Galatasaray - TBF Savaşı!

Yetti Artık Yetti!

Adaletsiz, Eyyamcı, cezalandırmak için en ufak yanlışımızı, açığımızı arayan federasyon. Ahlaksızlıkları tavan yapmış, her fırsatta Galatasaray'a (sporcusuna, antrenörüne, yöneticisine) sallayan, küfreden rakip takım yöneticileri. Her durumda olaylara Fenerbahçe penceresinden bakabilen, tarafsızlığı yitirmeyi bırakın direkt satılık kalem medya mensupları. Ve bunlara tepki göstermek bir yana açıklamalarıyla, hatalarıyla malzeme veren, hakkımızı savunamayan Galatasaray Yönetimi.

Her kongre dönemi yönetimlere sallayan kulübün sözde çok medyatik Ağır topları, konu Aziz Yıldırım olunca, Fenerbahçe olunca niye suspus olursunuz.

Ben yoruldum artık bu düzenden: Yoruldum yönetimin becerisizliklerinden, yoruldum hakkımızın yenilmesinden, yoruldum bizi küçük düşüren hareketler sergileyen taraftarlardan. Zevkle izlediğim bir basketbol kalmışken onu da tükettiniz el birliğiyle.

Yok mu bu düzene dur diyebilecek birisi. Galatasaray figüran-piyon değildir. Fenerbahçe'nin - federasyonun bu oyununa figüran olmamalı bu kulüp. Gerekirse oyunun dışında kalmalı ama asla figüran olmamalı.
Varsın şampiyon olamayalım, maç kazanamayalım. Adil bir federasyon, tarafsız bir medya, iş bilen bir yönetim ile iyi oynayacağımız bir maç yeter bana.

2017 Euroleauge F4'ü Ülker Arena'da. Bu yönetim Galatasaray Erkek Basketbol takımının orada olması ve kupayı alması için gerekeni yapmalı.

Halen Ünal Aysal'ı haksız bulan var mı merak ediyorum. Eğer o asaleti devam ettirebilseydik, Duygun gibi sırf Ünal Aysal'a muhalefet olsun diye yerdeki tükürüğü yalayanlar olmasaydı, bu durumlar asla başımıza gelseydi. Ben olsam maçı oynar sonra ligden çekilmeyi oylarım. GS giderse Türk Basketbolu biter....

Değerli forum üyeleri buraya yazıp zaman kaybetmeyin biz savaş deriz Yönetim TBF all star reklamı yapar, Ataman ise Harun'la kokteylle poz verir. Yalan dolan hikaye.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beklenen bir cezaydı doğrusu. Yönetimin bu kadar basiretsiz davrandığı, basket takımını kendi takımı gibi görmeyen yönetimden başka bir tepki beklemiyorum.

Bu mudur? Birde link'te sorun var gökhan germinin fanatikteki yazısı
Şu 2 yazı meydanın ne kadar yanlı olduğunun ispatıdır. Adamların bizim taraftara varoş fb taraftarına elit diyorlar. Ama gel görki aynı olaylar sanki ateşehir'de hiç olmuyormuş gibi algı yaratıyorlar. Burada iş bizim yönetime düşer ama; onlarında dünyadan haberi yok.
Ben olsam çıkar bu adamları rezil rüzva ederim. Bu insanların 2 yıl önce ateşehir'deki final serisinin 5.ci maçında yapılanlardan sonra ne yazdıklarını tüm ortaya çıkarır iki yüzlülüklerini ortaya çıkarırdım.

Bu mudur? Birde link'te sorun var gökhan germinin fanatikteki yazısı
Şu 2 yazı meydanın ne kadar yanlı olduğunun ispatıdır. Adamların bizim taraftara varoş fb taraftarına elit diyorlar. Ama gel görki aynı olaylar sanki ateşehir'de hiç olmuyormuş gibi algı yaratıyorlar. Burada iş bizim yönetime düşer ama; onlarında dünyadan haberi yok.
Ben olsam çıkar bu adamları rezil rüzva ederim. Bu insanların 2 yıl önce ateşehir'deki final serisinin 5.ci maçında yapılanlardan sonra ne yazdıklarını tüm ortaya çıkarır iki yüzlülüklerini ortaya çıkarırdım.

Sözde tarafsız spor basını işte... Bizim yönetim biraz olsun Galatasaray'ın haklarını korumayı düşünüyorsa bu insanları o salona almaması gerekiyor. Gidip renklerine gönül verdikleri fb.tv'de yorum yapsınlar!

İki resim arasındaki farkı bulun :)

13.06.2014 Fb.Ülker-Galatasaray Maçı
Ybl8OE.png

29.05.2016 Galatasaray-Fb.Ülker Maçı
Ybl8Ej.png

Sorun bu kararlarda değil aslında Önder Hocam. Hakemlerin bu maçlardaki tutumundan kaynaklanıyor. Bize çok rahat biçimde üçüncü anons yaptırılırken, Ülker Arena'daki maçlarda üçüncü anons ne olursa olsun yaptırılmıyor ve taraftarın gazı, verilen karar ve teknik faullerle mütemadiyen alınıyor. Kararı geçen Ülker Arena'daki maçta en az 5-6 anons yaptırılması gerekiyordu.
Karar kurulun önüne gelen kadar zaten mevzuattaki duruma uydurulmuş oluyor. Ondan sonra da sen istediğin kadar hukuki olarak hakkını aramaya çalış, sonucu değiştirecek bir halden çoktan çıkartılmış oluyor.
Bu yüzden, istediğimiz kadar bağıralım yapacak fazla bir şey yok.Yapılabilecek tek şey TBF'deki mevcut yapıyı değiştirip, talimat alan hakemleri emekli etmekten geçiyor.

Ataman'a odaklandık, arada kaynamasın.
FB'ye 29000 TL ceza verilmiş. Sadece 29.000

Bakalım rövanş maçında disiplin kurulu bu kadar kollayıcı olacak mı?
Tekrar etmekte fayda var. Ya bu sporun yöneticilerinde ahlaki ve adaletle ilgili problemler var ya da FB şikeci.

Ataman'a odaklandık, arada kaynamasın.
FB'ye 29000 TL ceza verilmiş. Sadece 29.000

Bakalım rövanş maçında disiplin kurulu bu kadar kollayıcı olacak mı?
Tekrar etmekte fayda var. Ya bu sporun yöneticilerinde ahlaki ve adaletle ilgili problemler var ya da FB şikeci.

Olayın ya sıyla yada sıyla uzaklığı kalmadı ikiside gerçek yıllardır böyle,onlara artık alenen destek veren siyasi güruh değişmediği müddetçe devam edecek görünüyor.

Herhangi bir saha kapatma cezası almayacaklarini mactan sonra bizzat yazmıştım . Kahin olmaya gerek yok . Lobi , sponsor , salon , bütce ve dogru organizasyon gibi faktörler yine agir bastı.

Hepimiz cok iyi biliyoruz ki ; Bu yaşananlar ipekci'de olsaydi en az 2 mac ceza alirdik . Hatirlayin obradovic'in yüzüne tükürülen mactan sonra taraftar ve yöneticileri büyük bir algi operasyonu yaparak ceza almamizi saglamisti . Ayni sekilde kadın basketbol macında hükmen yenik sayılmamız . Bu düzen için fazla pasif ve zayıf kalıyoruz ... Ne söylesek boş .

Turgay'ı orada tutan, Harun'u oraya atayıp, sonra alan, dopingçi Hidayet'i oraya getiren hep siyaset. Kukla gibi yönetilen bu yönetimler Galatasaray'a düşmansa, bu kukla yönetimleri tayin eden siyaset de Galatasaray'a düşmandır. Öyle değl mi?

Mevcut Galatasaray yönetimleri yapısı gereği bu iş düzelmez. Çünkü hepsi birer iş adamı ve Türkiye'de yürüttükleri yatırımları var. Bazı kesimleri karşılarına almak istemezler. Doğal olarak taraftar tepkisiyle geçişir, önceki seneler gibi. Abdi İpekçi'de aynısı olur ve ceza yersek, "Sen kimsin Hido?" deriz, All star'a oyuncu göndeririz.

Belki konu dışı ama voleybolda da benzer bir durum var. Bu yönetim tarzıyla neden olmayacağının ispatı gibi.

kendisi geçen sezon vb ile oynadığımız final etabı karşılaşmasında setlerde 2-0 biz öndeyken oyuna müdahil olup ataman güneyligil ve yardımcı antrenörü set arası tehdit eden, ne hikmetse tamda bu anda ntv spor canlı yayınında yaşanan bir arızayı gerekçe göstererek (dünyada örneği yok) uzunca bir süre 3. seti başlatmayıp vb'ye iyi bir dinlenme süresi veren ve maçı 3-2 kaybetmemizi sağlayan o zamanki başkan vekili şimdiki başkan adayı hakkında aşağıdaki açıklamaları yaparak beni benden almış kişidir..

''galatasaray olarak en iyi ilişkilere sahip olduğumuz federasyon, voleybol federasyonu’dur. şu an aday olan yönetim, şu anki yönetimden çıkmıştır. sayın akif üstündağ’ı galatasaray spor kulübü olarak destekliyoruz. umarım voleyboldaki atılımı ve iyi niyeti devam ettirirler. kendilerine ve yönetim kuruluna seçimlerde başarılar diliyorum.

biz galatasaray yöneticilerinden biat etmelerini değil tevfik fikret'inde dediği gibi “fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür'' olmalarını bekliyoruz. hayır şimdi yarın bir yöneticide çıkıp tbf seçiminde harun'u destekliyoruz çok iyi niyetli insan derse ne olacak.

dipnot: yaşananlar esasında yazdıklarımdan çok daha fazlası ve mide bulandırıcı ama çok uzun olduğu için burada paylaşmıyorum, konuyla ilgili deniz arslan'ın oldukça uzun bir yazısı ve bizim kulübün oldukça sert bir açıklaması mevcut
Ali Yüce hakkında Galatasaray Sözlük'ten alıntı.

Evet FB'nin lobi gücü çok yüksek, peki biz buna karşı hangi hamleleri yapıyoruz? Harun'un yönetimine 1 tane Galatasaraylı sokamamıştık. Hadi o seçimde Lütfü'yü desteklemiştik diyelim, tek aday Hido'nun yönetimine adam sokmak için GS camiası ne kadar çabaladı? Federasyonda kulübünün hakkını savunan adamımız olmazsa bu tür durumlarda mağdur olmamız kaçınılmazdır.

Artik igreniyorum bu tür masa basi oyunlarindan. adami spordan sogutuyorlar. Ayni olay ipekcide olsaydi alacagimiz cezayi herkes biliyor. azizin ve melihin yaptigi anonslar 3. anons degilde nedir.