Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

Andreas Pistiolis'e 2022 yazında vermediğiniz bütçenin ve desteğin sonunda Galatasaray Basketbol Takımı'nı batağa saplamıştınız. Şimdi 2017 sonrasının açık ara en büyük bütçesini ve imkanlarını verdiğiniz Yakup Sekizkök'ün yetersizliği ve çapsızlığıyla takımın bütün hedeflerinden uzaklaşmasını izliyorsunuz. Bu bütçeyi ve imkanları Pistiolis'e verseydiniz takımımızın son 3 sezonu bambaşka şekilde geçebilirdi ve müzemizde fazladan kupalar olabilirdi. Ama olmadı ve şimdi koca bir yetersizin elinde çarçur ediliyor.

Basketbol düşmanı Dursun Özbek'ten ve yönetiminden kurtulmadan Basketbol takımımız kurtulamayacak.

Futbol hariç bütün branşlarda en büyük rakibimiz gelip tabiri caizse bizi tokatlayıp gidiyor.
Futbolda şampiyon oluyoruz diye herkes susmuş durumda. Ama bu sene olmazsa o koltukta bir dakika bile duramazsınız. Umarım farkındasınızdır.

Bunlar Osimhen'i de Fenerbahçe'ye kaptırırlarsa hiç şaşırmam.

Yalnız şunu da eklemiş olayım. Bunların kendine hayrı yok birde "Yapı" mı kuracak bunlar. Cidden buna inananların aklından zoru vardır 😄

Bu kibir ve beceriksizlik işimiz çok zor.

İnsan elbet hata yapar. Ama hatalarından ders alır. Doue, Hermoso, Zalewski'den ders almayıp birde üstüne Skriniar hatası yapıyorsan sen bu işi beceremiyorsun demektir.
O yüzden tekrar edeyim.
İstifa da bir hizmettir!

Böyle bir saçmalık olamaz.
Beceremiyorsunuz Gardi'yi çağırın getirin.

Son düzenleme:
2015-2016 kadın basketbol derbisinden daha büyük bir ihanet görmem diyordum, dün gece itibariyle bunu yaşadım. Çocuklukta çizgi film karakterlerinden kat be kat heybetli olan amiral gemi Galatasaray erkek futbol takımını, dün gece itibariyle var olacağı müddetçe bir off-shore bankasına çevirdiniz ya; aman diyorum bu küçük burjuvaya bir işiniz düşmesin.

Hiçbir planınız yok.
Beceriksizsiniz.
Yalancısınız.

Galatasaray üzerinden nemalanan, kendi reklamını yapmaya çalışan basiretsiz ve amatör bir gürûhsunuz.

Erden Timur’un hataları oldu lâkin hepinizden daha samimi ve iyi niyetli olduğunu anlayabiliyorduk.

Futbol takımının 3 gün sonra tarihi bir maçı var. Takımın defans hattı komple Allah'a emanet. Stoper lazım, sağ bek şart oğlu şart, orta saha takviyesi gerekiyor ve hatta kanat bile alınsa fena olmaz. Ancak bunca zaman yapılan tek hamle Ahmed Kutucu, o da güç bela. 3 gün sonraki maçta olası kötü sonuçta ne yapacaksınız ? Bu ihtiyaçlar uzun zamandır bangır bangır bağırırken siz o koltuktan ne iş yapıyorsunuz ? Ne yapayım ben iş işten geçtikten sonraki hamleleri ?

Futbol takımının 3 gün sonra tarihi bir maçı var. Takımın defans hattı komple Allah'a emanet. Stoper lazım, sağ bek şart oğlu şart, orta saha takviyesi gerekiyor ve hatta kanat bile alınsa fena olmaz. Ancak bunca zaman yapılan tek hamle Ahmed Kutucu, o da güç bela. 3 gün sonraki maçta olası kötü sonuçta ne yapacaksınız ? Bu ihtiyaçlar uzun zamandır bangır bangır bağırırken siz o koltuktan ne iş yapıyorsunuz ? Ne yapayım ben iş işten geçtikten sonraki hamleleri ?
Fırsat transferi kovalıyorlar.
Ama fırsat transferi işini de yanlış biliyorlar.
Fırsat transferi dediğin eksik olan gerekli hamleleri yaptıktan sonra önüne çıkan transferi fırsata çevirmektir.
Beceriksiz yöneticiler bunu da bilmiyorlardır.

Önümüzdeki sezon Mertens, Muslera bırakacak. Osimhen muhtemelen gidecek. Apo anca yedek olur. Elde Sara-Torreira-Davinson ve satılmazsa B.Alper harici 11 oyuncusu yazmak zor. Böylesine köklü bir değişime bu vasıfsız yönetimle kalkışmak, resmen intihardır.

Amatör branş konusunda zaten her hamleleri rezalet. Kötü bile değiller. İyi giden her şeye düşmanlar. Ellerinin değdiği yerde çiçek açmıyor.

Sırf sadece futbolda lig şampiyonluğu geldi diye son seçimde geçmişi skandallarla, beceriksizliklerle dolu olan Dursun ve tayfasını destekleyenler umarım çok mutludur.

Son düzenleme:
Amatör branşlardan sonra futbolu da kendinize benzettiniz. Biraz daha kalırsanız mütevazi anadolu takımlarına döneceğiz. Tez zamanda defolmanız dileği ile..

Son düzenleme:
Erkek basketbol takımı yenildi. Şampiyonluk ihtimali %0
Kadın basketbol takımı yenildi. Şampiyonluk ihtimali %0
Erkek voleybol takımı yenildi. Şampiyonluk ihtimali %0
Kadın voleybol takımı yenildi. Şampiyonluk ihtimali %0
Tekerlekli sandalye basketbol takımı elendi.
Kadın futbol takımı şampiyonluk ihtimali %0

Bütün branşlar yerlerde sürünüyor, siz hâlâ ne yüzle o koltukları işgal ediyorsunuz sayın utanmazlar?