Galatasaray - Fenerbahçe (Canlı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahar sakatlandı dönemicek gibi duruyor, zaten yerlilerden dert yanarken Bahar'da gidince seriyi bırak bu maçı almak çok zor gibi. Savunma yok bişey yok, Melisa desen evlere şenlik. 41 41 devre
 
ilk yarı 41-41 bitti. hücum olarak iyiyiz ama çok fazla hücum ribaudu verdik. baharın sakatlanması ve fowles'ın üçlemesi de bizi zorlayacak gibi.
 
İki sezon önce Işıl ilk kez bir FB maçında harikalar yaratırken... Yapma be Bahar, dön parkeye hemen, bugün sana çok ama çok ihtiyacımız var.

Ayrıca Bahar yerdeyken oyunu devam ettiren hakem bozuntuları, hatta insan bozuntuları...
 
Bahar'ın çok iyi oynadığı bir maçta sakatlanması kötü oldu, aklıma Işıl'ın final serisinde sakatlanması geldi.
Fowles'ın çok dikkatli olması gerek.
Melisa'nın atarken kendisine inanması gerek.
 
Valla hiç hayalperest olmaya gerek yok fener burdan bugün 3 ler gider birkere basket oyununu bizim oyunculardan çok daha iyi oynuyorlar . Kadroları bizden biraz daha iyi. Melisa denen devşirme oyuncumuz var ve basket oynamayı unutmuş.
 
Son Bilgi : Bahar Çağlar'ın sol ayak tendonunda kopma şüphesi var.. Durumu yarın netleşecek.. Gecmis olsun.. (@altunterim) yine aynı durum,ışıl direkt aklıma gelen..müthiş oynarken gelen sakatlık...umarım ciddi bişeyi yoktur.
 
Bu kadar ballı takımmı olur ya tam yerliler devreye girdi diyoruz günün en iyi yerlisi sakatlanıp oyunda kalamıyor.. Bir sözümde fener iyi oynuyor 3ler giden diyenlere caferağa çöplüğünde biz onlardan kat kat iyi oynarken hakemlerle ve çirkeflikleriyle kaç maç kazanıp kaç şampiyonluk kazandıklarını hatırlatırım ayıp ama GALATASARAY arması varsa bir yerde gerisi TEFERRUATTIR....
 
Güya ev sahibiyiz maç abdi ipekçidemi caferağa çöplüğündemi yoksa bu hakem faciası nedir 3 dakikada 4 foul çaldı daha onlara 1 tane çalamadılar yazıktır ya hakemleri bilemi bağlamışlar bu azizenin prensescikleri!!!
 
İşleri güçleri ortamı germek. Koçlarından Nevriye'ye, Matovic'ten Angel'a Cappie'ye kadar hepsi aynı bunların.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst