Neyse hakikaten listeler üzerinden ciddi yorum yapabilecekler olur ve yaparsa çok güzel olur. En azından bilgi sahibi oluruz.
Listeler ve adaylar neye göre güçsüz ya da güçlü?
Neye görü güçsüz?Neyse hakikaten listeler üzerinden ciddi yorum yapabilecekler olur ve yaparsa çok güzel olur. En azından bilgi sahibi oluruz.
emin ol tek adaylı seçim olmasa idi ünal bey de başkan olamazdı 2001den bu yana gs seçimlerinde en az şans verilen ve desteklenen kişiler kazanmışlardır medya da en az görünen kimse o kazanır benceHiçbirine oy vermiyorum. Ünal Aysal tarzı güçlü bir isim çıkıp çatı aday olmalı. Bu isimler yetersiz bence.
Ünal aysal ilk aday olduğunda seçim tek adaylı değildi. Dolayısıyla tek adaylı olmayan bir seçimde zaten seçilmişti. İkinci seçimi mevcut başarısından ve gücünden dolayı tek adaylı oldu. Yani karşısına kimse çıkamadı. Dolayısıyla hikaye pek anlattığın gibi değil.emin ol tek adaylı seçim olmasa idi ünal bey de başkan olamazdı 2001den bu yana gs seçimlerinde en az şans verilen ve desteklenen kişiler kazanmışlardır medya da en az görünen kimse o kazanır bence
Ünal Aysal hiç de iyi bir yönetici degildi bana göre, elde edilen büyük geliri branşlara aktardı aslında çok doğru tercihler yapılmasa da sportif hedeflere bir şekilde ulaşıldı. Ama ne mali yapı ne de sportif yapının devamlılığı yolunda ciddi bir adım atamadı hatta tam tersi sürdürülemeyecek bir yapıydı ki bu yüzden sürmedi ve kendince akıllı davranarak kaynak bitince gitti. 6m euro ile eurocup u almamız belki en doğru en iyi f/p kurgusuydu, fazla da sayamayız zaten.
Başkan kim olursa olsun basket bütçesi toplamda en fazla 1m euro oynar, parayı doğru kullanacak yapıyı yönetimi kurmak önemli inşallah kim gelirse başarılı olur. Yerli pazarı kapanmadan yönetim bütçe sponsor vs halledilir umarım.