Galatasaray - Fenerbahçe (Canlı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taurassi 30 u koydu daha gelecek tam ritmini buldu mola aldılar. Olsun olsun geriside gelir 82-74

87-80 son 37 saniye bitti maç 4. maça bakalım artık...

Baharı ayakta görmek güzeldi, sandalyede terkedince korkmuştuk, umarım diğer maç oynayabilir

edit, hastaneye gidicekmiş şimdi, orda belli olucakmış

şuan istediğim tekşey,kızların dördüncü maçı kazanıp bu seriyi caferağa'ya taşıması ve o maçta, o pislik salonda,Taurasi'nin fb'yi ve onların hakemlerini yenmesini istiyorum...

Benim okuduğum durum net, seyircisiz ceza yok, önceki olayları ve cezaları sıralamışlar. 2-2 yapalım, bu defa biz onların salonunda kupayı kaldırırız.
Bahar'ın durumunu çok merak ediyorum, bizim için önemli olan o.

Mükemmelsiniz kızlar .. 34 Sayı 4 Ribaund 8 Asist bayan Dee'ye ayrıca teşekkürler ellerinden öpülür (y)

Mesai yüzünden maça gidemedim :/ İnternetten izleyebildim maçı. Tebrikler kızlara. Birkaç şey söyleyeceğim.

-Tina iyi güzel, orta mesafe şutları da çok iyiydi, ama defansta geleni geçeni alıyor yani. Böyle yedikten sonra sürekli atsak ne olur.

-Ceyhun Hoca her zamanki gibi formundaydı, Allah zeval vermesin.

-Önder Abi ile ilgili bayağı söylenti vardı polis aldı falan diye. Gerçi polis almadı falan diye açıklayanlar oldu da, orda tam olarak ne oldu bilgilendirirseniz güzel olur.

-Son olarak GSTv ile ilgili bir şey söyleyeceğim. Yayın yönetmeni ve spikeri acilen değiştirsinler. Bu kadar yayın ve anlatım adına çok çok kötüydü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...