Galatasaray - Fenerbahçe Survivor

YeNDiK

Onları bu hafta dokunulmazlıkta yendik ama onlarda ödül oyuyunu alıp festivale gittiler kesinlikle biz kazancaz :atki :atki

Kanaryalar adadaymış ASLANlara dalaşmış kanatlarını açsan 3-5 cm etmezsin sen nasıl kanatlısın sineklerle yarışamazsın :muhaha

Batuhan Varolsun' Alıntı:
Bu programa prim vermeyin arkadaşlar.

Bu program ilk önce Türkiye - Yunanistan olarak insanları sardı ve çok izlendi.Bende o zaman çok izliyordum.Tabii o Türkiye olduğu için.

Şimdi Acun Ilıcalı bu programın tuttuğunu anladı aynı formatta farklı kişilerce yeniden düzenledi ve İlk önce Survivor Galatasaray - Fenerbahçe adını koymak istedi.Her iki kulüpte kendi isimlerini kullanmamalarını istedi ve onlar da mecburen adını Survivor Aslanlar - Kanaryalar olarak değiştirdi.

Kulüpler bile bu tür programa karşı çıkıyorsa siz de çıkın ve prim vermeyin.

Ezbere mi :kop :kop :kop

Ezbere tabii, yorum katmadığın sürece haber mahiyetinde Yüksel Aytuğ ağzı ile atacağın mesajlar ezberedir. Bildiğimiz şeyleri söylüyorsun, tamam Acun formatın tuttuğunu anladı ve Galatasaray - Fenerbahçe Survivor'ı yapılmaya karar verildi, sonra da klüplerin isimlerinin kullanılmamasını talep etmesi üzerine Aslanlar - Kanaryalar oldu. Bunlar bildiğimiz şeyler, ya senin yorumun? Şimdi sen "Ben 'bu tür programlara karşı çıkın ve prim vermeyin' dedim, bu yorum olmuyor mu?" der isen cevabı basit; niye? O yüzden ezbere oluyor işte bu, mesaj atmak için mesaj atmak oluyor.

arkadaslar benim arkadasim adi Muge Guzel sanirim 2. haftada elendi bizim takimimizdaydi yani Aslanlar'da..soledigine gore Acun maclari fenerlilerle izliyor ve Gslilerle hic konusmuyo ilgilenmiyor gibi birseyler duydum..Acun gercekten hasta bir fenerli..Bunu da bilin..Dikkat edin izliyorsaniz Fenerliler kazandiginda yuzunde guller aciyo...

Arkadaşlar dün akşam yine hüsranla bitti ve artık işler çok zorlaştı.Açıkcası banada o eski tadı vermiyor.Cevdet gitti ve artık Özlem , Çiğdem ve Metehan ne yapabilirler tam bir muamma.Ama Kanaryaların sevinçleri ve mimikleri gözümün önünden kolay kolay gitmeyecek !!!

Düello oyunu biraz saçma gibi gözüksede son 2 haftada elenen 2 erkek oyuncumuzunda rakipleri bayan idi.Yaniavantaj bizdeydi.Sorun bizim oyuncularımızda aslında.Kanaryalar'dan o küçük boylu adamı (Benim adaş ama olmaz olsun :oops: ) sevindiriyoruz ya her hafta ne diyeyim?

Bu hafta iyi oldu. müge gitti. Bizimkiler iyi taktik geliştirmiş. Parkurda o son kısımda zıplayarak geçtiler. Çiğdem o hareketi ilk yapandı. bravo :eek:key

Bu kadar ''saçma'' bir final formatı görmedim.O zaman Survivor Türkiye Yunanistan yanlış yapıldı.İşe bakın sözde Survivor Aslanlar Kanaryalar ama finalde Acun'un sarı lacivert damarı ağır bastı !!!
Bari burada çirkeflik yapmayın be YAZIKLAR OLSUN !!!

Bence de çok saçma bir final oldu...Ayrıca sonda yapılan oylamada çok kötü olmuş. Onlardan kimin hak ettiği ancak bir yarışma ile anlaşılabilirdi. Yine de Özlem ve Çiğdem'i tebrik etmek gerekir. Ancak bir oyunda olsa Fener'e kaybetmek...Şu anlaşıldı ki Survivor'da en iyi olan kazanmıyor...

Acun seneye başımıza Kediler-Köpekler diye bir format çıkarır artık :D Final'deki saçma oyunları gördükten sonra ne diyeyim?Saçmaladı resmen Acun final'de.

Yarışmanın sonucunu bildiğim için finali takip etme zahmetine katlanmadım. :muhaha Ama bir yandan da üzülmedim değil. Sonuçta bir yarışma da olsa fenere karşı kaybetmek biraz koyuyor insana.