Galatasaray Liv Hospital

Kurtuluş yok bize.
Hani sponsor ödeme sıkıntısı yaratıyor falan diyenler vardı.
Yok mu bizi Muharrem Usta'dan kurtaracak bir Allah kulu?

Vallahi rezalet billahi rezalet!

Muharrem usta al ekibini de bu kulüpten git S-E-V-M-İ-Y-O-R-U-Z S-E-N-i!

Ünal Aysal, 20-30 bin eurolara çuvalla sözde profesyoneller çalıştırıyor. onları işten atsa bu takımın bütçesi rahat rahat karşılanır, yaptıkları bize böyle sponsorçükler bulmak ise! Ulan en güçlü halimizde bile bunların eline kaldık YUH BE!

Forma sponsoruna benzedi bu durumda iyice. Radikal bir değişiklik göremeyeceğiz sanırım. Dolanıp dolanıp aynı yere geri dönüyoruz.

İşin rezillik olan kısmını ben mi kaçırdım? Sen, ben, biz sevmiyoruz diye adamları sponsor mu yapmayacaklar? En az bizim kadar bu adamların seveni olduğunu da unutmamak gerekli.

Eğer Galatasaray kulübünün istediği doğrultusunda bir anlaşma imzalandıysa yönetime tebrikler. Eğer tam tersi bir durum varsa sponsor isminin ne olduğu önemli değil; yazıklar olsun!!

Biraz daha sakin olmak lazım, ayrıca pek sponsorluk değişimi olarak da algılamamak lazım. Liv Hospital logosu sezonun son döneminde formada taşıdığımız logoydu. Medical Park ile anlaşmamız yanılmıyorsam, 3 yıllıktı. 2011-2012, 2012-2013 sezonlarını geride bıraktık. Ve anlaşma gereği bir senemiz daha var. Bu da yeni bir sponsorluk anlaşmasından ziyade, bir değişiklik gibi duruyor.

Eğer yeni bir anlaşma veya başka bir durum olursa, bu resmi siteden açıklanır zaten. Benim algıladığım; Medical Park ile sponsorluk anlaşmamızın kalan son senesinde, Medical Park ismi yerine Liv Hospital ismini taşıyacağız. Daha farklı bir durum olursa, zaten bu resmi siteden de açıklanır.

Yorumlar çok garip sanki dünyanın en iyi markaları bize sponsor olmaya çalışıyorda biz ille de Liv Hospital diyoruz.

Ülker gibi sponsor mu istiyoruz? Herşeye karışan şubeyi yöneten sponsor şahsen ben istemem.

Avrupa genelinde takımlar sponsor bulamıyor ve çoğu takım daha az parayada olsa uzatıyor.

Herkes daha iyisini ister ama günümüz şartlarında en iyisi bu gibi duruyor.

Burak Uğur Yılmaz'ın dediği gibi galiba olay, sponsorluk anlaşmamızın son yılı bu sene(3. sene), yeni bir sponsorluk değil..

Bence de sponsorun isminin hiç bir önemi yok; kim daha fazla katkı sağlıyorsa o olmalı. Sanki insanlar murat özyer e ve yönetime sallamak için fırsat kolluyor gibi geliyor bana.

Kardeşim sponsorda bile siyaset arayanlar var.

Allahım akıl fikir ver herkese.

daha lafı anlamadan, tartmadan,düşünmeden, tepki göstermen, bu tarz yorum getirmen yaşınıza yakışmamış. O aklı fikri Allah'ın önce size nasip etmesini dilerim. (geçte olsa)

Konu hakkındaki ilk tepki mesajımdaki isyanımın sebebi, bu m.prk'ın geçmiş yıllarda sezon ortasında bizi sponsorluğu bırakma tehdidi ile karşı karşıya bıraktığını, kulübe gönderdiği baytar doktorlarnın futbolcuları tedavi etmek yerine, sakatlıklarının uzamasına ve kronikleşmesine (ki Fatih Terim futblcuları Acıbadem'de tedavi etimek istiyordu ve mp doktorlarıyla çalışmak istemiyordu) sebebiyet verdiğinden haberiniz var mıydı?

Fatih Mehmet bey ben sadece sizi kastederek söylememiştim.Ama genede yanlış bir anlam çıktıysa özür dilerim.

Sadece bir sponsor meselesi yüzünden eleştiri yapmak tuafıma gitti.

Sonuçta kulübü yönetenlerin elindeki bilgiler bizde yok.

Konunun derinliğini bilmeden nasıl eleştirebilirizki.

Ben asla Galatasaray lı bir kardeşimi her ne sebeple olursa olsun kırmak istemem.

Ancak taşın altına eline koyanların çok kolay bir şekilde eleştirilmesi de bena ters gelen bir şey.

Bu forma sponsorluğu değil. Niye takımın isimi sürekli değişsin ki. Sanırım hepimiz avrupada galatasarayın bir basketbol markası olarak isim yapmasını, bilinmesini istiyoruz. Peki her sene ismi değişirse tanıtım için zararlı olur bence. Bir de para için isim satılır mı arkadaş? Bir tane kalifiye oyuncu eksik oluversin misal sertaç daha çok süre alsın benim için yeğdir. Bir de her sene takımın komple değştirilmesi mevzusu var başlıkla çok ilgisi yok ama yeri gelmişken söyliyeyim. Bu da bir aidiyet hissi duygusal bir bağdır. Sil baştan takımı değiştirmek yerine üç dört takviye ile başlayabilsek, ısındığımız oyuncularla devam etsek keşke. Hem isim sponsorluğu hem de takım kadrolarının diğer branşların aksine sil baştan değtiğini gördüğümüz basketbol branşı için söylüyorum paradan ve sportif başarıdan önce vefa ve duruş daha önemli olabilmeli.
Bu yazdıklarımı üzerinize alınmayacağınızı, fikrime saygı gösteeceğinizi düşünüyorum. Zira burada etten püften tartışmaların çıktığını üzülerek görüyorum. Sevgiler..

tepkiler maalesef anlamsız duruyor. Sanırım bu yeni bir anlaşma değil. Bildiğim kadarıyla (yanlışım varsa düzeltin) liv hospital MP'nin bir kuruluşu. Muhtemelen onu isim olarak ön plana çıkarmak istemişlerdir. Ayrıca kimseye saydırmanın da alemi yok.
Iyi sponsor teklifi vardı da sanki yönetim elinin tepsiyle itti. Hele Murat Özyer bu işte en masumudur. Zira bu kulübün bir CEO'su var artık. Daha dune kadar dandik bir kahve markası ile ıdare ediliyorduk. Ayrıca konunun doktorla da alâkası olamaz. Bu işte parayı veren düdüğü çalar. Biraz sakin olmak lazım.