Ya şunu anladım ki bu forum san antonio'yu yensek bile kusur arayacak
Maç ile ilgili izlenimlerimi aktarayım...
Önce eksiklerimizden başlayalım. Çok ribaund verdik ve bunlar genelde Fatih'in dikkatsizliği dolayısıyla oldu. Ayrıca geriye koşmada ilk dakikalarda sıkıntı çeksek de diğer periyotlarda oldukça iyi bir transition defence ortaya koyduğumuzu düşünüyorum.
Bir de ilk yarıda fatih ile cemal'i yanyana oynatmasını yanlış buluyorum. özellikle fatih'in üç sayı çizgisinin oraya çıkması hem kendi etkisini hem de hucumun etkisini azaltiyor. buna bir çözüm bulmak gerek.
İyi taraflara ve tek tek oyuncu yorumlarına gelince...
öncelikle, maçta neredeyse hiç geriye düşmedik. istediğimiz zaman gerçekten çok iyi savunma yaptık. özellikle baskılı alan savunmamız çok etkiliydi. Son periyot skoru 27-7 :shock: bu inanılmaz önemli bir nokta bence.
Mitchell- Valla gayet iyi oynadı. İyi savunma yaptı, istekliydi, serbest atışlarda 1/2 atıp dursa da gayet iyi şut attı, takımı iyi yönetti. Özellikle baskılı tam saha alan savunmasında ön tarafta iyi baskı kurduğunu düşünüyorum.
Glen- Her iki tarafta da gayet etkiliydi. Hakemler biraz onu durdurmak istedi bazı haksız düdükler vardı. İki potayı da kırmaya çalıştı
Serbest atışlarını düzeltse biraz iyi olacak.
Holman- O da her iki tarafta da etkiliydi. Özellikle yaptigi bloklarla Fatih'in yoklugunu aratmadi. Smaç yarışmasında Glen'i geçti bence
Özellikle tip-in smaçları harikaydı. Hep böyle gider inşallah. (Tabi uzunlarımızın böyle gitmesi için topun içeriye inmesi gerekiyor)
Tufan- gereksiz bazı şutlara kalkışsa da savunmadaki çabası inanılmazdı. Kritik anlarda rakibi top kayıplarına zorladı. Şut seçimlerini düzeltirse tam bir takım oyuncusu olabilir. Benim en çok sevindiğim transferlerden biriydi umarım kendini giderek geliştirir.
Mithat- en kritik anda iki tane arka arkaya deliksiz üçlük sokarak takıma nefes aldırdı. Sorumluluk alması ve savunması oldukça hoşuma gitti. 2 numarada da iyi işler yapabileceğini kanıtladı.
Cemal- Çok mücadele etti, itişti kakıştı. Ribaunt aldı, oyunu güzel açtı fakat birazcık savunmasını sertleştirmesi gerekiyor. Sanki Volkan karşısında biraz yumuşak kaldı. Ama iyi sinyaller veriyor.
Fatih- hucum ribauntlarını izledi. Tek olumlu hareketi Cemal'e pas verdiği basket faul olan pozisyondu. Umarım ligde eski Fatih'i izleriz.
Murat Kaya- pek ortalarda gözükmedi ama savunması ve içeriye etkili drivelarıyla ksknin işini bitirdi diyebiliriz.
Tolga- Özellikle savunmada etkiliydi fakat dış şutları sokmaya başlaması lazım artık. Çok kaçırıyor.
Bu arada Burak sakatmış Murat Hoca açıkladı, o yüzden oynayamıyor. Ayrıca olimpiakos'a giden birinden bahsedildi tam anlayamadım orayı.
Takım çok iyi konumda. Yarınki Alpella maçı tam bir formalite olacak. Yedek oyuncularımız bol zaman alacak. Lider olarak son sekize gidiyoruz ve gümbür gümbür geliyoruz :atki