A
Ali Parlak
Misafir
Bundan daha kötü ne olabilir diye düşünüyorum kenetlenmemiz şart, ne olursa olsun önümüzdeki 8 maçıda kazanmalıyız.
Vergini ödeyeceksin abi . Sen vergini ödemezsen ben nasıl burada kulübü savunabilirim ki ?
Abi bu trafikte de böyle onu biliyorum. Ama ortada olan şey ; göz yumulan bir yanlışın şimdi ortaya çıkması. Tamam bu ceza bir diyet ancak ortada büyük bir şey vardı ve adamlar prosedürü uyguladı. Bi de abi 54 milyon tl pek aranıp da bulunacak birşey değil gibi duruyorDeniz, vergiyi elbette ödeyeceksin, bu kulübün yükümlülüğü ama iş hayatına atıldığınızda göreceksiniz ki istediğiniz kadar titiz olun eğer bir müfettiş size ceza kesmek isterse, keser. Bildiğim kadarıyla bahsedilen ceza, gecikmeden dolayı faiz alacağı değil.
Şu anda Galatasaray tarihinin yönetim açısından en beceriksiz yönetimi var.
Bu yönetimi indirip yerine geçecek bir babayiğit yok mu ?
Bu armayı bu formayı seven bir Galatasaraylı yok mu ?
Bu kadar adamsınız, toplasak bir Abdulrahim Albayrak'ın tırnağı etmezsiniz. Gidin, Candan ablanız şarkı söylesin size, keyfiniz bozulmasın ! Mahallenin muhtar heyeti,bu kulübü bunlardan daha iyi yönetir, bu kesin !
Şimdi yönetime, Aysal'a, Melo'ya sahip çıkma vaktidir. Eleştirilerimiz olsa bile sonraya saklayalım lütfen.