Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

Dursun Özbek: "Bazı spor dallarında bütçelerimizi yukarı çekmek zorundayız. Basketbol, Voleybol gibi dallarda Galatasaray kimliğine yakışır hedefler koymak zorundayız. Mücadele ettiğimiz takımların bütçeleri bizim 7 katımız."

Yakında seçim falan mı var?
Secim takvimimiz 2024 Mayıs sonu tam net tarih haziruna bildirilmedi henüz

Kendi sahasında stad görevlisini koruyamayıp
şikeci vandallara yem eden reziller, zerre utanmaları kalmışsa sabahı beklemeden istifa edip defolup gitsinler.
Lanet olsun hepinize.

O ruh sağlığını ve aklî dengesini kaybetmiş yalı züppesine de “sayın” ifadesi kullanamaz hiç kimse. En büyük suç; bir an bile mücadele etmeden gurursuzca yenilerek bu şikecilerin bir tarafını kaldıran sahada yürüyen rezil futbolcuların ve teknik heyetin. Bir kez daha yazıklar olsun.

Son düzenleme:

Kesinlikle bizde vermeliyiz.
Çok mu iyi kesinlikle değil. Ama tek adaylı seçimde bile gidip Ali Koç'a oy veren Servet Yardımcı yerine bin kere Mehmet Büyükekşi tercih edilmelidir. Servet Yardımcı'nın Tff başkanı olması demek açık söylüyorum şampiyonluğu unutalım demek.
Son yılların en önemli başkanlık seçiminde Galatasaray yönetimi umarım gerekli tedbirleri alır.

Ya da Trabzonspor ile beraber başkan adayı çıkarmalıyız. Örnekteki gibi ☝️

Kişisel menfaatleri kulübün çok çok üstünde olduğu için sezonun en önemli maçı öncesinde resmi siteden apar topar açıklama yayımlayan karaborsacı haramzadeler gidecek. Burası Galatasaray, kimse kulübü babasının çiftliğine çevirmeye cesaret edemez. Tıpış tıpış gideceksiniz.

Son düzenleme:
Ali Yüce istifasını duyurmuş. ben ilk cemre olarak görüyorum bu istifayı, bu vesileyle de Ali Yüce'ye bilet yolsuzluğunun ifşalandığı ortamda konunun üzerini kapatmak yerine istifa ederek doğru olanı yaptığı için teşekkür ediyorum kendimce. Umarım istifa sayısı artarak gider. Sportif başarısızlık olur, bir şubeye üvey evlat muamelesi olur, biz Galatasaraylılar olarak aliskiniz bu tarz durumlara. İyi günde kötü günde dedik, eyvallah.
Ama kim ki Galatasaray üzerinden rant sağlıyorsa, cebine para giriyorsa haram zıkkım olsun. Kuruş hakkım varsa burnundan gelsin. Teşekkürler Ali Yüce.

Haldun Üstünel transferlerini beğenen biri değildim, ama kalitesi ve özverisi tartışılacak biri değildi. Erdem Timur'un da fanı değildim ama bu İbrahim Hatipoğlu nedir yahu? Özellikle seçip vermişler adamı. Konuşuyor ama Abdürrahim Albayrak kadar bile anlaşılmıyor.

Erden Timur gidince meydan boş kaldı. Transferinden karaborsa skandalına kadar daha üç ay dolmadan neler gördük. Kulübü kendine borçlandırıp sonra da icraya veren ve başkanlığı döneminde de şubeleri liyakatsiz aile üyelerine arpalık olarak verip işsiz liselilere istihdam sağlayan Dursun Özbek'i şimdi göreceğiz.

Son düzenleme:

Cidden bu yönetimden bir an önce kurtulmak lazım. Şuna bakın. Niye feshediyorsunuz. Gönderin alt yapıya. Bu paraya fesih mi yapılır?
Bu yönetime 4-5 Florya parası bile az kalır.
Galatasaray'ın bir an önce Dursun Özbek, Metin Öztürk ve Cenk Ergün üçlüsünden kurtulması gerekiyor.
Yoksa büyük bir bataklığa doğru gidiyoruz.

Beceriksizlik, vasıfsızlıkla falan açıklanamaz artık durum. Bu yönetim açık ve net Galatasaray düşmanıdır! Hem futbola hem basketbola; Galatasaray’ı menfaatsiz seven milyonlarca taraftarın nefret ettiği, geçmişleri fiyaskolarla dolu basiretsizleri getirip üstüne bir de sözleşme uzatmak resmen hainliktir! Alayınız gideceksiniz, yine arka kapıdan kaçacaksınız. Utanmanız da kalmamış. Size oy verenler de büyük suçlu. Dursun abiymiş, alın abinizi.

Sen bu proje bu kadar etmez dersen, kimse fazlasını teklif etmez zaten. Ama kabahat sende değil, seni bu projenin başına getirenlerde...
Bir malın ederi vardır neyse o fazla isteyince değeri artmıyor ki keşke artsa, 2023 de piyasada deli gibi para dönerken herşeyin fiyatı balon gibi şişmiş iken projeyi okutacaklardı ama nerede... Faizlerin yüksek nakit paranın dönmediği şu şartlarda kim fazla teklif edecek ? 2023'ün 2. yarısından şuana araç ve emlak piyasasında %60 a varan düşüşler var...

Bir malın ederi vardır neyse o fazla isteyince değeri artmıyor ki keşke artsa, 2023 de piyasada deli gibi para dönerken herşeyin fiyatı balon gibi şişmiş iken projeyi okutacaklardı ama nerede... Faizlerin yüksek nakit paranın dönmediği şu şartlarda kim fazla teklif edecek ? 2023'ün 2. yarısından şuana araç ve emlak piyasasında %60 a varan düşüşler var...
Dediğiniz gibi olsa bile projenin başındaki kişinin bu şekilde konuşması doğru değil. Zaten Adnan Polat'ın başkanlığı döneminde de verdiği demekler fecaat idi.