Galatasaray - Fenerbahçe Survivor

Türk-Yunan Survivor'ı rating sıralamasında zirveden inmezken, programın yapımcı-sunucusu Acun Ilıcalı, dünyada denenmemiş bir Survivor programı için kolları sıvadı...

Galatasaray-Fenerbahçe Survivor’ı geliyor

Acun Ilıcalı’nın kafasında ise çok farklı ve onu çok heyecanlandıran bir proje var.

Galatasaray-Fenerbahçe Survivor’ı.

Bu kez Survivor adalarına 10 Galatasaray, 10 Fenerbahçe taraftarı koyacak Acun.

Kırmızılar, mavilere karşı yarışacak.

İçlerinde yine futbolu bilen güzel kadın taraftarlar da olacak.

Tıpkı Türk-Yunan Survivor’ında olduğu gibi bu kez taraftarlar yarışacak ve gönül verdikleri renkleri en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklar.

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin yüz yıllık rekabeti bu kez ıssız adalara taşınacak.

Galatasaray-Fenerbahçe Survivor’ını ocak sonunda liglere ara verildiğinde çekmeyi ve mart ayında yayınlaması planlanıyor.

Reyting ugruna ne yapacaklarını sasırdılar
Yayın Haklarınıda Lig Tv alırsa sasırmam
Acun'un rengi belli o programı yunanlı sunucu sunsun daha iyi

bu kadar saçma anlamsız birşey daha olamaz.ne alakası var kardeşim survivorın gs-fb ile tribünlerdeki holiganizmi arttırmaktan(gerçi artacağı kadar artmış ama) başka bir işe yaramaz

Valla bu 'survivor' duyumlarıma gore çok saçma birşey de eger bu yapılırsa ciddi kavga yaşanır.Bence yapmasınlar,zararı olur.

her fırsatta bas bas bağırırlar kavga olmasın,fair play,lüt-fen diye sonra gelip savaş müzikleri eşliğinde kan gövdeyi götürsün reyting canavarından yolumuzu bulalım diye aç kurt gibi beklerler...

Ben daha böle 1 duyum almadım olsaydı ama haberim kesın olurdu suan da Surviour çalışanları Arjantındeler haftaya donucekler ozaman kesin bı cvp alırım ama zannetmiyorum ve kendımcede hiiç hoş olmaz

iyiki haberin olurmuş :) 10 günü geçti yarışmanın çekimleri biteli.
hatta selimle nadia elele dolaşıyorlar.Yarışmayıda bizim piskopat kazandı :)

Sen yinede birşeyler duyarsan haber ver.

Bahtsizbedewi' Alıntı:
Ben daha böle 1 duyum almadım olsaydı ama haberim kesın olurdu suan da Surviour çalışanları Arjantındeler haftaya donucekler ozaman kesin bı cvp alırım ama zannetmiyorum ve kendımcede hiiç hoş olmaz

Benim fikrimce olmamalı.Türk-Yunan Survivor yarışması mantıkça uygun ama Gs-Fb Survivor olmamalı.

Takım taraftarları Tv kanallarına malzeme olmamalı.

Kanal patronları yada program yapımcıları " şunlardan 2 tanesi birbirini bıçaklasada" reytingimiz tavana vursa diye ellerini ovuşturmamalı.(Bu arada yarışmanın formatında bıçak kullanılıyormu bilmiyorum örnek verdim sadece.)

Zaten her derbi haftasından önce " büyük derbiye 7 gün kaldı", "büyük derbiye bilmem kaçgün kaldı..." tarzı haberler çıkaran medyaya da prim verilmemeli.

Benim görüşlerim...

Acun herkesin gözündeki imajını Survivorla zedelemeye başladı.Türk-Yunan Survivor'u insanları gereceği kadar gerdi zaten,üstüne Galatasaray-Fenerbahçe olursa adada kan çıkar. :)

koch' Alıntı:
Acun herkesin gözündeki imajını Survivorla zedelemeye başladı.Türk-Yunan Survivor'u insanları gereceği kadar gerdi zaten,üstüne Galatasaray-Fenerbahçe olursa adada kan çıkar. :)

Senin bilmem de koch, benim gözümde zaten Acun'un çok iyi bir imajı yoktu, Survivor'la olmaya başladı. Fikrine, sunuş şekline ve İngilizce bilmemesine rağmen o kadar orginazyonu yaparken sorun çekmemiş olmasına hayran kaldım. :)