• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray-Fenerbahce

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Arman Akboğa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 0
Çözümler 0
@Arman Akboğa
Önceki sezon Fenerbahçeyle klasikler arasına giren bir seri oynamıştık.2-0'dan 2-2'ye dönmesine rağmen son maçta Koch'un 35 sayısıyla seriyi 3-2 kazanmıştık.Sonrasında Erman Kunter'in yerine Halil Üner gelmiş,sezonun ilk maçı da Galatasaray-Fenerbahçe olmuştu.Belki kazanmıştık ama geçen sezonki tadı kimse alamamıştı.Yabancıların kötü performansı,sezona bize göre daha umutsuz giren Fenerbahçe'nin genç kadrosunun tecrübe ön plana çıkmadan önce bize üstünlük sağlaması alınan galibiyete rağmen sezonun geri kalanı için umut vermemişti.Zaten ligi 12. bitirdik 14 takım arasından.

güzel bir seriyi iyi bitirdik.güzel bir maç.unutmadık o oyuncuları

o topu kapan Umut Tınay'dı dimi???

cemkaradeniz' Alıntı:
o topu kapan Umut Tınay'dı dimi???
Kaptıran Umut Tınay.Kapıp smaçlayan Tufan Ersöz.

ya bu tufan bu sene smaç basmıo.şöle smaçlar bassada bizde görsek:D

taner84' Alıntı:
ya bu tufan bu sene smaç basmıo.şöle smaçlar bassada bizde görsek:D

valla o maçtaki gaz ile ben bile basardım smaç yani anlayın :muhaha

uAtahan' Alıntı:
valla o maçtaki gaz ile ben bile basardım smaç yani anlayın :muhaha

eee nede olsa f5 maçı...ama tufan basçağı kadar basmış zaten. :kop :kop fb'ye basan basana :muhaha

3000 kişi 7000 fenerliyi susturduğumuz maçtı yanılmıyorsam...
öyle bir destek zor görülür salonlarda...
60 yaşındaki amcadan 30-35 yaşındaki ablalara kadar herkes ayakta herkes bağırıyordu...
O maça damgasını vuran tezahüratımız vardı geçsede gençlik çağım melodisiyle cimbombomum sen çok yaşa tezahüratını 1 periyod hiç durmadan söylemiştik...
hoş fb lilerinde vardı aynı melodiyle tezahüratları(bizden sonra çıkardılar her zamanki gibi) ve de fb hep bz söylerken daha sağlam söylemeye çalışsada dayanamıyordu buna:D

Selim Aydın' Alıntı:
3000 kişi 7000 fenerliyi susturduğumuz maçtı yanılmıyorsam...
öyle bir destek zor görülür salonlarda...
60 yaşındaki amcadan 30-35 yaşındaki ablalara kadar herkes ayakta herkes bağırıyordu...
O maça damgasını vuran tezahüratımız vardı geçsede gençlik çağım melodisiyle cimbombomum sen çok yaşa tezahüratını 1 periyod hiç durmadan söylemiştik...
hoş fb lilerinde vardı aynı melodiyle tezahüratları(bizden sonra çıkardılar her zamanki gibi) ve de fb hep bz söylerken daha sağlam söylemeye çalışsada dayanamıyordu buna:D
O tribün performansı önceki sezon play-off son maçında olmuştu.Telekom maçında da harikaydık ama rakibin de etkisiyle o performans hala bir numara. :) Bu sezonki play-offlarda da benzeri şeyler yaşarız umarım.

Onur UNCU' Alıntı:
O tribün performansı önceki sezon play-off son maçında olmuştu.Telekom maçında da harikaydık ama rakibin de etkisiyle o performans hala bir numara. :) Bu sezonki play-offlarda da benzeri şeyler yaşarız umarım.
uleb cupa da kabul edilmek için o performansların her maçta gerçekleşmesi lazım.ayrıca tt maçıda büyük referans olacaktır bizim için

valla fb ile peşpeşe 2 yıl play offlarda eşleştik die biliyom
ilk sene playoff ların son maçında bizim kocaeli maçı vardı 3. yıldızı almaya gittiğimiz o maç yenilmiştik ve elenmiştik..
sonraki sene de 3-2 yenmiştik...
ondan sonra fb ile eşleştik mi ?benim bildiğim eşleşmedik..

Selim Aydın' Alıntı:
valla fb ile peşpeşe 2 yıl play offlarda eşleştik die biliyom
ilk sene playoff ların son maçında bizim kocaeli maçı vardı 3. yıldızı almaya gittiğimiz o maç yenilmiştik ve elenmiştik..
sonraki sene de 3-2 yenmiştik...
ondan sonra fb ile eşleştik mi ?benim bildiğim eşleşmedik..
Doğru,2 sezon arka arkaya oynamıştık.İlk eşleşmenin son maçında 10 sayı civarı önde götürdüğümüz maçı vermiştik yanlış hatırlamıyorsam.Tabi seyircinin tamamının Kocaeliye odaklanması etkili olmuştu.Hatta Chris Herren filan vardı takımda.
Kaybettiğimiz basket maçının üzerine Digitürk'un bozulup şampiyonluk maçımızı izleyememem yüzünden iyi bi ağlamıştım. :)

onbur sen ölmüşşüs o gün...gerçekten o gün full kocawelideydi herkes ben de maçtaydım ve o gün için apcak birşey yoktu fakat şimdi bir basketbol seyircisi var artık

Güzel maçmış :).Birde Galatasaray'ın 2.kez şampiyon olduğu final maçını izledim YouTube'den.2 katlı bir salon vardı.O hala duruyor mu ?

Bahsettiğin salon,birçok yazarın yazılarında zaman zaman yer verip övdüğü şu an kongre ve sergi merkezi olan Lütfi Kırdar salonu.

Şimdi niye kullanılmıyor ki ?

Mehmet acı ama gerçek Lütfi Kırdar artık kongre merkezi olarak kullanılıyor.

Onur Yavuz' Alıntı:
Mehmet acı ama gerçek Lütfi Kırdar artık kongre merkezi olarak kullanılıyor.
:shock: :shock: .İnanamıyorum.Zaten salon kıtlığımız var birde gidiyorlar 2 katlı bir salonu kongre merkezi yapıyorlar.Yazık...

Geri