Galatasaray - Fenerbahçe Erkek Voleybol Cumhurbaşkanlığı Kupası

Maç 10 Ekim Çarşamba günü saat 18de Ankarada olacak.Ankaralılar gelsin lütfen yalnız bırakmayalım takımı çünkü çok katılım olacağını sanmıyorum

Bence Süper Kupayla başlayabiliriz sezona Fenerbahçede Pasör Arslan Ekşi olmayacak büyük ihtimal yedekleri yoktu...Altyapıdan pasör gelicekti... İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yeni transferi Sercan Abanoz’u kiralık olarak kadrosuna kattılar bugün...
Maçın NTVspor dan yayınlanma ihtimali var...

Hayır Kupa finalisti Galatasaray ve Lig Şampiyonu Fenerbahçe oynuyor...Kadınlardada Finalist Galatasaray- Şampiyon Eczacıbaşı oynayacak....

Basketbolla farklı demek ki uygulama.Bana kalsa lig finalistiyle oynamalılar ama yarı yarıya derbi bulmuşken bağını sormak olmaz. :)

Takımda eksikler varda mı şansımız az yoksa bu sene kurulan kadro mu kötü? Pek takip edemedim bu sene transferleri.

Şu an için geçen seneden farkımız yok, 1 tane çok iyi smaçör geleceği söyleniyor bekliyoruz hala Henry Bell diyenler var gelemedi gitti o da :) Eksik olduğundan değil yani, rakibimiz bizden daha iyi şu an. Marshall ve Ivan takımda kaldı, Cernic gibi de çok kaliteli bir isim geldi o ikilinin yanına. Yerli kadrolarından ise Emre Batur'u kaybettiler çok büyük kayıp onlar için ama yabancı kalitesi farkı çok aramızda bence.

Bizim transferlerimiz ise Salparov, Nikolov, Janic, Coşkovic (yerli) ve Murat Aslan oldu. Top öldürmekte sıkıntı çekeriz ve servis olarak da çok kuvvetli gözükmüyor şu an kadro. Nikolov ve Coşkovic iyi transferler ama tamamlayıcı adamlar bunlar, istikrarlı şekilde top öldüremezler, Janic cidden kötü transfer umarım yanıltır beni. Fenerbahçe'de Ivan, Arkas'ta Agamez, Halkbank'ta Priddy ve yeni Mısır'lı pasör çaprazı, hatta İbb'de bile Billings var ama bizde o pozisyonda eksik var, umarım bir an önce biter oraya transferimiz.

Nedense ben bu yıl çok umutluyum takımdan. Ancak Tanju beyin de dediği gibi çok iyi bir yabancı alınacağı söyleniyormuş umarım alınır ve bu yıl şampiyon oluruz.

İnşallah transfer olur ben Henry Bell Cisnero'yu bekliyorum aslında Janic transferini hala anlayamadım hangi mantıkla alındığını dilerimki kaliteli-Top öldürme sıkıntısı yaşamayan bir yabancı alınır