Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

Galatasaray geriye düştüğünde değil, tam olarak olması gereken zamanda yani 3 puan öndeyken ve şampiyonluk yolunda her şey kendi elindeyken TFF baskanini istifaya davet ettiğiniz için teşekkür ediyorum sevgili Dursun Özbek yönetimi.

Bu sene sportif olarak hiçbir şikayetim yoktu yönetimselde keza ilk 1-2 ay bocalama olmuştu ama sonradan toparlandı, hakem konusunda çok pasiftiniz. Dün gece sizin için de milat oldu muhtemelen. Bundan sonra her şey çok farklı olacak. Mayıs'ta yönetim olarak 3/3 yaptığınızı görmek dileğiyle. Yönetimi takımı taraftarı hocası hep birlikte bir bütün olmalıyız şikecilere karşı. Naçizane, kupa Okan hoca ve topcuların elinde kalkana kadar elestiriyi arka plana atmamız lazım diye düşünüyorum.

VAR' gidilip izlendiği halde net kırmızı verilmiyor, auta giden toplar gol olarak kalemize veriliyor, topsuz alanlarda oyuncularımız yerlere düşürülüyor, aşile basılan pozisyonlar kartsız geçiliyor, kupa maçından kaçtığı için ceza alması gereken kulübe davet gönderilip ayaklarına gidiliyor. Daha ne kadar bekleyeceksiniz ? Ne olmasını istiyorsunuz daha ?