Dursun Özbek’in ilk dönemi zaten berbattı. İkinci döneminde de eski haline dönmeye başladı. Tekrar bir güven tazeleme seçimi yapsa ve tekrar kaybetse de, keyiflensek biraz.
Fenerbahce yüksek profilli baskan adaylarimi cikariyor? Fenerbahcenin 2011den sonra ne basarisi var ?Dursun Özbek'in başkanlığını hiçbir zaman hazmedemedim.Galatasaray'a yakışan bir başkan değil.Galatasaray'ı tamamen futbol kulübüne döndürdü,Galatasaray'ın yeniden spor kulübü kimliğine kavuşması için kendisinin başkan olmaması lazım ama sorun şu ki yerine kim gelecek ? Ne yazık ki Fenerbahçe gibi yüksek profilli başkan adayları çıkaramıyoruz.Güçlü bir başkan adayına ihtiyacımız var.
Benim kast ettiğim Ali Koç bıraksa Murat Ülker var,Ferit Şahenk var,Sadettin Saran var ama bizde ciddi başkan adayı bulmak zor,çıkanlar genelde kendi reklamlarını yapıyorlar.Fenerbahce yüksek profilli baskan adaylarimi cikariyor? Fenerbahcenin 2011den sonra ne basarisi var ?
Yillardir her sene 30 milyon euro bütce verdikleri basketbolda sadece bir kez Euroleague sampiyonlugu yasadilar.
Fenerbahcenin baskanlarinida kiskanmassin yani
Erden Timur sayesinde kazandılar. Erden Timur kenara çekilirse kazanamazlar.Destekliyordum ama artik gram destegi hak etmiyorsunuz.Umarim mayista sizi de devirebilecek bir babayigit cikar su kulupte.
O da gidebilir valla hic sikinti yok.Bu sezon bir kere masaya yumrugunu vuramadi.Sosyal medyadaki trollerini orgutlemek disinda dise dokunur hareketi yok 6 aydir.Hangi arazi veya hangi ihale karsiligi kulubunu satti bilmem ama benim ona da tahammulum kalmadi artik.Erden Timur sayesinde kazandılar. Erden Timur kenara çekilirse kazanamazlar.
Abi 18 mac geride kaldi.18 mactir bize verilen veya verilmeyen kararlara bak bir de rakibimize taninan imtiyazlara.Sen 18 hafta boyunca susarsan senin bir yerde basini ezerler.Daha da cok ezerler zaten bizimkiler cikip “ebedi dostumuz Fb,Tff baskani Buyukeksi’nin arkasindayiz” gibi toz pembe aciklamalar yaptiklari surece.Ya daha 18 mac var,konuşmalara bakın.
Birader şunu yazarken ne düşündün acaba?Ya daha 18 mac var,konuşmalara bakın.