Galatasaray-P.Karşıyaka(01-10-2006)

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Sağolasın Burak. Maçı takip edemiyorum ancak en azından skor hoşuma gidiyor. Önümüzde daha 1 aydan fazla zaman var. Sanırım takım o zamana kadar iyice oturur. Zaten GS Basket otoriteleri takımın geleceğinden bayağı umutlu ;)
 
bence mcgowan ve hollman super murat kaya isinirsa iyi olur tufan iyi oynuyor mitchella diyecek bir sey bulamiyorum zaten sadece daha kati savunma yapmamiz lazim ve iyi bir uc numarayla takim super olur ayrica cemal nalga cidden bu takimda iyi isler yapacak :atki :atki :atki :atki
 
ya arkadaşlar bu takımın adı galatasaray
galatasarayın hedefi herzaman en yukarısıdr
allah aşkına yapmayın bizi mersinle bir tutmayın daa nasıl oynıyalım ya daha 2. maçta bu olumsuz hava nerden neden kaynaklanıyor anlamıyorum
şuanda ligin ilk 6 hedefliyen takımlarında karşıyakyı ezdik geçdik genç filan olabilir ama karşıyaka karşıyakadır ve herzaman iddalıdır 10 maç yenilrler gider efesi ülkeri yenerler genç denildiğinide bakmayın umut yenice inanç koç nedim fln bunlar küçümseneck oyuncular diğil ayrıca serhatın savunmasınıda biliyıruz bunu söylemek bana düşmez ama nolursnz şu olumsuz havayı üzerimzden atalım biz GALATASARAYIZ diyebilelim
bnce son period oynanan oyun kusursuz gibi bişeydi tüm toplar içeri indi allahtan bizimkiler potayı indirmedi glen ve holmann smaç yarışmsna grdler km kazandı bilmiorum :) ayrıca cemal de gittikçe ısınıyor problemi olan foul atışlarında son saniyede 3te3 soktu maç ortalamasını bilmiyorum glenn savaşıo herşeyiyle oynuyor holmann eski günlerine dönüyor mithat da bana göre iyidi hazır bulmadığım tek isim fatih solaktı oda normaldir yani adam dünya şampiyonsndn sora 1 hafta tatil yapamadı ayrıca geçen sezon lig bitiminde de 0 tatil yaptı lig biter bitmez kuşadasına genç milli takımla kampa gitti süreye ihtiyacı var kafası boşalsın kendisini takıma verecektir bu arada sakaryalılara rağmen takıma 40 dk destek veren renkdaşlaraın eline ayağını diline sağlık
 
Bu takımın iyi bir üç numarayla İlk 2 'ye girma şansı fazlasıyla var.Fenerbahçe'yi de Efesi de izledik hiç bi takım hazır değil, biz bu halimizle bile onlar kadar basketbol oynuyoruz.Takımda taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor kimse 1 ay sonra taş gibi bi takım olacağımıza inancım tam yeter ki bizler salonlarda destek vermeye başlayalım.
 
Bu arada maçın başında yorumcunun almak istediğimizi söylediği Olympiakos'a gitmemesi halinde Galatasaray'a geleceğini belirttiği ismi tanıyna varmı tam olarak ismide hatırlıyamıyorum.
 
MCGOVAN VE HOLLMAN HAZIRLAR AMA KARŞIYAKANIN UZUNU YOK WEDE EFES FALAN GELİRSE İKİSİ YANYANA OYNAYAMAZ.MURAT KAYA ISINMASI LAZIM.YARINKİ MAÇI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ.GİDEN GİDENİ ARATIR DERLER DİXONDAN DAHA İİ ÇIKTI TEKELLE OYNAMAMIZ Bİ ŞANS BU ARADA OYAK ALPELLAYI YENMİŞ. :atki
BEYLER Bİ TURNUVA DAHA OLSA GÜZEL OLUR
 
Ya şunu anladım ki bu forum san antonio'yu yensek bile kusur arayacak:)

Maç ile ilgili izlenimlerimi aktarayım...

Önce eksiklerimizden başlayalım. Çok ribaund verdik ve bunlar genelde Fatih'in dikkatsizliği dolayısıyla oldu. Ayrıca geriye koşmada ilk dakikalarda sıkıntı çeksek de diğer periyotlarda oldukça iyi bir transition defence ortaya koyduğumuzu düşünüyorum.

Bir de ilk yarıda fatih ile cemal'i yanyana oynatmasını yanlış buluyorum. özellikle fatih'in üç sayı çizgisinin oraya çıkması hem kendi etkisini hem de hucumun etkisini azaltiyor. buna bir çözüm bulmak gerek.

İyi taraflara ve tek tek oyuncu yorumlarına gelince...

öncelikle, maçta neredeyse hiç geriye düşmedik. istediğimiz zaman gerçekten çok iyi savunma yaptık. özellikle baskılı alan savunmamız çok etkiliydi. Son periyot skoru 27-7 :shock: bu inanılmaz önemli bir nokta bence.

Mitchell- Valla gayet iyi oynadı. İyi savunma yaptı, istekliydi, serbest atışlarda 1/2 atıp dursa da gayet iyi şut attı, takımı iyi yönetti. Özellikle baskılı tam saha alan savunmasında ön tarafta iyi baskı kurduğunu düşünüyorum.

Glen- Her iki tarafta da gayet etkiliydi. Hakemler biraz onu durdurmak istedi bazı haksız düdükler vardı. İki potayı da kırmaya çalıştı:) Serbest atışlarını düzeltse biraz iyi olacak.

Holman- O da her iki tarafta da etkiliydi. Özellikle yaptigi bloklarla Fatih'in yoklugunu aratmadi. Smaç yarışmasında Glen'i geçti bence:) Özellikle tip-in smaçları harikaydı. Hep böyle gider inşallah. (Tabi uzunlarımızın böyle gitmesi için topun içeriye inmesi gerekiyor)

Tufan- gereksiz bazı şutlara kalkışsa da savunmadaki çabası inanılmazdı. Kritik anlarda rakibi top kayıplarına zorladı. Şut seçimlerini düzeltirse tam bir takım oyuncusu olabilir. Benim en çok sevindiğim transferlerden biriydi umarım kendini giderek geliştirir.

Mithat- en kritik anda iki tane arka arkaya deliksiz üçlük sokarak takıma nefes aldırdı. Sorumluluk alması ve savunması oldukça hoşuma gitti. 2 numarada da iyi işler yapabileceğini kanıtladı.

Cemal- Çok mücadele etti, itişti kakıştı. Ribaunt aldı, oyunu güzel açtı fakat birazcık savunmasını sertleştirmesi gerekiyor. Sanki Volkan karşısında biraz yumuşak kaldı. Ama iyi sinyaller veriyor.

Fatih- hucum ribauntlarını izledi. Tek olumlu hareketi Cemal'e pas verdiği basket faul olan pozisyondu. Umarım ligde eski Fatih'i izleriz.

Murat Kaya- pek ortalarda gözükmedi ama savunması ve içeriye etkili drivelarıyla ksknin işini bitirdi diyebiliriz.

Tolga- Özellikle savunmada etkiliydi fakat dış şutları sokmaya başlaması lazım artık. Çok kaçırıyor.

Bu arada Burak sakatmış Murat Hoca açıkladı, o yüzden oynayamıyor. Ayrıca olimpiakos'a giden birinden bahsedildi tam anlayamadım orayı.

Takım çok iyi konumda. Yarınki Alpella maçı tam bir formalite olacak. Yedek oyuncularımız bol zaman alacak. Lider olarak son sekize gidiyoruz ve gümbür gümbür geliyoruz :atki
 
SALON: Atatürk Spor Salonu
HAKEMLER: Recep Ankaralı, Altuğ Köselerli, Elçin Demir
P.KARŞIYAKA: Roy Booker 2, Berkay Sahillioğlu 2, Nedim Yücel 6, İnanç Koç 8, Erhan Yetim 2, Mehmet Yağmur 6, Serhat Çetin 8, Marcus Slaughter 10, Enes Yoldaş 2, Umut Yenice 8, Volkan Çetintahra 6, Erdinç Balto
G.SARAY C.CROWN: Mithat Demirel 14, Darel Mitchell 21, İsmet Hacıoğlu, Tufan Ersöz 5, Tolga Tekinalp 2, Altay Özurgancı , Murat Kaya 8, Fatih Solak , Jeroma Holman 15, Anthony McGowan 13, Burak Sezgin, Cemal Nalga 6

PERİYOTLAR:

1.PERİYOT:16-18
2.PERİYOT:15-20
3.PERİYOT:22-19
4.PERİYOT: 7-27


Maçın adamı Mitchell seçilmiş...
 
Şimdi ewe geldik kadro sağlamdı (önder ,arda başkan , x, timur ,ben :p) maçı rahat aldık. Ksk nın guardları cok yalandı. Cok zorlanmadık acıkcası, maç zewkliydi , kenar yönetimi bu sezon taraftarımızın yüzünü güldüreceğe benziyor:) Maça göztepeli taraftarlarla gelip saçma sapan bağırıp , polisle kavga edip çıkan ve maçtan sonra takım otobüsüne taş atıp kaçanları mübarek gün Allah 'a havale ediyorum.
 
ya bu gsbasket.org pankartı dikkatimi çekti neden öyle soluk tu ne sarısı sarıya ne kırmızısı kırmızıya benziyodu sanki çamaşır suyu ile yıkanmıştı :)

ya ordaki tarafatar diye geçinen azınlık grup tv den göründüğü kadar sakarya taraftarı idi ne yapmaya çalıştılar anlamak mümkün değil
 
taner_k' Alıntı:
ya bu gsbasket.org pankartı dikkatimi çekti neden öyle soluk tu ne sarısı sarıya ne kırmızısı kırmızıya benziyodu sanki çamaşır suyu ile yıkanmıştı :)

Orasını tasarımcı arkadaşlara sormak lazım. Pankart daha yeni, bu akşam KSK maçında ilk defa asıldı; renkleri doluk değil orijinal hali bu şekilde.
Zaten gerçek uzunluğunda asamadık pankartı, Adapazarı' nda uzun pankart asacak yer yok.

Maça gelirsek; KSK oldukca zayıf kadroya sahip.Guard pozisyonunda Mehmet YAGMUR bütün yazı sakat gecirdi ve oturdukca bir hayli kilo almıs. Bu da oyununa negatif şekilde yansıyor. Diğer yedek guard eski Ülker Genc Takımı oyuncusu kapasitesiz Berkay SAHİLLİOĞLU zaten evlere şenlikti.

Uzun zamandır severek izlediğim İnanc KOÇ da aynı Mehmet YAGMUR gibi bir hayli kilo almış. Bu haliyle 3 numara oynaması mümkün değil. Ayakları çok yavaşlamış. Bir ara üst üste attığı iki üçlük dışında sahada yoktu zaten.

Kayda değer başka Türk oyuncusu olmayan KSK ' da yabancı isimler de vasatın altında olunca zaten maç Galatasaray adına kolay geçti. O yüzden Galatasaray' ı pek fazla analiz etmeye gerek duymuyorum.

Verdiğimiz saçma sapan 22 hücum ribaundu saymazsak; iyi yoldayız ve takım oturduğunda çok can yakabilecek durumda. Özellikle çokça yorumu yapılan Fenerbahçe' den şu an için çok da fazla eksiği olduğunu düşünmüyorum. Aksine pota altında onlardan daha ağır basıyoruz diyebilirim. Heyecanla yeni transfer edilecek yabancı 3 numarayı bekliyoruz. O oyuncuyla beraber takım derinliği de oluşacak.
 
yıldızlar yıldızdır, ve yıldız gibi oynamak zorundadır. bu yüzden performansları beni çok fazla enterese etmez, çünkü aldıkları maaştan, elde ettikleri popüleriteden, bir şekilde diğerlerine göre daha iyi oynamak zorundadırlar ve oynadıkları zaman benim için takım oyuncularının iyi oynamasından daha az övgü alırlar (Benden).
nereye bağlayacağımı söyleyim,
mitchell mcgowan holman ne kadar iyi olursa olsun, beklediğimiz şeyi yapıyorlar ama mithatın 2 maçtaki performansı benim için şuanda hepsinden önemli. çünkü extra katkı iyi ile cok iyi takımlar arasındaki farkı yaratan birinci unsurdur. bu noktada mithat beni aşırı mutlu etmiştir. şimdi 2. beklentim tolga tekinalp, o da 3 numara transferinden sonra benche daha çok oturacak ama oradan gelip güçlü ve tecrübeli fiziğiyle bize yapacağı katkıları görmek istiyorum. gerisi zaten oturdu gibi.
cemal + tufan + murat zaten ısınmış gözüküyorlar, fatih nasılsa kendini toparlar. yabancılar cok verimli ve uyumlu, coach zaten geçen yılın bana göre en flaş coach'u.

keyfim çok yerinde yani...
 
Dixoncular 2 guardımızı da gördükten sonra artık fazla üzülmezler herhalde ;) .
Alpella maçı hazırlık havasında geçecek gibi ama Murat Hoca'nın felsefesi buna izin verir mi bilmem.Skor ve durum ne olursa olsun savaşan bir takım tarifi Alpella maçının da zevkli geçeceğini gösteriyor.Lige daha hazır gireceğiz ilk haftalarda kayıp yaşamazsak Efes,fb,Türk telekom,Banvit takımlarıyla ilk 4 mücadelesi yapacaz . Yani bu takımlardan birine yer yok.Tabi sürpriz takım çıkar mı ya da Murat Didin geçen seneye oranla daha seviye olarak düşmüş takımını bu mücadeleye sokar mı bilmem , benimki bir tahmin.
 
Sonio2' Alıntı:
Arkadaslar Gürkan Kaan Öztürk ün bahsettigi o 3 numara yi duyan oldu mu? :roll:
panathinaikos'dan pitch(duyduğum gibi yazıyorum) dedi.
ama incelediğimde böyle bir oyuncu bulamıyorum :( :(
 
Name CM (INCH) Pos Bo NAT Fr To Former Team
8
Batiste Mike 203 (6'8'') F 77 USA 03 07 Memphis G. (USA)

Delk Tony 186 (6'1'') G 74 USA 06 07 Detroit P. (USA)

Becirovic Sani 195 (6'5'') G 81 SLO 06 07 Climamio (ITA)
15
Tomasevic Dejan 208 (6'10'') F/C 73 SCG 05 07 Pamesa (ESP)

Vujanic Milos 190 (6'3'') G 80 SCG 06 07 Barcelona (ESP)

Javtokas Robertas 211 (6'11'') C 80 LTU 06 07 Lietuvos (LTU)

Siskauskas Ramunas 197 (6'6'') G 78 LTU 06 07 Benetton (ITA)
13
Diamantidis Dimitris 196 (6'5'') G 80 GRE 04 07 Iraklis
10
Hatzivrettas Nikos 195 (6'5'') G 77 GRE 03 07 CSKA (RUS)
4
Alvertis Fragiskos 206 (6'9'') F 74 GRE 90 07 Aris Glyfada
15
Sakota Dusan 209 (6'10'') F 86 SCG-GRE 03 07 Junior Team
12
Tsartsaris Kostas 210 (6'11'') F 79 GRE 02 07 Peristeri

Dikoudis Dimos 207 (6'10'') F/C 77 GRE 06 07 Pamesa (ESP)

Xanthopoulos Vasilis 188 (6'2'') G 84 GRE 06 07 PAOK
6
Papanikolaou D. 202 (6'8'') F 77 GRE 03 07 Makedonikos



hangisi olabilir acaba bunlardan
 
yalnız eger bu olympiakos kadrosuysa baya bi asırı guclu bi kadroymus yaaa
 

Üst