaktikos maçı var. Favoriyiz o maçta ancak bugünkünden daha zorlu olacaktır. 2/2 yapmak çok önemli. #GSWIN
Fena bir kadro kurulmadı ancak bu kadronun yukarılara oynaması beklenemez. 4. veya 5. oluruz gibi. Daha iyi bir kadro kurulabilirdi ama. Boşta çok iyi oyuncular vardı. Sponsorlar olmadan bu oyunda şampiyonluk zor. Zula gibi oyunlara benzemez burası daha güçlü takımlar var. Erol Bey Çin'den bir takım alıp ismimizi orada da duyuracağız demişti ne oldu o projeye merak ettim.3 sene zaten küme düsme yok. Ilk sene icin bence gayet iyi kadro kuruldu. Gelecek sene dahada iyi kadro kurulur.
Erol Özmandiraciyi gercekten bu konuda tebrik ediyorum. Galatasaray Esporunu gercekten ilerletti.
Wolfteam olsun Zula olsun hegemonyamiz var, insallah LOL de böyle olur
Gelenin gidenin yendiği bjk'ye nasıl yenildiniz tüü Allah kahretmesin sizi.
Kim o kötü oynayan Taikki mi Hioss mu? Gerçi hepsi yetersiz benim gözümde. Godbro falan aşırı kötü.mac 50 dakika sürdü az kalsin yeniyorduk ama bi oyuncusunun kötü oynamasi bütün takimi etkiliyor iste
Kim o kötü oynayan Taikki mi Hioss mu? Gerçi hepsi yetersiz benim gözümde. Godbro falan aşırı kötü.