Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu

Transferin son günü oyuncu alıp bu kadar orta derece ücretler ödemek iyi iş ve Maicon'da zorunlu satın alma maddesi olduğu konuşuluyor.Keşke şu maaşlar da yapılan iyi işler amatör branşlarda da yapılsa.

Amatör branslarda geliden gelen borc yüksek malesef. Bütün borclari bi sifirlayabilsek rahat nefes aliriz ve güzel bi planlama yapilabilir
 
Senin gibi başkan olmaz olsun.
Geçen sene ile bu seneki lig konumumuzu mukayese ederek, başarılıyız demek nasıl bir kulüp başkanlığı yaklaşımıdır?! Sen Galatasaray'ın başısın, geçen sezon 10., bu sezon ise bakın 5. sıradayız der mi bir başkan; senin üstünde 4 tane takım var ve senin demen lazım ki, biz Galatasaray olarak 5. sıradayız yani başarısızız!...

Senin kalıbın ve vizyonun bu kadar; bu yeni sponsordan milyon dolarlar alsaydın açıklardın ancak memur maaşı kadar bir para aldığın için mahremiyet diyorsun, lan sanki adamın kişisel maaşı soruluyor da, çıkmış mahremiyet diyor. Hani siz hiçbir şeyi zımni yürütmeyecek, her şeyin şeffaflık ilkesine sadık kalacaktı, ne oldu sahtekar herif?...

Takıma transfer yapmayarak, bu takımın iyi yerlere gelmesini istemiyorsunuz. 5. sırayı başarı olarak gören bir başkansın, rakibin eurolig favorisi ve şampiyona, ligde de tepede ancak sen bunlarla yarışacağına, 5.sırayı başarı olarak addediyorsun. Allah seni tez zamanda oradan alsın.
 
Seçim kararı almak için neyi bekliyorsunuz ? Hoşa gitsin veya gitmesin sonuçta Galatasaray tüzüğüne uygun bir şekilde ibrasızlık kararı alındı ama ortada seçim falan yok.Bu ibrasızlık kararını verenlerde madem böyle bir karar verdiler kararlarına sahip çıksınlar.Gerekirse imza toplansın.

Bir forvet transferini bile kriz haline dönüştürüp transferleri taraftar baskısıyla ve Fatih Terim'in parlattığı Ozan'ın satışından gelen parayla yapanlar Galatasaray'ı yönetmemelidir.

Basketbol'da ki FB galibiyetini tarihimizin en büyük başarısıymış gibi gösterenler kendi vizyonlarını ortaya koymuşlardır.

Yazmaya kalksak buraya onlarca neden yazarız.

Uzatmaya gerek yok.

İstifa,istifa,bin kez istifa

Bu yazı çok güçlü bir yönetimle geçirmemiz gerek.Güçlü yönetimlere hasret kaldık.Dört gözle seçim kararını bekliyorum.
 
2019-2020 yaz transfer dönemi özelinde kendilerine kocaman bir tebrik yolluyorum. Günahlarıyla sevaplarıyla işin sonucuna baktığımız da mükemmel bir sonuç elde ettiler. Şu kadroyu şu maliyetle (bonservis/kiralama ücreti) kurmak inanılmaz büyük başarı.

Nzonzi (0m €)
Seri (1,5m€)
Lemina (1m €)
Falcao (Bonservissiz)
Taylan (Bonservissiz)
Andone (700b €)
Emre Mor (1m €)
Şener (Bonservissiz)
Jimmy (Bonservissiz)
Adem (Bonservissiz)
Okan (Bonservissiz)
Babel (Bonservissiz)

Gönül isterdi ki en azından bir de sol bek alalım ama onu da en kötü ocak atyında tamamlarız.
 
Futbol'a gelince madem bu kadar kudretlisiniz,madem muhteşem bir yönetimsiniz neden erkek basketbol takımını bu kadar küçük bütçelere mahkum ediyorsunuz ? Bütün amatör branşlara para saçın demiyorum ama en azından futbol ve erkek basketbol takımlarımız daima zirveye oynasın.

Erkek basketbol takımını resmen bitirdiniz ? Takımın maçlarına kaç kişi gidiyor ? Takımın hedefi ne ? GSBASKET forumunda bile genelde futbol takımı konuşuluyor artık,bu Dursun Özbek ve M.Cengiz yönetimlerinin eseri.
 
Cahilliğimse düzeltin; Mahmut Recevik basketbol şubenin yönetici değil mi? Bu adam niye sürekli futbol üzerinden taraftara oynuyor sosyal medyada? Tekrar söylüyorum basketbol şube ile alakası yoksa cahilliğime verin.
 
Galatasaray kulübü öyle bir kördüğüm haline geldi ki yönetim gider hoca kalırsa kötü, hoca gider yönetim kalırsa felaket olacak. O yüzden öyle bir şey olmalı ki hoca da yönetim de aynanda gidecek ve yeni başlangıçlara, taze ve aç insanlara yelken açılacak. Ne diyim, umarım bir gün...
 
Mustafa Cengiz, 16 Kasım’a kadar görevde kalırsa ve sonrasında görevinden çekilirse tüzük gereği başkanlık koltuğuna Abdurrahim Albayrak oturacak, öncesinde görevi bırakırsa seçime gidilecek. (Ajansspor)

Abdurrahim Albayrak nedir yahu 🤦‍♂️
Yok mu vizyonlu genç dinamik bir başkan adayı koskoca kulüpte?
Yoksa o zaman Mustafa Cengiz'i ve Albayrak'ı bundan sonra kuruldan kimse eleştirmesin!
 
Mustafa Cengiz transferde basarılı oldugunu iddaa ediyor :) Ne diyim. Boyle yoneticilere can kurban. Ne demişler...Ulkenin başına bak, geride kalanları gor. Takımın hangi branşına baksak yenilgi var. Denecek söz yok.
 
Arda 2 maç ceza almış sosyal medyada ttf ye neden tepki koymuyoruz diyorlar. Yönetimde A.Albayrak ve Y.Günay gibi yukardaki devlet görevlilerine yalakalık yapan onlara tapan iki adam varken tff istifa diye açıklama yapmalarını beklemeyiniz.
 
Arda 2 maç ceza almış sosyal medyada ttf ye neden tepki koymuyoruz diyorlar. Yönetimde A.Albayrak ve Y.Günay gibi yukardaki devlet görevlilerine yalakalık yapan onlara tapan iki adam varken tff istifa diye açıklama yapmalarını beklemeyiniz.
TFF'nin istifasını istemek dünyanın en boş işidir çünkü oraya kendi iradeleriyle gelmediler. Tayyip tarafından atanan adamlardan istifalarını istemek komik. Yıldırım Demirören nasıl başkan seçtirildiğinde yönetim kurulunu bilmiyorduysa Nihat'ta bilmiyor.
TFF başkanı olacak zat kukla ve o'nu oynatan da şeytan denilen zat artık o'nu da oynatanı biliyorsunuz.
AKP denen örgüt her kurumu yönetmek istiyor ve buraları bağımsız kişilere bırakamaz. Haluk Ulusoy'a o yüzden düşmanlardı.
bakın burada yalı çocuğu neler demiş kulübü rezil olunca.
 
Aynen abi bunun içinde ülkeyi yöneten zihniyet değişmediği sürece gelen giden hep aynı olacak. Gidene nasıl oy verdiyse yönetimi gelende aynı şekil gidip oy verecek.
 
Recep Ankaralı'ya mesaj yayınlatan, onun emrini veren Albayrak ve Cengiz'in kongre üyeliğinden atmayan kongreye ben ne diyeyim. Siyasete yakın olmanın cezasını en ağır şekilde çekeceksin Albayrak.
 

Üst