Galatasaray & Euro Cup 2009/2010

bunca sıkıntı arasında bu gruptan çıktıysak zaten kocaman bi alkışı hakettik...kolay bir grup degil hatta belkide ölüm grubu ama bizde kolay bir takım degiliz alayına gider geliriz...
 
Zorlu bir grupta yer alıyoruz. Valencia da Unics de bu turnuvanın önemli takımlarından. Ancak bizim mücadeleci ve birbirine kenetlenmiş bir kadromuz var. Bireysel olarak yabancılarımız çok iyi performanslar gösteriyorlar. Belki işimiz kolay değil ancak onların da işi hiç kolay değil. Zira biz beyaz bayrağı hemen çekecek bir takım değiliz. Ve kolay kolay yıkılan bir takım değiliz. Yine bütün gayretimizi ortaya koyacağımızdan bir şüphem yok. Buraya gelirken de büyük alkışı hak ettiler elenirseler de büyük bir alkışı hak etmiş olacaklar. Ancak umut var olduğu sürece mücadele de devam edecektir.
 
Özgür Erdoğan' Alıntı:
Unics deplasmanda bugün CSKA Moskova'yı yendi (94 -88). Bu nasıl bir takım böyle, çok zor olacak ilk maçımız..

siskauskas 2 dk oynayıp sakatlanmış...ama olsun j.r. holden, trajan langdon ve pops lu cskayı yenmek her zaman üst seviye başarıdır...pops yüzde yüz ile oynamış 14 sayı 7 rib ilk maçında...
 
Ben gercekc olmak gerekirse bu gruptan cıkacağımızı pek sanmıyorum.Ama bu takımla inanın cok gurur duyuyorum.Maç içindeki yüzlerindeki ifade bana yetiyoda artıyo bile.Birde derbilerde efes mağlubiyeti hariç full gectiğimiz bir ilk yarı varmıydı?
Sağlam bir pivot ve Siması yedekleyecek 3 numara bulabilirsek bir ihtimal gruptan cıkabiliriz.Sorun nedense avrupada deplasmanlarda cok kötü oynuyoruz daha doğrusu maçın sonlarını cok kötü oynuyoruz
 
Gruptaki Unics Kazan'dan sonraki en önemli rakibimiz Valencia yarın saat 19:00'da Barcelona'yı evinde ağırlayacak maçı TRT3 naklen yayınlayacak. Bizim maçtan arada kalan zamanlarda bu maça bakıcam rakibimizin son durumunu görmek isteyenlere de duyurulur:)
 
Zor bir gruptayız bu kesın,fakat eğer ozellıkle pıvot takvıyesı yapılırsa ,takım+teknık heyet ve taraftarda ULEB'te başarı ısteyıp işini ciddiye alırsa neden olmasın?
 
TRT 3 Valencia Barceolna maçını yayınlamadı ama Valencia Rafa Martinez'in son salise 3 lüğü ile Barcelona'nın uzun süredir süren yenilmezliğine son verdi ( 60 - 59) . Gruptan çıkmak çok zor olucak umarım seyircimizin desteğiyle ilk 3 maçı alıp işi bitiricez uzak bir hayal gibi duruyor ama:)
 
İsrail takımları zaten iç sahada aslan kesilirler sadece. Dış sahada yok gibi birşeyler. Çok maçları vardır kendi evlerinde 15 sayı farkla yenip deplasmanda 25 sayı fark yedikleri.
 
Lampe daha yeni transfer oldu Kazan'a 17 sayılık katkı yaptı bizde harzamanki gibi sadece yabancılar yani sadece 4 kişi sayı yükünü çekti Rıfat kaya ve Evrende katkı yapmayınca yenilgi kaçınılmaz oldu yoksa yenilmiycek takım değil evimizde ilk defa maç kaybettik Euro Cup ta....
 

Üst