GALATASARAY- İST.KADIKÖY YILDIZ ERKEK

  • Konbuyu başlatan lanu
  • Başlangıç tarihi
L

lanu

Misafir
bayrampaşa spor salonunda 07.04.06 cuma günü saat 18.30 oynanacak olan final grubundaki ilk maçımızda yıldız aslanlardan iyi bir başlangıç yaparak galibiyetle seriye başlamalarını diliyor ve onları desteklediğimizi bilmelerini istiyoruz bu arada forumdaki arkadaşlarında bu konuda aslanlara destek vermelerini buradan da olsa bekliyoruz.haberler iyi de olsa kötü de olsa sizlerle paylaşacağız.
 
maalesef maçı çok kötü bir oyundan sonra 63.75 kaybettik.şu handan itibaren salı günkü fener maçını almazlarsa artık yıldız takımla ilgili de kimsenin kafasını ütülememek için yazmamaya karar verdim.belki şampiyonaya giderler ama bu oyun anlayışı ve takım yapısı ile güzel sonuç almaları artık mucizeye kalmış.genç takımdan sonra yıldız takımda da çöküş başlayabilir.sadece bir sakat fırat olmayınca bu takım oynamayacakmı.bu akşam seyrettiğim takım bende hayal kırıklığı yarattı.rakip takım da aman aman bir oyun oynamadı tam saha presten başka bişey yapmamalarına rahmen bizi mde presten top çıkarmamza karşın hücumda 3 lük atma yarışı yüzünden 12 sayı farkla maç uçtu gitti geçmiş olsun .
 
Lütfen yazılara devam... Kafa ütülemek bi tarafa, vakti olmayanlar, şehir dışında olanlar ve bu takımı merak edenler için çok güzel oluyor bu durumlar. Geçen sene bir çok maça gitmiştim ama bu sene maalesef o vakti yaratamıyorum ve gerçekten takımımızın altyapı takımlarının o güzel çabasını-mücadelesini özledim. Geçen sene erkek yıldızlar final grubuna kalamadığı için bir tek 6 tkaımdan onlar izleyememiştim. Mesela Fırat ismini sayende ben ve bir çok kişi öğrendi.

İnşallah salı günü hepmizi mutku eden bir netice çıkar. Maç Caferağa'da 18:30 gözüküyor. İşlerimi ayarlayabilirsem ben gitmeyi düşünüyorum, basketbol+sosisli için iyi bir fırsat ;)
 
yıldızlar ligi final grubu maçında alttan üç galibiyetle gelen kadıköyspor galatasarayı da yenere final grubunda üçüncülüğünü perçinledi.galatasarayda oyun kurucuları fırat yavuz bu maç ta forma giymezken takım fırat yokluğunu fazlasıyla hissetti .ilk çeyreği 18-15 önde tamamlayan kadıköy ikinci çeyreğin son 4 dakikasın da kısa bir periyotta yakaladığı farkı maçın sonuna kadar korumayı başardı.ilk yarıyı 28-45 önde tamamlayan kadıköy son çeyreğin başında farkı 6 sayıya düşüren galatasaraya utku ve kerem in kritik basketleriyle yanıt vererek ilk 5 hedefine bir adım daha yaklaştı.
1:15-18
2:13-27
3:23-14
4:16-12
GALATASARAY:ÇAĞRI 20 SAYI,ÖZKAN 13 SAYI,SUAT 8 SAYI ,NAZIM 9 SAYI.(ALINTIDIR) :(
 

Üst