Bence Sayın Dursun Özbek, seçilmediğine pek üzülmesin, hatta sevinsin; çünkü, taraftarın kendisi hakkındaki duyguları ve tansiyonuna bakıldığında, belki de, olası çok daha nahoş olaylar böylece kendiliğinden bertaraf oldu.
Ve tarihi bir kongrenin daha eşiğine geldik.Adayım Ozan Korkut'tur,çeşitli platformlarda kendi irademle ona destek için elimden geleni yaptım.Yazacağım çok şey var,yaz yaz bitmez şimdilik kendimce son durumu yazayım
Ozan Korkut 1400 ile 1500 oy civarı alır
Mustafa Cengiz 1300 ile 1400
Dursun Ö 1000 ile 1100 arası
Ali Fatinoğlu 200 ile 300 arası
Bu tahminlerime göre en en düşük katılım
3900
En yuksek katılım ise
4250
Beklemedik. ( 23 Mart 2019 )Ali Fatinoğlu dışında kongre tahminlerim tamamen boş çıktı.Normal şartlarda sonuçlar böyle olacaktı,katılım tahminim olan 4250 nin üstüne gelen + 550 katılımı saymazsak.
Biz burada defalarca birleşme çağrısı yaptık,seçim günü üyeler Kırmızı ve Gri arasında bir tercih yapmışlar ve Gride birleşmişler.Bu seçime Dursun Özbek girmeseydi sonuçlar çok farklı olurdu.Yoksa Ozan Korkut'un o listesi asla ama asla bu kadar düşük oy alamaz.Ayrıca üyeler Ozan Korkut'u pek ciddiye almamışlar,üyeler demek ki güven kriteriyle hareket ediyorlar.Genç başkan adaylarına şans vermiyorlar.Burada tek suçlu Ozan Korkut'u ön plana süren kişidir.
Dursun Özbek seçilmesin diye zayıf bir listeye oylar verildi.Zayıf listeler asla 3 yılı tamamlayamazlar.Mustafa Cengiz koltuk sevdalısı biri gibi görünmüyor ama tabi koltuk bu oturunca o koltuğu bırakmak isteyeni ben görmedim.Makamlar tatlı geliyor demek ki insanlara.
Sonuç olarak Tevfik Fikret Salonunda yeni bir kongre için 3 yıl beklemeyeceğiz. ( 28 Mayıs 2018 - Pazartesi )