Galatasaray & Euro Cup 2009/2010

Bu arada Cemal, Alba ile çıktığı ilk maçta 3 dk sahada kalarak 2 sayı kaydetti... Alba da deplasmanda Le Mans'ı yendi ve kupadaki iddasını ortaya koydu...
 
Gerçekten bence büyük süpriz Valencia nın yenilmesi.. Grup iyice karışabilir.. Haftaya Unics'e yenilirse Valencia sonra bizde burda yenersek onları Valencia dışarıda kalabilir. Bu yüzden bizim Hapoel maçı büyük önem taşıyor..Umarım maçı kazanabiliriz orada...
 
ULEB Eurocup Finalleri İspanya'da

17-18 Nisan 2010 tarihlerinde düzenlenecek ULEB Eurocup Final Four organizasyonunda maçların yapılacağı salon belli oldu.

İspanya?nın Saski Baskonia S.A.D. (Caja Laboral Baskonia) takımı ile varılan anlaşmaya göre; 2010 ULEB Eurocup Final Four karşılaşmaları, Vitoria şehrindeki 9.635 kişi kapasiteli Fernando Buesa Arena?da gerçekleşecek. Basketbolun yanı sıra tenis ve judo gibi spor dallarındaki şampiyonlara da ev sahipliği yapan spor salonu, 1996 Saporta Cup Finali?nde Taugres Vitoria ismi ile mücadele eden Saski Baskonia takımının Yunanistan temsilcisi PAOK?u 88-81 mağlup ettiği maça da sahne olmuştu.

1991 yılında spor müsabakalarına açılan arena, 2000 senesine dek Pabellón Araba ismi ile anılıyordu.
 
Bu biraz da Bilbao'nun işine geldi. Bask bölgesinde olacak olması onların inanılmaz bir destek alacak olması da demek aynı zamanda :)
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Bu biraz da Bilbao'nun işine geldi. Bask bölgesinde olacak olması onların inanılmaz bir destek alacak olması da demek aynı zamanda :)

ACB'de düşmemeye oynayan takımın Avrupa'da yarı finale çıkacağına kesin gözüyle bakıyoruz neredeyse. Nasıl bir güç dengesizliğidir bu!
 
Son 9 dakika U.Kazan 8 sayı geride.

U.Kazan bu maçı kaybederse Valencia ile birlikte üst tura yükselirler.

Bizim için oyna Kazan !
 

Üst