Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü: Lütfi Arıboğan

Bu haber Erkek takımı ile ilgili değil.

Taşıyorum bu yüzden.

Açıkçası ben kendisine son şike sürecinin patlamasıyla birlikte geçen sürede çok sıcak bakmıyorum.
 
Şike sürecinide geçtim. Aziz Yıldırım ın kontrolündeki fenere hizmet eden federasyonda görev yapması bile beni rahatsız ediyor...
 
Basketbol ile alakasi yok Galatsaray'in gelir ve giderinin yonetildigi Galatasaray Sportif A.S.'nin genel muduru oldu.. Sirketi yonetecek kulupte dogrudan gorevi yok..
 
Lütfi Arıboğan, bildiğim kadarıyla nüfuslu bir yöneticidir... Bağlantıları kuvvetlidir... Bence basketbol şubesine de müdahil olabileceği, verilen kararlarda aktif olabileceği durumlar görebiliriz.
 
Sportif AŞ'nin başına geçti Lütfi Arıboğan hayırlı olsun bence çokta mantıklı bir iş yapıldı.

Zira Lütfi Arıboğan FİBA nezdinde sözü oldukça geçen, çok iyi tanıdıkları olan bir isim ancak TFF de görev aldığı yıllar için UEFA ve FİFA'dada iyi bir çevre edindi her şey bir kenera UEFA'dan fb'den ötürü ülkeye gelebilecek her hangi bir cezada ve bunun neticesinde CAS'a gitmemiz durumunda sürec hakkında en ama en bilgili kişi bizim bünyemizde olmuş olacak ve her tülü savunma,itiraz ve wild card başvurunda bunun ekmeğini yiyeceğiz.

Oldukça akıllıca bir hamle hayırlı uğurlu olsun.
 
Artık başkan beni sinir etmeye başladı medyaya açık olmaya çalışıyor ama çok konuşuyor .Madem bir konu hakkında soru geliyor , ya konuyu değiştir ya da net cevap ver.Lütfi Arıboğan sorulduğunda öyle bir şey yok deyip 10 gün sonra açıklamak ne demek.
 
Baskan'in yaptiklari zaten bini gecti.. neresinden tutsan elinde kaliyor.. TFF istifaya ne oldu bu arada ustune 1 bardak soguk su mu ictik?

Bu arada Lutfi Aribogan bu arada Galatasaray Kulubu icra kurulu baskanligina da getirilmis.. Yani kulubun gelir giderinin yani sira tum branslardan da sorumlu olacak anladigim kadariyla.. Aslinda finansal disiplin acisindan icraci ile finansal yoneticiyi ayirmak gerekir.. bu bir sirkette CEO ile CFO'nun ayni olmasi gibi birsey..
 
Bizim efsanelerimizden birisi ve ülkersporda 8 yıl yöneticilik yapmıştı. Bağlantıları olan birisi özelliklede basketbol camiasında. EL ve Fiba'da sözü geçen birisi. Eyüp abininde dediği gibi basketbol takımına bir lisans kazandırmasını bekliyorum.
 

Üst