Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

Ne yapalım, gidip hakem dövelim, şikecilerin tesislerini basalım, federasyonu yakalım. Karşında ülkenin en nufuzlu soyadı var,bu sene kafaya takmis, öyle yönetim çıksın konuşsun oralar çoktan geçildi. Yapacağın tek şey var çıkıp maksimum performans ile oynayacaksın, taraftar stadi dolduracak.Bunlari yaparsak bir daha böyle şerefsiz hakem bile böyle penaltı çalamaz. Daha bjk var işbirlikçi, belezoglu, volkan bunlarla macin var.Sanki son maçı gibi şimdiden bu hezeyan olmaz.
 
Dursun Ozbek cikmis kagittan birseyler okuyor ve secim falan anlatiyor.Hakkimizi savunun dedigimiz yonetimin baskanina bak.Simdi de projelerini anlatiyor.Tamam baskan secerler seni.Burada secim propagandasi yapmana gerek yok.Baska aday da cikmaz zaten.Korkma yani.

Keske buraya da Okan Buruk ciksaydi.Daha etkili bir konusma yapacagindan eminim.
 
Bu kadar büyük bütçenin Zvezdan Mitrovic eliyle çöpe atılışını izliyorlar bizim gibi. O kadar Euroleague koçu boşa çıktı, bakmadılar. Basketbol takımımızı sahiplenmiyorlar. Vurdumduymaz bir şekilde gidebildikleri yere kadar gidiyorlar.

Mayıs ayındaki seçimde bu basketbol düşmanlarını Galatasaray'da uzaklaştırmak her Galatasaray'lının en önemli görevi. Dursun Özbek'le ve yönetimiyle kaybedecek bir günümüz dahi yok.
 
Erden Timur dahil bu rezilliğe kayıtsız olan herkes futbolda yaşanacak en ufak bir hayal kırıklığında anında gönderilecektir sezon sonunda. Dursun abinin gönlü kırılmasın, kendini geride kalmış hissetmesin diye şu rezalete tamah eden herkes Galatasaraylılığından şüphe etsin. İnsanlar sizden Galatasaray'a başkanlık yapmanızı beklerken siz Metin Öztürk kadar bile vekil olamamışsınız demek ki.
 
Sivasspor maçında elimizden 3 puanı alan güç bugün Gaziantep deplasmanında Fred ve Batsuayi'ye kırmızı kart verdirtmedi, ofsayttan gol olmasına rağmen golü saydırdı ve maçı Fenerbahçe'ye verdi.

Masada güçlü değilsen şampiyon olamazsın.

Adamlar her türlü psikolojik gücü elinde bulunduruyor.

Sizde uyumaya devam edin!!!
 
İçlerinde bir tutam onur kırıntısı kalan bir başkan ve yönetim Sasha Boey'in satışından gelen parayı basketbol takımımızın koçunun değişmesi için ve Halilovic'in gönderilip yeni bir uzun forvet alınması için kullanır. Ama onun bile kaldığını sanmıyorum. Bütün içtenliğimle iğreniyorum Dursun Özbek'ten ve yönetimden.
 
İçlerinde bir tutam onur kırıntısı kalan bir başkan ve yönetim Sasha Boey'in satışından gelen parayı basketbol takımımızın koçunun değişmesi için ve Halilovic'in gönderilip yeni bir uzun forvet alınması için kullanır. Ama onun bile kaldığını sanmıyorum. Bütün içtenliğimle iğreniyorum Dursun Özbek'ten ve yönetimden.
Araştırsan böyle birşeyin mümkün olmadığını anlarsın uefa denetiminde olduğumuz için futbol gelirini başka yere harcayamazsın.
 
Sizlere fi tarihinde, Gsbasket'in bünyesinde yer alan ya da yer almış olan insanlar tarafından; finans biliyoruz, iki antrenöre birden maaş ödenemeyecekse Andreas Pistiolis'i bir kötü polis bularak geri getirin önerisi sunuldu. Bu öneri defaten tekrarlandı. Kötü polisi Ergin Ataman dahi işaret edebilirdi; Yunanistan'da iş bitirici Türkler, Türkiye'de iş bitirici Yunanlar kırmızı halıyla karşılanır halde.

O topa giremiyor musunuz; antrenörde teşhisli vertigo var, sözleşmede üç tane doğru düzgün madde varsa işler punduna getirilirdi rahatlıkla.

Dünya artık krizde diyerek bizlerin de her işaretinin peşinden gittiği salondaki set dahi sövdü saydı. Gsbasket desek; ekstrem yapısal hatayı kaldıramayan, kabullenemeyen insanlarla dolu. 2022'de üst üste 2. kez Euroleague'i kazanan Anadolu Efes'e karşı deplasmanda alınan 35 sayılık galibiyet üzerinden Avrupa'da manşetlerde yer alan Galatasaray basketbolu bugün alınan tarihi mağlubiyet üzerinde manşetlerde. Şimdi ne yapacaksınız?
 
Moral bozmak yok.Karacabey’den 5 donum tarla almislar.Sogan ekeceklermis.Baya gelir getirir.Gelecege yatirim olarak bu tip gayrimenkuller onemli.Uefa Avrupa Ligi falan kimin umrunda bu tip yatirimlar varken ? Ayrica zaten Erden Timur mac sonu gozyaslarini tutamadigi icin Uefa bize 1 tur daha oynama hakki vermis.
 

Üst