• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray | Mayıs 2021 Seçimli Genel Kurulu

Sizce yeni başkan kim olmalı ?

• Kullanılan toplam oy
    55
12 de oldu hadi beeeee hadiiii

Hiç değilse Albayrak’tan kurtulduk.

Lütfen Eşref olmasın.

Kalan sandıklardan EH'ın Burak Elmasdan fazla oy aldığı sandıklar yoksa Burak Elmas alır gibi

Sonlara doğru olan sandıklar önemli çünkü mevcut yönetim zamanında üye yapılanlar var Y.Şardan'a fazla oy giderse E.Hamamcıoğlu'na yarayabilir.

Sunucu hanımefendiyi salsalar da çiçeğe gidip içip rahatlasa

128 oya indi fark 14 sandik kaldi 10 fark atsa ki bence atariz Baskanlik geliyor

2 tane 30 farklık sandık lazım. 25ten sonra isler degisebilir oraya en azından umutlu girmek için

Yalnız mühürlü oy olsa anlarımda bu geçersiz oy vermeyi nasıl beceriyorlar bütün pusulaları mı atıyorlar zarfın içine.

Arkadaş her kesimden ne çok oy aldı Eşref Hamacıoğlu, Furkan'ın dediği gibi 20 farklık sandıklar lazım artık.

Yalnız mühürlü oy olsa anlarımda bu geçersiz oy vermeyi nasıl beceriyorlar bütün pusulaları mı atıyorlar zarfın içine.

Geçersiz oylar gebelde beyaz oyun üsüle uygun olmaması şeklinde idi onun dışında dediğiniz gibi birden fazla pusula geçersiz olabilir

25’den sonra Şardan yüksek alacak da EH Elmas’dan yüksek oy alabilir mı o sandıklarda

Almasa bile aradaki fark düşük kalabilir. Atıyorum 10-10 eritiyorsun bir sandıkta 20 çıksa pek bi anlamı kalmıyor.

Seçimi youtube yayınından takip etmeye başladım ve açılan sandık oranının 30/18 olduğunu gördüm. Filmlere 10/7 puan veren matematik fakirlerini anlayışla karşılarım ama ülkenin en prestijli ve belki de en iyi eğitim veren lisesinde yapılan bir oylamada yayın yapanların kesirli sayılarda kalması beni derin düşüncelere sevk etti.

Umarım seçimden iyi bir başkan çıkar da seneler sonra bu seçimi piyon seçimi filan diye anmayız.

19’da kırmızı çok gibi

Yiğit Şardan ve az bir oyu olsa da İbrahim Özdemir hangi adayların oylarına etki ettiler acaba.

Hangi mantıklı hamamcıoğluna attılar ki 10'cu sandık sonrası ?

Futboldan ümidi kestim zaten. Kim Galatasaray basketbolunu muasır medeniyetler seviyesine çıkaracaksa, başkan o olsun.

Geri