Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

Ben hayatımda Galatasaray'ın hakkını bu denli savunamayan, bu denli rakibin Tff'ye her istediğini yaptırmasına izin veren bi yönetim Vallahi Billahi hatırlamıyorum. Senin sahanda maçı yabancı hakeme yönettirdiler şimdi kendi sahalarında kendilerine çalışan yerli hakemi verdirttiler. Ben inanılmaz rahatsız oldum bakalım aksiyon alabilecek mi seçilmiş yönetimimiz.

Ben hayatımda Galatasaray'ın hakkını bu denli savunamayan, bu denli rakibin Tff'ye her istediğini yaptırmasına izin veren bi yönetim Vallahi Billahi hatırlamıyorum. Senin sahanda maçı yabancı hakeme yönettirdiler şimdi kendi sahalarında kendilerine çalışan yerli hakemi verdirttiler. Ben inanılmaz rahatsız oldum bakalım aksiyon alabilecek mi seçilmiş yönetimimiz.

Malesef gaflet, dalalet hatta korkuyorum ki ihanet içerisindeler.
Bunlardan derhal kurtulmamız lazım.

Yakup Sekizkök yetersizini tam 1 yıldır hak etmediği ve Galatasaray Basketbol Takımı'nı dibe sürüklediği halde koçlukta tutan Dursun Özbek ve onun yönetimini artık Gsbasket Twitter hesabından her gün istifaya davet etmek zorundayız.

Dursun Özbek'in 2. dönemindeki 3. sezon ve Basketbol Takımımızın en ufak bir başarısı bile yok. Andreas Pistiolis'le yazılacak bir başarı öyküsünü cimrilikle, vurdum duymazlıkla ve basketbol düşmanlığıyla yok ettiler. Sonrasında ona vermedikleri bütçenin Zvezdan Mitrovic'in elinde rezil oluşunu izlediler. Şimdi son 2017'den beri en büyük bütçenin Ergin Ataman'ın yamağı Yakup Sekizkök elinde rezil oluşunu izliyorlar. Ben utanmaktan renk değiştirdim siz nasıl utanmıyorsunuz yahu ?