Galatasaray HDİ Sigorta 2024/2025 Erkek Voleybol Takımı

Perugia gelecek sezon 6 milyon euro bütçe ayırdığını açıkladı.Bizim menajerimiz de 2 milyona yaklaşacağını söylemişti her sene katlanarak artıyor bütçeler çok hızlı gelişim gösterdi voleybol son 5 yılda.
 
Dünya'da iktidar, güç ve yönetime dair mücadele eden iki temel yapının da son 51 yıldaki birincil yöntemi para basmak. Söz konusu paranın piyasaya dahli adına, sporun kült yönü hayli işlevsel. Kültürel alana dair pandemiden finansal anlamda sağ çıkabilen tek alan, bir spor dalı olan futbol. Buradan da okuyabiliriz mevcut bütçe artışlarını.
 
Mandıracı transferi ne durum da bilmiyorum ama alınırsa bu sezon üç kupa ile sezon kapanabilir gibi Mandıracı gelirse otomatik bir yabancı orta daha gelecek libero harici bence iyi takım kuruldu.Libero bölgesinde iki libero sürekli değişeceği için çok büyük sorun olacağını da düşünmüyorum yeterli performans gelir bence.
 
🟡🔴 Galatasaray HDI Sigorta’ya transferi hakkında Jean Patry: “Jastrzebski, Lukasz Kaczmarek'le sözleşme imzalama fırsatı buldu ve Polonyalı oyuncu kotalarından dolayı bu fırsatı değerlendirdiler. Pek çok insanın bu seçimi anlamadığını saklamayacağım, kalmamı isteyen insanlardan çok sayıda mesaj aldım. Yeni bir şampiyona, yeni bir şehir keşfedeceğim. İlginç olacak.”
 
Patry zaten üst düzey bir oyuncu tarihin en iyisi olabilir o bölgede. Venno vardı bir dönem takımı tek başına taşıyordu bana göre Venno’dan daha çok katkı verecek yetenek var. Pasör Arslan bana kalırsa Vnl de kalitesini gösterdi o bölge de yeterli Atanasov çok çok iyi bir smaçör bence.Libero ikilisi değişmeli düşünürsek bence servis karşılama servis kullanma değişmeli olarak iyi bir ikili oldu. Tek soru işareti orta oyuncu Doğukan bence iyi bir orta ama Ahmetin biraz daha gelişmesi lazım. Mandıracı gelirse ortaya yabancı çekilir hiçbir bölge de sıkıntı kalmaz sadece manşet de sıkıntı yaşarız. Mandıracı olmıyacak gibi eğer olmazsa bence oraya iyi bir yabancı çekilir erkekler kadınlar gibi değil yaz ortalarında iyi oyuncular çekilebiliyor yine smaçör iyi olur ama Doğukan Ahmet ikilisi iyi ikili ama şampiyonluk getirecek ikili değil.
 
Uzun yıllardır Gsbasket bünyesinde bir beğenen ben oldum. :) Juantorena profili öncelikli tercih elbette. Bunun yanında, şayet bu seviyede bir efsane getiremiyorsak smaçör pozisyonunu yabancı orta oyuncu için feda etmenin bence bir karşılığı yok. Omzu sağlıklı Burutay, üstüne yabancı orta oyuncuya tamam diyebilirim ancak.
 
Bir işi'de tam yapsalar şaşarım, her sene aynı şeyler hep bi boşluk ve eksik.
Patry, Atanasov falan getirmişsin,ortalar yerli geçip iyi bi tane smaçör alsan iddia'lı konuma geliceksin yok yine nerde çürük var alıp 4.'lük için oynaycaksın illa. Efe zaten gelmiycek bari elimizi çabuk tutup eli yüzü düzgün bir yabancı alalım heba olmasın kadro.
 
Son düzenleme:
Kovar'ın yanında bir de as smaçör alacaksak, bu smaçörün yabancı olma ihtimalinin baskınlığından yola çıkarak; yabancı orta oyuncuyla birlikte 5 yabancıyı görme ihtimalimiz var. Yönetilmesi ne ölçüde mümkün olur, bu da merak konusu.

Keskin artılar ve eksilerle, net bir giriş yaptıktan sonra; smaçör içeriği üzerinden muammaya evrildi kadro planlaması.
 

Üst