Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

Andreas Pistiolis'e 2022 yazında vermediğiniz bütçenin ve desteğin sonunda Galatasaray Basketbol Takımı'nı batağa saplamıştınız. Şimdi 2017 sonrasının açık ara en büyük bütçesini ve imkanlarını verdiğiniz Yakup Sekizkök'ün yetersizliği ve çapsızlığıyla takımın bütün hedeflerinden uzaklaşmasını izliyorsunuz. Bu bütçeyi ve imkanları Pistiolis'e verseydiniz takımımızın son 3 sezonu bambaşka şekilde geçebilirdi ve müzemizde fazladan kupalar olabilirdi. Ama olmadı ve şimdi koca bir yetersizin elinde çarçur ediliyor.

Basketbol düşmanı Dursun Özbek'ten ve yönetiminden kurtulmadan Basketbol takımımız kurtulamayacak.

Futbol hariç bütün branşlarda en büyük rakibimiz gelip tabiri caizse bizi tokatlayıp gidiyor.
Futbolda şampiyon oluyoruz diye herkes susmuş durumda. Ama bu sene olmazsa o koltukta bir dakika bile duramazsınız. Umarım farkındasınızdır.

Bunlar Osimhen'i de Fenerbahçe'ye kaptırırlarsa hiç şaşırmam.

Yalnız şunu da eklemiş olayım. Bunların kendine hayrı yok birde "Yapı" mı kuracak bunlar. Cidden buna inananların aklından zoru vardır 😄

Bu kibir ve beceriksizlik işimiz çok zor.

İnsan elbet hata yapar. Ama hatalarından ders alır. Doue, Hermoso, Zalewski'den ders almayıp birde üstüne Skriniar hatası yapıyorsan sen bu işi beceremiyorsun demektir.
O yüzden tekrar edeyim.
İstifa da bir hizmettir!

Böyle bir saçmalık olamaz.
Beceremiyorsunuz Gardi'yi çağırın getirin.

Son düzenleme:
2015-2016 kadın basketbol derbisinden daha büyük bir ihanet görmem diyordum, dün gece itibariyle bunu yaşadım. Çocuklukta çizgi film karakterlerinden kat be kat heybetli olan amiral gemi Galatasaray erkek futbol takımını, dün gece itibariyle var olacağı müddetçe bir off-shore bankasına çevirdiniz ya; aman diyorum bu küçük burjuvaya bir işiniz düşmesin.