Radoslav
0
Basketbol için farklı olacağına gerçekten inandırdı beni.
Vermesin zaten. Galatasaray'ı zarara uğratacak işler yapıp sonra bu zararlar karşısında 3 kuruşluk paraları ,ben cebimden şu kadar para verdim, deyip böbürlene böbürlene anlatmasın yeter. İyi bir yönetimle sportif başarıyla mali başarının birlikte yürümesi hayal değil.Bunların hiçbiri cebinden çıkarıp beş kuruş vermez veremez. Hamamcıoğlu tam bir facia.
Kim para bırakmış bugüne kadar Galatasaray'da Aysal hariç? Başkan dediğin adam kulüp sıkıştığında yardım edebilmeli. Hibe etsin demiyoruz zaten zor zamanda verir zamanı gelince alır geri.Vermesin zaten. Galatasaray'ı zarara uğratacak işler yapıp sonra bu zararlar karşısında 3 kuruşluk paraları ,ben cebimden şu kadar para verdim, deyip böbürlene böbürlene anlatmasın yeter. İyi bir yönetimle sportif başarıyla mali başarının birlikte yürümesi hayal değil.
Kim para bırakmış bugüne kadar Galatasaray'da Aysal hariç? Başkan dediğin adam kulüp sıkıştığında yardım edebilmeli. Hibe etsin demiyoruz zaten zor zamanda verir zamanı gelince alır geri.
Biz gelişmiş bir ülke miyiz yahu? Bu ülkede bu işlerin nasıl döndüğü belli. Diagne'nin parasını bile Albayrak kendi cebinden verip sonra geri aldı. Galatasaray başkanı olacağım diyen adamın belli bir maddi gücü olmalı.Gelişmiş ülkelerde var mı bu dediğinin örneği? Bence seninde bu ülkenin çoğunun da başkandan bekledikleri genel olarak yanlış.
Biz gelişmiş bir ülke miyiz yahu? Bu ülkede bu işlerin nasıl döndüğü belli. Diagne'nin parasını bile Albayrak kendi cebinden verip sonra geri aldı. Galatasaray başkanı olacağım diyen adamın belli bir maddi gücü olmalı.
Böyle gelmiş böyle gider kimse değiştiremez hiç boşuna kafa patlatmayalım. FFP vardı bizim için en iyisi o da bitiyor artık.Sonra da niye her gelen başkan gittiğinde enkaz bırakıyor diye ağlamayın. Herkes günü düşünüyor planlamadan uzak yönetiyor. Ne yaptığına değil nasıl göründüğüne odaklanıyor yapılan işlerin. Galatasaray'a katkıdan çok Galatasaray'ın kendisine iş hayatında kolaylık sağlamasına bakıyor. Toplum nezdinde bedavadan ünle de ego tatmini yapıyorlar. Ayrıca gelişmiş ülke olmamak o zihniyetten uzak olmamızdan da kaynaklanıyor zaten. Neden sonuç ilişkisi açısından ters bir ilişki kurmuşsun. Kurumlar, makamlar her gelenin çıkar amaçları için kullanılmayıp sorumluluk duygusuyla hizmet için var olsa istediğimiz düzeye de çıkarız yavaş yavaş. Yoksa böyle gelmiş böyle gider kafasıyla yeni nesiller de aynı şeyin yolcusu olur.
Bekleme Aysal bir daha aday olup buradaki sorunlarla uğraşmaz.Bir aday daha var,İbrahim Özdemir'i ankete ekledim
Aday olan olana,adamlarda haklı Dursun Ö ve M.C başkanlık yaptıysa biz niye yapmayalım diyorlar
Bir sürpriz bekliyorum Aysal'dan,daha doğrusu istiyorum
Yiğit Şardan ismi geçiyor ayrıca,bakalım Cuma gününe kadar belli olacak