taner84' Alıntı:ya bu tufan bu sene smaç basmıo.şöle smaçlar bassada bizde görsek![]()
uAtahan' Alıntı:valla o maçtaki gaz ile ben bile basardım smaç yani anlayın :muhaha
O tribün performansı önceki sezon play-off son maçında olmuştu.Telekom maçında da harikaydık ama rakibin de etkisiyle o performans hala bir numara.Selim Aydın' Alıntı:3000 kişi 7000 fenerliyi susturduğumuz maçtı yanılmıyorsam...
öyle bir destek zor görülür salonlarda...
60 yaşındaki amcadan 30-35 yaşındaki ablalara kadar herkes ayakta herkes bağırıyordu...
O maça damgasını vuran tezahüratımız vardı geçsede gençlik çağım melodisiyle cimbombomum sen çok yaşa tezahüratını 1 periyod hiç durmadan söylemiştik...
hoş fb lilerinde vardı aynı melodiyle tezahüratları(bizden sonra çıkardılar her zamanki gibi) ve de fb hep bz söylerken daha sağlam söylemeye çalışsada dayanamıyordu buna![]()
uleb cupa da kabul edilmek için o performansların her maçta gerçekleşmesi lazım.ayrıca tt maçıda büyük referans olacaktır bizim içinOnur UNCU' Alıntı:O tribün performansı önceki sezon play-off son maçında olmuştu.Telekom maçında da harikaydık ama rakibin de etkisiyle o performans hala bir numara.Bu sezonki play-offlarda da benzeri şeyler yaşarız umarım.
Doğru,2 sezon arka arkaya oynamıştık.İlk eşleşmenin son maçında 10 sayı civarı önde götürdüğümüz maçı vermiştik yanlış hatırlamıyorsam.Tabi seyircinin tamamının Kocaeliye odaklanması etkili olmuştu.Hatta Chris Herren filan vardı takımda.Selim Aydın' Alıntı:valla fb ile peşpeşe 2 yıl play offlarda eşleştik die biliyom
ilk sene playoff ların son maçında bizim kocaeli maçı vardı 3. yıldızı almaya gittiğimiz o maç yenilmiştik ve elenmiştik..
sonraki sene de 3-2 yenmiştik...
ondan sonra fb ile eşleştik mi ?benim bildiğim eşleşmedik..
:shock: :shock: .İnanamıyorum.Zaten salon kıtlığımız var birde gidiyorlar 2 katlı bir salonu kongre merkezi yapıyorlar.Yazık...Onur Yavuz' Alıntı:Mehmet acı ama gerçek Lütfi Kırdar artık kongre merkezi olarak kullanılıyor.