Galatasaray - Türk Telekom : 72-70

Robert Hite . 6 .
Cuneyt Erden . 9 .
Dee Brown . 16 .
Chris Owens . 4 .
Huseyin Besok . 15 .
Charles Gaines . 8 .
Cenk Akyol . 8 .
Cemal Nalga . 2 .
Murat Kaya . 4 .


telekom :

Christopher Williams . 17 .
Tutku Acik . 7 . .
Khalid El Amin . 9 .
Erwin Dudley . 18 .
Haluk Yildirim . 12 .
Baris Ozcan . 6
 
Çok büyük maç aldık,hem de kötü oynayarak.Her takım her zaman iyi oynayamaz ama önemli olan kötü oynarken de maçları kazanabilmek.Bunu başardık Telekom maçında.Bravo.

Bu arada Michael Wright'a da geçmiş olsun. :(
 
Jurkovic'i aldı Telekom.Wrigh'ın sezonu kapatabilirmiş...Bizim 5 numara transferi olacak mı?Çok merak ediyorum.Bence alalım bir 5 .Sadece Hüseyin olmuyor.Murat Hoca Fatih yerine niye Cemal'i seçiyor bilgisi olan var mı?
 
Ahmet Akay' Alıntı:
arkadaşlar yeni bir transfer var :) zamanı gelince ismini bildirecekler :)
Aslında cümleden kesin anlaşıldı ifadesi çıkıyor ama yine de kafamda soru işareti oluştu, transfer kesin gerçekleştiyse eğer neden ismi açıklamıyorlar? Yoksa ben mi yanlış anladım?
 
Uğurcan Günel' Alıntı:
[quote="Ahmet Akay":2td9063i]arkadaşlar yeni bir transfer var :) zamanı gelince ismini bildirecekler :)
Aslında cümleden kesin anlaşıldı ifadesi çıkıyor ama yine de kafamda soru işareti oluştu, transfer kesin gerçekleştiyse eğer neden ismi açıklamıyorlar? Yoksa ben mi yanlış anladım?[/quote:2td9063i]

görüşmeler sürüyor o yüzden isim açıklamadılar.
 
Ahmet Akay' Alıntı:
[quote="Uğurcan Günel":3nw9kng9][quote="Ahmet Akay":3nw9kng9]arkadaşlar yeni bir transfer var :) zamanı gelince ismini bildirecekler :)
Aslında cümleden kesin anlaşıldı ifadesi çıkıyor ama yine de kafamda soru işareti oluştu, transfer kesin gerçekleştiyse eğer neden ismi açıklamıyorlar? Yoksa ben mi yanlış anladım?[/quote:3nw9kng9]

görüşmeler sürüyor o yüzden isim açıklamadılar.[/quote:3nw9kng9]
Bilgilendirmen için teşekkürler...
Gerçekleşecek yabancı transferi, takımın Avrupa'daki ve ligdeki durumuna göre gerçekleştirilecekti. Sanırım takıma 10 üzerinden puan verilse 9 u kimse çok görmez, gelecek oyuncu için hedef de bizi dört dörtlük düzeye getirmektir herhalde. Bu sebeple transfer konusunda büyük bir heyecan yeniden bizi bekliyor. Herkese bol sabır...
 
görüşmeler sürüyor o yüzden isim açıklamadılar.[/quote]
Bilgilendirmen için teşekkürler...
Gerçekleşecek yabancı transferi, takımın Avrupa'daki ve ligdeki durumuna göre gerçekleştirilecekti. Sanırım takıma 10 üzerinden puan verilse 9 u kimse çok görmez, gelecek oyuncu için hedef de bizi dört dörtlük düzeye getirmektir herhalde. Bu sebeple transfer konusunda büyük bir heyecan yeniden bizi bekliyor. Herkese bol sabır...[/quote]

bizlerde heycanla bekliyoruz :)
 
Kağıt üzerinde fazla gibi dursa da Cemal ve Fatih'ten aldığımız verimi düşününce malesef 6 uzun bu takıma çok değil. Ama bütçeye ve hergün daha iyiye giden takım ruhuna olumsuz bir etki yaratır mı bilemem? Zaten bu sorunu yöneticiler bizden daha fazla düşünüyordur.
 
Ahmet Akay' Alıntı:
[quote="Mert Yigit Kazan":tstbreof]Bir 5 daha alınırsa 6 uzun bir takıma fazla değilmi :? :?

bu takımda iyi 5 numara sadece hüseyin var , oyunda olmadığı zaman setlerde çok sorun yaşıyoruz. o yüzden bir 5 transferi kesin şart[/quote:tstbreof]

Zaten bir takımdaki bütün uzunların çok üst seviye olması ne kadar doğru.
Fatih Solak Hüseyin Beşok'u yedekleyemiyecek kadar kötü mü?
Bence değil...
Geçen sene bu takımın ilk 5 oyuncusuydu.Bu sene süre alamıyor.Bence Fatih Solak play-off lara kadar süre alır ve hazırlanırsa bir sorun olucağını zannetmiyorum.
 
Mert Yigit Kazan' Alıntı:
[quote="Ahmet Akay":3oaqrio0][quote="Mert Yigit Kazan":3oaqrio0]Bir 5 daha alınırsa 6 uzun bir takıma fazla değilmi :? :?

bu takımda iyi 5 numara sadece hüseyin var , oyunda olmadığı zaman setlerde çok sorun yaşıyoruz. o yüzden bir 5 transferi kesin şart[/quote:3oaqrio0]

Zaten bir takımdaki bütün uzunların çok üst seviye olması ne kadar doğru.
Fatih Solak Hüseyin Beşok'u yedekleyemiyecek kadar kötü mü?
Bence değil...
Geçen sene bu takımın ilk 5 oyuncusuydu.Bu sene süre alamıyor.Bence Fatih Solak play-off lara kadar süre alır ve hazırlanırsa bir sorun olucağını zannetmiyorum.[/quote:3oaqrio0]

murat hoca iyi oynayana formayı veriyor , fatih bence kendini geliştirmesi lazım. yoksa süre alamayacak :(
 
Fatih Solak periyot sonlarında Hüseyin Beşok'un yerine girse rebaund alsa,savunmayı sertleştirse,şutları bloklasa hep yaptığı işlerdi bunlar.Çok mu şey istiyorum ben acaba? :? :?
 
Ne maç olmuştu ama o son Telekom hücumunda kalpten gidiyodum bu yaşta :p
Şampiyon olacağımıza inanıyorum artık,sezon başında sorsalar şampiyon olurmuyuz yada olma ihtimalimiz var mı diye dalga mı geçiyosun derdim ama artık inanıyorum.
 
Polisler her zamanki gibi yaptı yapacaklarını..ilk periyot izin vermediler ön sıralara inmemize ama son periyotta dinlemedik herkes önlere indi..Atmofer süperdi..
 
Öncelikle yeni forumumuz herkese hayrılı olsun!Uzun zamandır bu forumda yazmıodum kısmet yeni forumaymış.Telekom maçına gelirsek gerçekten çok önemli galibiyet bjk ve üfb maçlarından sonra bir diğer direkt rakibimizi yendik bu galibiyetler play off ve şampiyonluk yolunda çok işimize yarayacak.Transfer konusu gelirsek bence uzun rotasyonu için iyi bi 5 numara alınabilir eldeki kontenjanla ve bence kaliteli bi 5 numara mevcut şampiyonluk şansımızı % 20 daha arttırır şuan itibariyle.Fatih savunmada gayretli ve başarılı olmaka birlikte hücum potansiyeli olarak Hüseyin le kıyaslanamayacak kadar kötü.Cemal da kritik maçlarda süre alıp takımı sırtlayacak özelliğe sahip değil.Owens la Gaines ise bence gerçek 5 numara deiller dolayısıyla uzun maratonda Hüseyin e alternatif şart inşallah bi sakatlık şanssızlık yaşamaz yoksa herşey tersine dönebilir o yüzden şimdiden verim olarak Hüseyin e yakın bi uzun alırsak bence gerçek anlamda şampiyonluğun en önemli favorisi oluruz.
 

Üst